Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(aukseliuke @ 2009 09 19, 05:38)

aukseliuke, 19 Rgs 2009 - 05:38, parašė:

aukseliuke, 19 Rgs 2009 - 05:38, parašė:

O jei ji uzaugus paklaus, kodel tai padarei, jei ji is viso to nenori mirksiukas.gif
As pries tokius dalykus, nieko grazaus, kai is vaiku bandoma padaryti suaugusius cool.gif

O jei ji uzaugus paklaus, kodel tai padarei, jei ji is viso to nenori mirksiukas.gif
As pries tokius dalykus, nieko grazaus, kai is vaiku bandoma padaryti suaugusius cool.gif

mes negyvename tam kad visada galvotume kas butu jei taip butu .... tokiu klausimu o jei ji uzaugus paklaus? ka paklaus? juk nenosi praduriau .
ar tu turi dukryte?
Atsakyti
QUOTE(catyte @ 2009 09 18, 23:51)

catyte, 18 Rgs 2009 - 23:51, parašė:

catyte, 18 Rgs 2009 - 23:51, parašė:

auskariuku verimas yra ir del grozio ,ir del regejimo,

auskariuku verimas yra ir del grozio ,ir del regejimo,

QUOTE(catyte @ 2009 09 19, 07:36)

catyte, 19 Rgs 2009 - 07:36, parašė:

catyte, 19 Rgs 2009 - 07:36, parašė:

sutinku kad galbut regejimo ir nepadeda, bet tema eina apie informacijos apsikeitima siame forume , nuomones issakyma bet ne tokios negatyvios nuomones kaip "angelu kalvos" ....
Papildyta:

Tai padeda del regejimo ar ne?  Pasidomekit pirma, pries  rasydama,nes labai juokingai atrodo, kai bandot irodyt, tai kam pati priestaraujat.
Butent kad tema eina apie nuomones issakyma, ka sekmingai ir darau. Jei musu nuomones skiriasi, tai nesuteikia jums teises viesai issidergti nesirenkant zodziu. Tai parodo jusu, kaip asmenybes nebranduma.

miela cypdavatka,
tradicija yra ir berniukams pimpaliuku odele apkarpyti kol jie yra dar mazi , lb skauda , berniukai lb verkia, bet  zydai, musulmonai  laikosi sios tradicijos . nera pas lietuvius tokios tradicijos pakrikstyti vaika iki metuku ir mergaitems verti auskariukus iskart po pakrikstyjimo.
bet tu cypdavatka turi tikru lietuvisku -tu bjauriuju lietuviu bruozu. as negyvenu lt jau 16 metu , todel auskariu verimas mazoms mergaitems man netrukdo .
eff off kvila karve

sutinku kad galbut regejimo ir nepadeda, bet tema eina apie informacijos apsikeitima siame forume , nuomones issakyma bet ne tokios negatyvios nuomones kaip "angelu kalvos" ....
Papildyta:

Tai padeda del regejimo ar ne?  Pasidomekit pirma, pries  rasydama,nes labai juokingai atrodo, kai bandot irodyt, tai kam pati priestaraujat.
Butent kad tema eina apie nuomones issakyma, ka sekmingai ir darau. Jei musu nuomones skiriasi, tai nesuteikia jums teises viesai issidergti nesirenkant zodziu. Tai parodo jusu, kaip asmenybes nebranduma.

miela cypdavatka,
tradicija yra ir berniukams pimpaliuku odele apkarpyti kol jie yra dar mazi , lb skauda , berniukai lb verkia, bet  zydai, musulmonai  laikosi sios tradicijos . nera pas lietuvius tokios tradicijos pakrikstyti vaika iki metuku ir mergaitems verti auskariukus iskart po pakrikstyjimo.
bet tu cypdavatka turi tikru lietuvisku -tu bjauriuju lietuviu bruozu. as negyvenu lt jau 16 metu , todel auskariu verimas mazoms mergaitems man netrukdo .
eff off kvila karve

Tradiciju yra visokiu, ne visos ju yra protu suvokiamos. Kaip antai kai kuriose afrikietiskose kulturos ispjauti mergaitems klitori. Arba ispjauti mazasias lytines lupas ir suvyscius kojas taip uzauginti iejima i maksti, paliekant tik labai maza angele kad galetu pastoti. Netrukdytu jums sitoks mazu mergaiciu zalojimas irgi???
Beje, musulmoniskose kulturose berniuku apipjaustymas turi taip pat higieniniu priezasciu, nes aukstos temperaturos salyse lengviau kyla apyvarpes uzdegimai. Negaliu surasti nei vienos priezasties, del kurios lietuve mergaite turetu buti per skausma puosiama auskarais.
Galiu tamsta apsviesti, jei nezinojot, kad lietuviu kulturoje auskaru verimo Tradicijos mazoms mergaitems nera. Jusu seimos tradicijos neatspindi visos Lietuvos tradiciju.
Gal galit ivardint, kas yra tie bjaurieji lietuviu bruozai?
O kad isvykot is Lietuvos, tai nedidele beda, Lietuva apsivale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelu kalva: 19 rugsėjo 2009 - 09:35
box.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 19, 07:26)

angelu kalva, 19 Rgs 2009 - 07:26, parašė:

angelu kalva, 19 Rgs 2009 - 07:26, parašė:

Tradiciju yra visokiu, ne visos ju yra protu suvokiamos. Kaip antai kai kuriose afrikietiskose kulturos ispjauti mergaitems klitori. Arba ispjauti mazasias lytines lupas ir suvyscius kojas taip uzauginti iejima i maksti, paliekant tik labai maza angele kad galetu pastoti. Netrukdytu jums sitoks mazu mergaiciu zalojimas irgi???
Beje, musulmoniskose kulturose berniuku apipjaustymas turi taip pat higieniniu priezasciu, nes aukstos temperaturos salyse lengviau kyla apyvarpes uzdegimai. Negaliu surasti nei vienos priezasties, del kurios lietuve mergaite turetu buti per skausma puosiama auskarais.
Galiu tamsta apsviesti, jei nezinojot, kad lietuviu kulturoje auskaru verimo Tradicijos mazoms mergaitems nera. Jusu seimos tradicijos neatspindi visos Lietuvos tradiciju.

o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu as man nebera apie ka sneketi. full stop
Papildyta:
[quote=catyte,2009 09 19, 20:26]
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu...ir prasigere, tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu man nebera apie ka sneketi. full stop
Atsakyti
[quote=catyte,2009 09 19, 22:30]
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu as man nebera apie ka sneketi. full stop
Papildyta:
[quote=catyte,2009 09 19, 20:26]
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu...ir prasigere, tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu man nebera apie ka sneketi. full stop
[/quote]

Na, issivemet matau stipriai, net zarnyno turiniu trenkia is jusu rasliavos. Kadangi tamsta buvot kitoj temoj pati isvadinta turinti siaura akirati, tai savo etikete dabar man bandot prilipdyti? Pasilaikykit sau, suriu prakaitu uzsitarnavot.
Suprantu, nelengva irodyti,kad esat ne ta baisioji lietuve, bet ne tas priemones vartojat, nei vienas zmogus nesusizaves viesai besitustinancia kosmopolite.
Nekeista, kad jusu isprusimo lygis toks varganas, ne kiekviena sugeba velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt. Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?
Ir neirodinekit, kokia esat kosmopolite, geriau nereikia.. Situo klausimu tyliai pabukit.
Nesupratau ,prie ko cia rasizmas? Siaip is kosmopolitiskumo issprudo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelu kalva: 19 rugsėjo 2009 - 23:17
[quote=angelu kalva,2009 09 19, 21:13]
eff off valkata nelaiminga . tau cia paskutinis mano pasisakymas , as savo laiko ir energijos nesvaistysiu del tokios riff raff kaip tu . ir bendrai i koki as cia puslapi ilindus tongue.gif . su savo mazyle angliskai sneku o cia su kazkokia aborto liekana mat lietuviskai pakalbeti prireike.
bye bye , mes geriau su kito mentaliteto zmonemis bendrausime.
komuniste ! lotuliukas.gif stringus i shikna nepamirshk susikishti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=catyte,2009 09 19, 23:43]
[quote=angelu kalva,2009 09 19, 21:13]
eff off valkata nelaiminga . tau cia paskutinis mano pasisakymas , as savo laiko ir energijos nesvaistysiu del tokios riff raff kaip tu . ir bendrai i koki as cia puslapi ilindus tongue.gif . su savo mazyle angliskai sneku o cia su kazkokia aborto liekana mat lietuviskai pakalbeti prireike.
komuniste ! lotuliukas.gif stringus i shikna nepamirshk susikishti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

As irgi nelabai suprantu, ko cia dergiates, svaistot savo brangu svarais matuojama laika po toki zemo mentaliteto lietuviska puslapi? Suprantama,kad jusu aukstuomenes aplinkoje prabilti muziku (t.y. lietuviu) kalba yra didziule negarbe. O is kur gi jai buti, jei vos tik praverus burna is jos lyg gyvates ar kirminai ima verztis keiksmai ir nuvalkiotas gatves zargonas? Nes normalaus lygio lietuviu kalbos taip ir neismokote. O i nelietuviskus forumus keblu uzsiregistruoti, kai kalbos zinios pasibaigia net neprasideje. Su pora pradines klases lygio eilerastuku bei istisiniu silpnaprotisku effoff bei riffraff kazi ar lengva butu bendrauti...... g.gif
Jums tikrai butu lengviau, jei bendrautumet su savo mentaliteto zmonemis, toli ieskoti nereikia, tokiu pilnos tarpuvartes.
Beje, butu smagu pamatyti, kaip jusu mazyle angliskai guguoja, tikiu, kad ir jusu suva angliskai amsi.
O del stringu, tai chm......sunku butu pamirsti susikisti, jie tiesiog elegantiskai patys ten sulenda smile.gif
Atsakyti
as neisivaizduoju kaip jus mamos kisate tas zvakutes? pabandykite sau paciom susikisti muilo gabaliuka ir pamatysit kaip saldu bus kabutese...cia sovietiniai metodai , sadistiniai metodai sukisti vaikui muiliuko gabaliuka i uspakaliuka kad jis prakakotu, phew ... sorry

Cia tamstytes pasibaisejimas kitoj temoj, kaip imanoma vaikui sukelti skausma???????!!!! O stai sitoj temoj mamos, kurios pasisako pries vaiko kankinima vardan abejotino grozio yra apdrabstomos ivairiausiais "epitetais" sitos UK kosmopolites .... blink.gif
Atsakyti
Aš savo dukrytei versiu, kai pati to norės, kol leliukas nėr čia ko tų ausų durt, graži labai ir be auskariukų wub.gif

QUOTE(catyte @ 2009 09 20, 00:43)

catyte, 20 Rgs 2009 - 00:43, parašė:

catyte, 20 Rgs 2009 - 00:43, parašė:

eff off valkata nelaiminga . tau cia paskutinis mano pasisakymas , as savo laiko ir energijos nesvaistysiu del tokios riff raff kaip tu .  ir bendrai i koki as cia puslapi ilindus  tongue.gif  . su savo mazyle angliskai sneku o cia su kazkokia aborto liekana mat lietuviskai pakalbeti prireike.
komuniste !  lotuliukas.gif stringus i shikna nepamirshk susikishti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

eff off valkata nelaiminga . tau cia paskutinis mano pasisakymas , as savo laiko ir energijos nesvaistysiu del tokios riff raff kaip tu .  ir bendrai i koki as cia puslapi ilindus  tongue.gif  . su savo mazyle angliskai sneku o cia su kazkokia aborto liekana mat lietuviskai pakalbeti prireike.
komuniste !  lotuliukas.gif stringus i shikna nepamirshk susikishti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O šitam žmogui - kosmopolitui reikalinga rimta medikų pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 25 rugsėjo 2009 - 10:54
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 25, 11:54)

ausriukas_ka, 25 Rgs 2009 - 11:54, parašė:

ausriukas_ka, 25 Rgs 2009 - 11:54, parašė:

Aš savo dukrytei versiu, kai pati to norės, kol leliukas nėr čia ko tų ausų durt, graži labai ir be auskariukų  wub.gif

Aš savo dukrytei versiu, kai pati to norės, kol leliukas nėr čia ko tų ausų durt, graži labai ir be auskariukų  wub.gif

Manau jau ja suteike lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(catyte @ 2009 09 19, 08:43)

catyte, 19 Rgs 2009 - 08:43, parašė:

catyte, 19 Rgs 2009 - 08:43, parašė:

mes negyvename tam kad visada galvotume kas butu jei taip butu .... tokiu klausimu o jei ji uzaugus paklaus? ka paklaus? juk nenosi praduriau .
ar tu turi dukryte?

ar tu turi dukryte?

prasome kalbeti uz save mirksiukas.gif

neturiu dukrytes, o jei ja turesiu kada nors, tai tikrai nezaisiu kaip su lele, kai uzaugs,pati uzsimanys tada ir pradursim, no problem mirksiukas.gif kokia teise turiu jai paciai nieko nesuprantant daryti su ja ka noriu, ji asmenybe ir nereikia is vaiko daryti barbes mirksiukas.gif

ir beje is kitu jusu pasisakymu matau, kad intelekto stoka pas jumis brangioji wub.gif
o dabar prasome ''varyti'' ant manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jusu mergaite po auskaru verimo tapo ''tikra'' grazuole ir net gi turi ''vanago'' akis ??????????????????????/:lotuliukas: lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir dar......nepamirskite su savo dukryte snekekite tik angliskai, kad lietuviu kalbos ji nezinotu,ne, o kam ji, juk cia vieni komunistai gyvena ir atliekos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 25 rugsėjo 2009 - 12:48
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 16, 12:23)

angelu kalva, 16 Rgs 2009 - 12:23, parašė:

angelu kalva, 16 Rgs 2009 - 12:23, parašė:

Kaip anksciau minejau, nepamirskit stringu nupirkt, kudikeliai labai dailiai juose atrodo..................

Kaip anksciau minejau, nepamirskit stringu nupirkt, kudikeliai labai dailiai juose atrodo..................

QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 17, 00:46)

angelu kalva, 17 Rgs 2009 - 00:46, parašė:

angelu kalva, 17 Rgs 2009 - 00:46, parašė:

Kazki ko cia taip skaudziai reaguojat, nenorit dukrai stingu pirkt?

Kazki ko cia taip skaudziai reaguojat, nenorit dukrai stingu pirkt?

QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 18, 00:27)

angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 00:27, parašė:

angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 00:27, parašė:

girzti pakiaukset kaip dvarniaska, akivaizdu, kad netgi labai idomu! Dar idomiau, kad tamsta stringus maistui vartojat.  Gal pasidalinsit patirtim su forumietemis kaip jus juos valgote?  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  Nes as , atvirai pasakius, tikrai nezinau.

girzti pakiaukset kaip dvarniaska, akivaizdu, kad netgi labai idomu! Dar idomiau, kad tamsta stringus maistui vartojat.  Gal pasidalinsit patirtim su forumietemis kaip jus juos valgote?  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  Nes as , atvirai pasakius, tikrai nezinau.

QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 18, 10:09)

angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 10:09, parašė:

angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 10:09, parašė:

Hahaha o kurgi juos dar galima susikisti jei ne ten?? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal dar pasiulysite kepure ant galvos uzsideti?  Jums nekilo kartais mintis atlikti savo dukroms defloracija dar kudikysteje??  Juk isgelbetumet nuo laukiancio skausmingo pirmo karto.

Hahaha o kurgi juos dar galima susikisti jei ne ten?? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal dar pasiulysite kepure ant galvos uzsideti?  Jums nekilo kartais mintis atlikti savo dukroms defloracija dar kudikysteje??  Juk isgelbetumet nuo laukiancio skausmingo pirmo karto.

QUOTE(catyte @ 2009 09 19, 23:30)

catyte, 19 Rgs 2009 - 23:30, parašė:

catyte, 19 Rgs 2009 - 23:30, parašė:

o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 20, 00:13)

angelu kalva, 20 Rgs 2009 - 00:13, parašė:

angelu kalva, 20 Rgs 2009 - 00:13, parašė:

ne kiekviena sugeba  velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt.  Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?

ne kiekviena sugeba  velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt.  Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?

Gal eisit abi is sio forumo pasikoliot kitur?Slykstu skaityti.Bet sutink su catyte,kad s... malt pirma pradejai tu,angelu kalva(nesupyk).O po to jau net skaityt nebesinorejo,abi vienodos patapot.Tokia grazi,ydomi,aktuali tema,o jus kaip turgaus bobos! gun_bandana.gif mad.gif
Atsakyti