QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 16, 12:23)
angelu kalva, 16 Rgs 2009 - 12:23, para�ė:
angelu kalva, 16 Rgs 2009 - 12:23, para�ė:
Kaip anksciau minejau, nepamirskit stringu nupirkt, kudikeliai labai dailiai juose atrodo..................
Kaip anksciau minejau, nepamirskit stringu nupirkt, kudikeliai labai dailiai juose atrodo..................
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 17, 00:46)
angelu kalva, 17 Rgs 2009 - 00:46, para�ė:
angelu kalva, 17 Rgs 2009 - 00:46, para�ė:
Kazki ko cia taip skaudziai reaguojat, nenorit dukrai stingu pirkt?
Kazki ko cia taip skaudziai reaguojat, nenorit dukrai stingu pirkt?
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 18, 00:27)
angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 00:27, para�ė:
angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 00:27, para�ė:
girzti pakiaukset kaip dvarniaska, akivaizdu, kad netgi labai idomu! Dar idomiau, kad tamsta stringus maistui vartojat. Gal pasidalinsit patirtim su forumietemis kaip jus juos valgote? Nes as , atvirai pasakius, tikrai nezinau.
girzti pakiaukset kaip dvarniaska, akivaizdu, kad netgi labai idomu! Dar idomiau, kad tamsta stringus maistui vartojat. Gal pasidalinsit patirtim su forumietemis kaip jus juos valgote?
Nes as , atvirai pasakius, tikrai nezinau.
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 18, 10:09)
angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 10:09, para�ė:
angelu kalva, 18 Rgs 2009 - 10:09, para�ė:
Hahaha o kurgi juos dar galima susikisti jei ne ten?? Gal dar pasiulysite kepure ant galvos uzsideti? Jums nekilo kartais mintis atlikti savo dukroms defloracija dar kudikysteje?? Juk isgelbetumet nuo laukiancio skausmingo pirmo karto.
Hahaha o kurgi juos dar galima susikisti jei ne ten??
Gal dar pasiulysite kepure ant galvos uzsideti? Jums nekilo kartais mintis atlikti savo dukroms defloracija dar kudikysteje?? Juk isgelbetumet nuo laukiancio skausmingo pirmo karto.
QUOTE(catyte @ 2009 09 19, 23:30)
catyte, 19 Rgs 2009 - 23:30, para�ė:
catyte, 19 Rgs 2009 - 23:30, para�ė:
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu as man nebera apie ka sneketi. full stop
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu as man nebera apie ka sneketi. full stop
QUOTE(angelu kalva @ 2009 09 20, 00:13)
angelu kalva, 20 Rgs 2009 - 00:13, para�ė:
angelu kalva, 20 Rgs 2009 - 00:13, para�ė:
ne kiekviena sugeba velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt. Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?
ne kiekviena sugeba velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt. Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?
Gal eisit abi is sio forumo pasikoliot kitur?Slykstu skaityti.Bet sutink su catyte,kad s... malt pirma pradejai tu,angelu kalva(nesupyk).O po to jau net skaityt nebesinorejo,abi vienodos patapot.Tokia grazi,ydomi,aktuali tema,o jus kaip turgaus bobos!
Paprastai paskutinis juokiasi tas,kam priekyje stinga vieno danties