Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

O kam kūdikiui tie auskarai g.gif Lai pabūna vaikystėj, tiksliau bent jau kūdikystėj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frida mama @ 2009 12 17, 23:42)
blink.gif  Klipsus nupirkit ir uzdekit. Pamatysit kad nebus patenkinta mergaiciuke. As pati ausis prasiduriau 24 metu budama, nes tik tada nusprendziau kad noriu... Zodziu palikit jai paciai sprest. Gal kokiu 3 metuku budama pati pasiprasys...  mirksiukas.gif  blush2.gif

Pritariu ! drinks_cheers.gif biggrin.gif mano vyresnioji,pradejo kalbeti apie auskariukus nuo 2 metuku,nes darzelio grupeje visos mergytes turejo, tai manajai nesmagu buvo(jos plaukuciai trumpi,daugelis su berniuku lygindavo,kad ir kaip beaprengciau)tai pati pasake,kad noretu auskariuku,kaip visos mergaites unsure.gif gaila man jos buvo verysad.gif tai pakalbejusios nusprendem,kad trieju metuku gimtadienio proga(tuo paciu ir krikstynu) pradursim 4u.gif tai mergyte lauke ir sulauke,pati rinkosi auskariuku spalva, pati daktarei kartojo ir mane ramino,kad jai neskaudes, o laimingos ir taip besirupinancios savo ausytemis bei auskariukais mergytes nebuvau maciusi niekur thumbup.gif dziaugiuosi,jos supratingumu ir istverme,dabar su gydomaisiais prabus iki pirmos klases, o paskui pasikeisim, taip vel abi draugiskai nusprendem thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
kam 5 men mergytei tie auskariuikai blink.gif , cia greiciausiai mamos uzgaida 4u.gif man nesuprantama kai tokioms mazoms veriami auskariukai g.gif , tegul bent sulaukia 2 metuku kad pati mergyte nusprestu riekia jai ju ar ne 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku, kam tie auskarai, dar nusisegs, praris, uzsprings doh.gif Nebebludykit mamos!!!!
Atsakyti
smile.gif+2009 11 16, 23:22-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 11 16, 23:22)
O tai ką dar jie patenkina tada ? g.gif o gal jūsų vaikas vunderkindas ir jau pats pasiprašė?ar jau išsirinkot koią tatuiruotę metukų proga padovanosit?
Aš labai prieš tokius PASITYČIOJIMUS iš vaikų.Gatvėj pamačius būtinai pirštu pabaksnočiau. schmoll.gif Ačiū Die mano aplinkoj žmonės proto turi ir dėl tokių dalykų nereikia pyktis.O šiaip manau ši mada mūsų kraštuose turėtų būti uždrausta ir palikta vaiko pasirinkimui.

net gatveje baksnotum?? nu soriuks, manau, kad jau perdedi siek tiek smile.gif
gali seimos, draugu rate reiksti kritika ivairiems dalykams bet aiskinti svetimiems zmonems kaip gyventi.. nu man juokinga smile.gif nesupyki smile.gif

manau cia kiekvienos seimos reikalas kaip jie nuspres smile.gif man pavyzdziui neturetu itakos gatvej sutikta moteriske aiskinanti ir baksnojanti smile.gif

o kalbant apie auskariukus smile.gif turiu dukryte, be auskaru kolkas smile.gif man grazu, MB grazu, manau kazkada lelyte tures kokius dailius i akis nekrentancius blizgucius smile.gif tik dar kolkas nera kur skubeti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurackaaa: 14 kovo 2010 - 09:15
QUOTE(jurackaaa @ 2010 03 14, 11:13)
net gatveje baksnotum?? nu soriuks, manau, kad jau perdedi siek tiek smile.gif
gali seimos, draugu rate reiksti kritika ivairiems dalykams bet aiskinti svetimiems zmonems kaip gyventi.. nu man juokinga smile.gif nesupyki smile.gif

manau cia kiekvienos seimos reikalas kaip jie nuspres smile.gif man pavyzdziui neturetu itakos gatvej sutikta moteriske aiskinanti ir baksnojanti smile.gif

o kalbant apie auskariukus smile.gif turiu dukryte, be auskaru kolkas smile.gif man grazu, MB grazu, manau kazkada lelyte tures kokius dailius i akis nekrentancius blizgucius smile.gif tik dar kolkas nera kur skubeti wink.gif

Pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Komendante @ 2010 03 05, 13:30)
Tai aisku, kam tie auskarai, dar nusisegs, praris, uzsprings  doh.gif Nebebludykit mamos!!!!

as taip pat sito dalyko bijau,manau,kai uzaugs pati gales spresti ar jai to reikia ar ne...
man pvz. ju visai nereikia ax.gif
Atsakyti
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą: http://www.mamyciuklubas.lt/ 2010-03-20
O dėl nusisegimo, tai pati kosmetologė patvirtino, kad vien su rankytę vaikas pamakalavęs ar kaip kitaip užkabinęs gali išsegti auskariukus, tada jos patarimu vėl reikia važiuoti į kosmetologinį.
Atsakyti
Mano mažylei dabar tiek pat ir aš niekaip neįsivaizduoju Jos su auskariukais. schmoll.gif Ji mėgsta čiupinėti, lankstyti visaip savo ausytes, visą save tyrinėti, taigi auskariukai tikrai užkliūtų ... unsure.gif O šiaip aš esu prieš tokius dalykus, kol vaikas nesulaukia tam tikro amžiaus, kai galės apsispręsti pati. Man niekas auskarų nevėrė. Prieš vestuves sugalvojau, kad gal reikėtų ... Ir įsivėriau. Ir gailiuosi. Taip ir galvojau, kad visai man auskarų nereikia, o žymelės visą gyvenimą matysis. Na bet čia jau pati kvaila ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:30)
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą: http://www.mamyciuklubas.lt/  2010-03-20
O dėl nusisegimo, tai pati kosmetologė patvirtino, kad vien su rankytę vaikas pamakalavęs ar kaip kitaip užkabinęs gali išsegti auskariukus, tada jos patarimu vėl reikia važiuoti į kosmetologinį.

Ziurejau ta laida, baisu, net sirdi suspaude mega_shok.gif Kaip paciai mamiyei savo vaikiuko negaila doh.gif . Na nesuprantu kam tokiam mazam pypliukui auskarai swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(gerra @ 2010 02 21, 18:29)
Pritariu ! drinks_cheers.gif  biggrin.gif  mano vyresnioji,pradejo kalbeti apie auskariukus nuo 2 metuku,nes darzelio grupeje visos mergytes turejo, tai manajai nesmagu buvo(jos plaukuciai trumpi,daugelis su berniuku lygindavo,kad ir kaip beaprengciau)tai pati pasake,kad noretu auskariuku,kaip visos mergaites unsure.gif  gaila man jos buvo verysad.gif tai pakalbejusios nusprendem,kad trieju metuku gimtadienio proga(tuo paciu ir krikstynu) pradursim 4u.gif  tai mergyte lauke ir sulauke,pati rinkosi auskariuku spalva, pati daktarei kartojo ir mane ramino,kad jai neskaudes, o laimingos ir taip besirupinancios savo ausytemis bei auskariukais mergytes nebuvau maciusi niekur thumbup.gif  dziaugiuosi,jos supratingumu ir istverme,dabar su gydomaisiais prabus iki pirmos klases, o paskui pasikeisim, taip vel abi draugiskai nusprendem thumbup.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif pritariu visu šimtu procentų, aš irgi taip sakiau darysiu, kai dukrytė paaugs ir pati to paprašys, tada ir pagalvosim apie auskarų įvėrimą, o dabar nėra ko skubėti, kad ir kaip tai būtų gražu rolleyes.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 23, 09:30)
Kaip tik per "Mamyčių klubą" rodė, kaip dūrė 8 mėn. mergaitei, tai verkė vargšė po pirmos... Antrosios ausytės egzekucijos jau net nerodė... Kuriai įdomu, galite pažiūrėti laidos kartojimą: http://www.mamyciuklubas.lt/  2010-03-20

Oi, baisu ir man pačiai buvo žiūrėti, kaip veria tuos auskariukus. Dar Skrolytė sako mamytė jaudinasi, o dukrytė ne. Aišku, kaip dukrytė jaudinsis, jei nežino dėl ko jai jaudintis reikėtų blink.gif
Atsakyti
apsurdas kudikis ir auskarai doh.gif
Atsakyti