Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(teiserskiene @ 2009 09 29, 10:42)
Gal eisit abi is sio forumo pasikoliot kitur?Slykstu skaityti.Bet sutink su catyte,kad s... malt pirma pradejai tu,angelu kalva(nesupyk).O po to jau net skaityt nebesinorejo,abi vienodos patapot.Tokia grazi,ydomi,aktuali tema,o jus kaip turgaus bobos! gun_bandana.gif  mad.gif

ei ei...viskas jau pamirsta ir niekas nebesikolioja lotuliukas.gif ramiakas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 29, 14:19)
ei ei...viskas jau pamirsta ir niekas nebesikolioja lotuliukas.gif  ramiakas  mirksiukas.gif

Tikekimes,nes ne vieta cia tokiem slykstiems pokalbiams
Atsakyti
QUOTE(teiserskiene @ 2009 09 29, 15:52)
Tikekimes,nes ne vieta cia tokiem slykstiems pokalbiams

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiprasau visu pasislykstejusiu. Neturejau tikso jums sugadinti nuotaika, nors logiskia pagalvojus, ka daugiau gali sukelti toks issidergimas? Tik sleikstuli. Atsiprasau, kam uzkliuvau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 29, 21:54)
Atsiprasau visu pasislykstejusiu. Neturejau tikso jums sugadinti nuotaika, nors logiskia pagalvojus, ka  daugiau gali sukelti toks issidergimas? Tik sleikstuli. Atsiprasau, kam uzkliuvau.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oho, kokios aršios diskusijos čia vyksta gun_bandana.gif
Šiaip aš auskarų neverčiau nei pusės metų, nei metų, nei trijų ar keturių metų vaikui. Na, penkerių mergaitės jau visai didelės atrodo ir labai mėgsta puoštis, tai nežinau, kaip čia bus g.gif . Manau, drąsiai ausis leisčiau durti mergaitei kokių 7-8 metų, jei labai to norėtų.
Atsakyti
Nereikia dramatizuoti,vaikus rengiat,aunat ir viska darot kas jums grazu,taip ir auskariukai.Cia gi ne oda apipjaustinet,orgijas kelti,tie 2 bakstelejimai vaiko nesuluosina tikrai.Plius,kudikiams,maziems vaikams viskas perpus greiciau gyja,nei suaugusiems
Atsakyti
Man grazu,bet neversiu auskariuku,lauksiu kol pati uzsinores ax.gif
Atsakyti
Ojoj cia tikras lauko musis blink.gif

Man grazu. Ir kiekvienai mamytei spresti ar verti dukrytei auskariukus ar ne. As savajai iversiu.

PS.
O mano sunus triju metu uzsimane auskaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
spekit ar turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man grazu,bet savo dukrai iverem 4 metu ( pati norejo)
Atsakyti
sveikos mamytes,
as savo mazylei auskariukus iveriau 4 men smile.gif
nuveziau i kosmetologijos kabineta ir viskas ivyko labai sklandziai, bakst ir viskas, mazyle beveik net nesuregavo smile.gif
o uzgijo taip pat labai greitai, per dvi dieneles thumbup.gif
zodziu super. neigiamo poziurio nesulaukiau, bent jau i akis niekas nieko blogo nesake, net musu mazyles gydytoja pagyre, sake gerai, kad tokiai mazytei verem, nes ji savo 11 metu dukrytei vere, tai o jo joi, kiek vargo turejo, ilgai skaudejo, puliavo, nes vaikas vis ciupinejo doh.gif
manau, kad cia kiekvienos mamytes reikalas, man asmeniskai labai grazu ir dar net nebudama nescia zinojau, jei turesiu mergyte, versiu auskariukus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deizyte @ 2009 10 30, 12:33)

zodziu super. neigiamo poziurio nesulaukiau, bent jau i akis niekas nieko blogo nesake, net musu mazyles gydytoja pagyre, sake gerai, kad tokiai mazytei verem, nes ji savo 11 metu dukrytei vere, tai o jo joi, kiek vargo turejo, ilgai skaudejo, puliavo, nes vaikas vis ciupinejo doh.gif

netikiu, kad mazyliai nepasiciupineja ir nepatampo sau uz ausyciu schmoll.gif
Atsakyti