Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

Na su berniuku man irgi kažkaip, nežinau... Gal jau palikite berniukus ir būsimus vyrus rabybėje ir duokite jiems patiems apsispręsti...
Atsakyti
mes ir ,tikslau vyras labai uzsideges pradurt ausytes dukrytei smile.gif gal ne 5 men,bet iki metuku,tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 12 01, 21:13)
mes ir ,tikslau vyras labai uzsideges pradurt ausytes dukrytei smile.gif

Tai gal pirma ant savęs lai išbando bigsmile.gif
Atsakyti
As pries. Del paprastos priezasties - ne visos mergaites uzauge nori nesioti auskarus, tai po to del tevu igeidziu turi vaikscioti visa gyvenima su skylem ausyse ir del to jaustis nelaimingos.
Kai paaugs, tures bent siokia tokia savo nuomone ir skoni, ilgiau pazys, kad tikrai labai nori - prasom smile.gif
Siaip as nesu konservatyvi, pati paauglystej ir lupa, ir nosi buvau prasidurus, bet del auskaro verimo BERNIUKUI-kudikiui tai geriau isvis patylesiu doh.gif
Tikrai neskubekit...
Atsakyti
mes galvojam 1metuku proga padovanosim auskariukus..
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 12 01, 23:58)
Tai gal pirma ant savęs lai išbando bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Seikos 4u.gif

mano visom dukrytem ausytes buvo pradurtos nuo 5men ax.gif man grazu,be to tokiam vaikui mazesnios sansas yra infekcijos,nes maziau ciupineja auskarus ax.gif o jei paaugus nebenores tada isiims,nematau tame problemos ax.gif
Atsakyti
O aš tokio klausimo nė nesvarstau, nes mano nuomone, kai norės, tai ir pradusim kokia proga, nes jei vaikiukas viską turės nuo pat kūdikystės, tai ko jam paskui norėt bigsmile.gif neesu konservatyvi šiuo klausimu, pati turėjau ne po vieną auskarą ausyse, dabar tik nešioju po vieną, taip pat bamboj... labai pergyvenau kai mažąjai atsirado bambutės išvarža, tvarkiau ir gydėmės tol kol man pradėjo patikti jos bambytė, klijavau tikrai ilgiau nei mėnesį, nežinau ar prireiks, bet jei norės auskariuko ir bambytėj galės be problemų nešioti smile.gif
šiaip man gražu, bet manau mes palauksim, kaip ir šuniuko ar kito gyvūnėlio, taip ir auskariukų ax.gif
Atsakyti
kol kas apie tai nemąstau 4u.gif kai paaugs,supras,jeigu pati norės-tada ir versim,o dabar tikrai nėra reikalo g.gif
Atsakyti
mano nuomone ausu pradurimas nera toks ivykis,kad reiktu laukt pilnametystes ir tada leist sprest vaukiukui.Gi cia tik skylute ausyje ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif likau nustebinta kad tiek mamu nori kudikiam ausis pravert blink.gif blink.gif blink.gif manau ausu praverimas tolygu tatuiruotei, ar dar kokiam kuno zalojimui. kudikis ir taip labau grazu auskarai neprides grozio jam. kam reikia kudikio kuneli prikaisiot metalais visokiais. niekaip nesuprantu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o, as manau nereikia, as pries, nepalaikau. schmoll.gif
Atsakyti