QUOTE(Frida mama @ 2009 12 17, 23:42)
Klipsus nupirkit ir uzdekit. Pamatysit kad nebus patenkinta mergaiciuke. As pati ausis prasiduriau 24 metu budama, nes tik tada nusprendziau kad noriu... Zodziu palikit jai paciai sprest. Gal kokiu 3 metuku budama pati pasiprasys...
Pritariu ! mano vyresnioji,pradejo kalbeti apie auskariukus nuo 2 metuku,nes darzelio grupeje visos mergytes turejo, tai manajai nesmagu buvo(jos plaukuciai trumpi,daugelis su berniuku lygindavo,kad ir kaip beaprengciau)tai pati pasake,kad noretu auskariuku,kaip visos mergaites gaila man jos buvo tai pakalbejusios nusprendem,kad trieju metuku gimtadienio proga(tuo paciu ir krikstynu) pradursim tai mergyte lauke ir sulauke,pati rinkosi auskariuku spalva, pati daktarei kartojo ir mane ramino,kad jai neskaudes, o laimingos ir taip besirupinancios savo ausytemis bei auskariukais mergytes nebuvau maciusi niekur dziaugiuosi,jos supratingumu ir istverme,dabar su gydomaisiais prabus iki pirmos klases, o paskui pasikeisim, taip vel abi draugiskai nusprendem
kam 5 men mergytei tie auskariuikai , cia greiciausiai mamos uzgaida man nesuprantama kai tokioms mazoms veriami auskariukai , tegul bent sulaukia 2 metuku kad pati mergyte nusprestu riekia jai ju ar ne
+2009 11 16, 23:22-->
net gatveje baksnotum?? nu soriuks, manau, kad jau perdedi siek tiek
gali seimos, draugu rate reiksti kritika ivairiems dalykams bet aiskinti svetimiems zmonems kaip gyventi.. nu man juokinga nesupyki
manau cia kiekvienos seimos reikalas kaip jie nuspres man pavyzdziui neturetu itakos gatvej sutikta moteriske aiskinanti ir baksnojanti
o kalbant apie auskariukus turiu dukryte, be auskaru kolkas man grazu, MB grazu, manau kazkada lelyte tures kokius dailius i akis nekrentancius blizgucius tik dar kolkas nera kur skubeti
QUOTE(Gintarė @ 2009 11 16, 23:22)
O tai ką dar jie patenkina tada ? o gal jūsų vaikas vunderkindas ir jau pats pasiprašė?ar jau išsirinkot koią tatuiruotę metukų proga padovanosit?
Aš labai prieš tokius PASITYČIOJIMUS iš vaikų.Gatvėj pamačius būtinai pirštu pabaksnočiau. Ačiū Die mano aplinkoj žmonės proto turi ir dėl tokių dalykų nereikia pyktis.O šiaip manau ši mada mūsų kraštuose turėtų būti uždrausta ir palikta vaiko pasirinkimui.
Aš labai prieš tokius PASITYČIOJIMUS iš vaikų.Gatvėj pamačius būtinai pirštu pabaksnočiau. Ačiū Die mano aplinkoj žmonės proto turi ir dėl tokių dalykų nereikia pyktis.O šiaip manau ši mada mūsų kraštuose turėtų būti uždrausta ir palikta vaiko pasirinkimui.
gali seimos, draugu rate reiksti kritika ivairiems dalykams bet aiskinti svetimiems zmonems kaip gyventi.. nu man juokinga nesupyki
manau cia kiekvienos seimos reikalas kaip jie nuspres man pavyzdziui neturetu itakos gatvej sutikta moteriske aiskinanti ir baksnojanti
o kalbant apie auskariukus turiu dukryte, be auskaru kolkas man grazu, MB grazu, manau kazkada lelyte tures kokius dailius i akis nekrentancius blizgucius tik dar kolkas nera kur skubeti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 03 14, 11:13)
Pritariu
QUOTE(Komendante @ 2010 03 05, 13:30)
Tai aisku, kam tie auskarai, dar nusisegs, praris, uzsprings Nebebludykit mamos!!!!
as taip pat sito dalyko bijau,manau,kai uzaugs pati gales spresti ar jai to reikia ar ne...
man pvz. ju visai nereikia
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą: http://www.mamyciuklubas.lt/ 2010-03-20
O dėl nusisegimo, tai pati kosmetologė patvirtino, kad vien su rankytę vaikas pamakalavęs ar kaip kitaip užkabinęs gali išsegti auskariukus, tada jos patarimu vėl reikia važiuoti į kosmetologinį.
O dėl nusisegimo, tai pati kosmetologė patvirtino, kad vien su rankytę vaikas pamakalavęs ar kaip kitaip užkabinęs gali išsegti auskariukus, tada jos patarimu vėl reikia važiuoti į kosmetologinį.
Mano mažylei dabar tiek pat ir aš niekaip neįsivaizduoju Jos su auskariukais. Ji mėgsta čiupinėti, lankstyti visaip savo ausytes, visą save tyrinėti, taigi auskariukai tikrai užkliūtų ... O šiaip aš esu prieš tokius dalykus, kol vaikas nesulaukia tam tikro amžiaus, kai galės apsispręsti pati. Man niekas auskarų nevėrė. Prieš vestuves sugalvojau, kad gal reikėtų ... Ir įsivėriau. Ir gailiuosi. Taip ir galvojau, kad visai man auskarų nereikia, o žymelės visą gyvenimą matysis. Na bet čia jau pati kvaila ...
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:30)
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą: http://www.mamyciuklubas.lt/ 2010-03-20
Ziurejau ta laida, baisu, net sirdi suspaude Kaip paciai mamiyei savo vaikiuko negaila . Na nesuprantu kam tokiam mazam pypliukui auskarai
QUOTE(gerra @ 2010 02 21, 18:29)
Pritariu ! mano vyresnioji,pradejo kalbeti apie auskariukus nuo 2 metuku,nes darzelio grupeje visos mergytes turejo, tai manajai nesmagu buvo(jos plaukuciai trumpi,daugelis su berniuku lygindavo,kad ir kaip beaprengciau)tai pati pasake,kad noretu auskariuku,kaip visos mergaites gaila man jos buvo tai pakalbejusios nusprendem,kad trieju metuku gimtadienio proga(tuo paciu ir krikstynu) pradursim tai mergyte lauke ir sulauke,pati rinkosi auskariuku spalva, pati daktarei kartojo ir mane ramino,kad jai neskaudes, o laimingos ir taip besirupinancios savo ausytemis bei auskariukais mergytes nebuvau maciusi niekur dziaugiuosi,jos supratingumu ir istverme,dabar su gydomaisiais prabus iki pirmos klases, o paskui pasikeisim, taip vel abi draugiskai nusprendem
pritariu visu šimtu procentų, aš irgi taip sakiau darysiu, kai dukrytė paaugs ir pati to paprašys, tada ir pagalvosim apie auskarų įvėrimą, o dabar nėra ko skubėti, kad ir kaip tai būtų gražu
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:30)
Oi, baisu ir man pačiai buvo žiūrėti, kaip veria tuos auskariukus. Dar Skrolytė sako mamytė jaudinasi, o dukrytė ne. Aišku, kaip dukrytė jaudinsis, jei nežino dėl ko jai jaudintis reikėtų
apsurdas kudikis ir auskarai