Na su berniuku man irgi kažkaip, nežinau... Gal jau palikite berniukus ir būsimus vyrus rabybėje ir duokite jiems patiems apsispręsti...
mes ir ,tikslau vyras labai uzsideges pradurt ausytes dukrytei gal ne 5 men,bet iki metuku,tai tikrai
QUOTE(jordan @ 2010 12 01, 21:13)
mes ir ,tikslau vyras labai uzsideges pradurt ausytes dukrytei
Tai gal pirma ant savęs lai išbando
As pries. Del paprastos priezasties - ne visos mergaites uzauge nori nesioti auskarus, tai po to del tevu igeidziu turi vaikscioti visa gyvenima su skylem ausyse ir del to jaustis nelaimingos.
Kai paaugs, tures bent siokia tokia savo nuomone ir skoni, ilgiau pazys, kad tikrai labai nori - prasom
Siaip as nesu konservatyvi, pati paauglystej ir lupa, ir nosi buvau prasidurus, bet del auskaro verimo BERNIUKUI-kudikiui tai geriau isvis patylesiu
Tikrai neskubekit...
Kai paaugs, tures bent siokia tokia savo nuomone ir skoni, ilgiau pazys, kad tikrai labai nori - prasom
Siaip as nesu konservatyvi, pati paauglystej ir lupa, ir nosi buvau prasidurus, bet del auskaro verimo BERNIUKUI-kudikiui tai geriau isvis patylesiu
Tikrai neskubekit...
mes galvojam 1metuku proga padovanosim auskariukus..
Seikos
mano visom dukrytem ausytes buvo pradurtos nuo 5men man grazu,be to tokiam vaikui mazesnios sansas yra infekcijos,nes maziau ciupineja auskarus o jei paaugus nebenores tada isiims,nematau tame problemos
mano visom dukrytem ausytes buvo pradurtos nuo 5men man grazu,be to tokiam vaikui mazesnios sansas yra infekcijos,nes maziau ciupineja auskarus o jei paaugus nebenores tada isiims,nematau tame problemos
O aš tokio klausimo nė nesvarstau, nes mano nuomone, kai norės, tai ir pradusim kokia proga, nes jei vaikiukas viską turės nuo pat kūdikystės, tai ko jam paskui norėt neesu konservatyvi šiuo klausimu, pati turėjau ne po vieną auskarą ausyse, dabar tik nešioju po vieną, taip pat bamboj... labai pergyvenau kai mažąjai atsirado bambutės išvarža, tvarkiau ir gydėmės tol kol man pradėjo patikti jos bambytė, klijavau tikrai ilgiau nei mėnesį, nežinau ar prireiks, bet jei norės auskariuko ir bambytėj galės be problemų nešioti
šiaip man gražu, bet manau mes palauksim, kaip ir šuniuko ar kito gyvūnėlio, taip ir auskariukų
šiaip man gražu, bet manau mes palauksim, kaip ir šuniuko ar kito gyvūnėlio, taip ir auskariukų
kol kas apie tai nemąstau kai paaugs,supras,jeigu pati norės-tada ir versim,o dabar tikrai nėra reikalo
mano nuomone ausu pradurimas nera toks ivykis,kad reiktu laukt pilnametystes ir tada leist sprest vaukiukui.Gi cia tik skylute ausyje
likau nustebinta kad tiek mamu nori kudikiam ausis pravert manau ausu praverimas tolygu tatuiruotei, ar dar kokiam kuno zalojimui. kudikis ir taip labau grazu auskarai neprides grozio jam. kam reikia kudikio kuneli prikaisiot metalais visokiais. niekaip nesuprantu
o, as manau nereikia, as pries, nepalaikau.