Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

QUOTE(Letaa @ 2009 08 31, 19:47)
Man negrazu kai kudikiai tampa lelemis...- as ne versiu savo mazajai panelei auskaru. Paaugs, uzsinores, supras tikrai kad nori- prasom( turi buti vaiko pasirinkimas, ne mamos ar kieno nors kito).Ir dar vienas pamastymas pries auskarus: kudikiai iki 1 m yra imlus infekcijoms, ju organizme dar nesusiformauvusi imunine sistema, tai kam mamos nori pacios padaryti puiku kelia infekcijai i vaiko organizma( cia tam periodui kai gyja pradurta vieta), veliau nepatogumas miegant, saltu oru ..?Aisku ir apie tam tikrus refleksinius taskus pamirsti nereiketu...Bet kiekviena renkasi taip kaip jai geriau...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nepamirskit dar auskaru i nosi bei antaki, turesit cool baby oh yeah! Galit ir blakstienas padazyt, nes 5 men kudikio jos jau visai nebemazos. Ir stringus nupirkit.

O jei rimtai,tai Jums miela mamytele dar reikejo mokslu pakrimst uzuot mama tapus. Arba su lelem atsizaist vaikystej.
Atsakyti
savo pirmajai dukrai keturiu metu auskariukus isdureme , nes lb prasesi. lb ciupinejo, puliavo ausys ,vargas buvo, o savo mazajai tai dvieju men isduriau -iskart po krikstynu. nei ji ciupineja ausyciu, nei ausytes puliuoja.

Papildyta:
ps: kosmetikos salone reikalauja raudonos knygutes su irodimu kad 3 skiepai butu padaryti. kainuoja 10 svaru isdurimas , auskariukus veria medicininius kuriuos reikia 6 savaites nesioti.
Atsakyti
mamytės, vaikai ne žaislai, tad ir nežaiskit kaip su lėlėm. kai paaugs, jei norės, tai ir turės tuos auskariukus kur tik pageidaus. O 6 mėn. kūdikėliui manau apskritai tokių papuošalų nereikia, jie ir taip labai gražūs ax.gif aš esu kategoriškai prieš tokius dalykus, kai mamos nusprendžia kad jų kūdikėliams reikia vienokių ar kitokių papildomų papuošalų. Puoškit suknutėm bačiukais ir segtukais jei taip norit, o kam suteikti skausmo jiems??????
Atsakyti
QUOTE(guapita @ 2009 09 03, 15:07)
prie ko tie zali plaukai ar tatuiruotes? doh.gif  kiekviena mamyte nori, kad jos mazyle butu pati graziausia, nematau as cia nieko blogo tame...beje, ausyse yra labai daug tasku, is kuriu vienas yra akiu..mano drauges mergaitei(4men.) pati gydytoja pasiule iverti auskariukus, nes akytes zvairavo ir nesitaise. Tik zinoma, toki verima turi atlikti profesionalai, o ne bet kuriam salone.. nezinau, ar tai sutapimas, ar ne, taciau po 2 men, akytes susitvarke.. thumbup.gif

Mano mergytei menesis laiko ir tikrai planuoju, kai bus puse metu iverti auskariukus..vat siaip, tik del grozio smile.gif

mano vaikas ir be auskarų yra pats gražiausias. Ta prasme, be auskarų tai jau neįmanoma? Paukšt - įvėrė ir staiga vaikas jau gražus, o iki tol tai jau siaubas koks negražus buvo? doh.gif Geležinė logika....

Vaikas yra gražus, nes jis vaikas ir atrodo kaip vaikas.
Atsakyti
frusty.gif STOP !!!

QUOTE(Indre @ 2009 09 13, 15:12)
mamytės, vaikai ne žaislai, tad ir nežaiskit kaip su lėlėm. kai paaugs, jei norės, tai ir turės tuos auskariukus kur tik pageidaus. O 6 mėn. kūdikėliui manau apskritai tokių papuošalų nereikia, jie ir taip labai gražūs ax.gif aš esu kategoriškai prieš tokius dalykus, kai mamos nusprendžia kad jų  kūdikėliams reikia vienokių ar kitokių papildomų papuošalų. Puoškit suknutėm bačiukais ir segtukais jei taip norit, o kam suteikti skausmo jiems??????

visapusiskai su sia nuomone - taigi nesikartoju.. mirksiukas.gif

QUOTE(Isila @ 2009 09 14, 10:33)
Vaikas yra gražus, nes jis vaikas ir atrodo kaip vaikas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@žylė: 14 rugsėjo 2009 - 11:08
mamytės, vaikai ne žaislai, tad ir nežaiskit kaip su lėlėm. kai paaugs, jei norės, tai ir turės tuos auskariukus kur tik pageidaus. O 6 mėn. kūdikėliui manau apskritai tokių papuošalų nereikia, jie ir taip labai gražūs ax.gif aš esu kategoriškai prieš tokius dalykus, kai mamos nusprendžia kad jų  kūdikėliams reikia vienokių ar kitokių papildomų papuošalų. Puoškit suknutėm bačiukais ir segtukais jei taip norit, o kam suteikti skausmo jiems??????

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kam sitaip piktai?? nesuprantu... kiekvienas zmogus turi savo nuomone ir elgiasi taip kaip atrodo geriausiai! mano vaikas beveik nesureagavo kai pradureme ausytes, tai kur tas skausmas?? ausytes nepuliuoja, viskas super! mano vaikas pats graziausias buvo ir be auskariuku, bet jie tikrai jai nemaiso.. o veliau butu subkiau pravert, kad ir noretu- skaudetu.. taip kad, mamos, jei jum negrazu, nebukit tokios kategoriskos ir piktos blush2.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif turiu dukra , kuriai jau 9 metai.. paradoksas - jai siuleme pries pora metu auskariukus, bet ji nenori ... sako visur kabinsis, dar kas patemps.. taigi. sakyciau vaikai patys protingiausi .. ir patys turi nuspresti..
Nesmerkiu kitu mamu, kurios nori kudikelius jau puosti, bet nereikia pamirsti, kad tai labai greitas kelias infekcijai.. tai papildomas rupestis , kad kiti vaikai nesuzalotu - pagriebe uz auskariuko.. (net jei ir pati auskariuku seimininke auskariuku neliecia) ..
Kita vertus, juk tatuiruociu nedarome.. nagu geliais nekietiname leliukams... nors irgi butu labai grazu smile.gif
Zodziu, esme cia ir yra tame, kad ne kudikis pagrazeja, o jo mamytei labai grazu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatuke: 14 rugsėjo 2009 - 15:03
QUOTE(Donatuke @ 2009 09 14, 13:02)
drinks_cheers.gif  turiu dukra , kuriai jau 9 metai.. paradoksas -  jai siuleme pries pora metu auskariukus, bet ji nenori ... sako visur kabinsis, dar kas patemps.. taigi. sakyciau vaikai patys protingiausi .. ir patys turi nuspresti..
Nesmerkiu kitu mamu, kurios nori kudikelius jau puosti, bet nereikia pamirsti, kad tai labai greitas kelias infekcijai.. tai papildomas rupestis , kad kiti vaikai nesuzalotu - pagriebe uz auskariuko.. (net jei ir pati auskariuku seimininke auskariuku neliecia) .. 
Kita vertus, juk tatuiruociu nedarome.. nagu geliais nekietiname leliukams... nors irgi butu labai grazu smile.gif
Zodziu, esme cia ir yra tame, kad ne kudikis pagrazeja, o jo mamytei labai grazu ...

niu jei vienoje lietuvoje auskariukai mazoms mergaitems nera toleruojamai - tai baisi cia problema kabutese... 3 milijonai tik kada turkijoje, graikijoje,afrikoje,rumunijoje,izraelyje, netgi rusijoje tai yra lb normalu.
auskariukai mergaitei yra lb grazu , mergaitiska . as pati atsimenu kaip man mama neleido durtis auskariuku nors jau vienuolika buvo, bet mes mergaites viena kitai durdavomes zalia bulve per puse perpjovusios ir po ausim pakisusios kad pradurti lengviau butu... ir su siulais paskui ausyse vaiksciodavome menesiais nes puliuodavo . kokia cia problema jus matote su ausyciu pradurimu mazoms mergaitems. juk svarbiausia kad berniukams nedurtu mamytes ausyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(catyte @ 2009 09 15, 15:09)
niu jei vienoje lietuvoje auskariukai mazoms mergaitems nera toleruojamai - tai baisi cia problema kabutese... 3 milijonai tik kada turkijoje, graikijoje,afrikoje,rumunijoje,izraelyje, netgi rusijoje tai yra lb normalu.
auskariukai mergaitei yra lb grazu , mergaitiska . as pati atsimenu kaip man mama neleido durtis auskariuku nors jau vienuolika buvo, bet mes mergaites viena kitai durdavomes zalia bulve per puse perpjovusios ir po ausim pakisusios kad pradurti lengviau butu... ir su siulais paskui ausyse vaiksciodavome menesiais nes puliuodavo . kokia cia problema jus matote su ausyciu pradurimu mazoms mergaitems. juk svarbiausia kad berniukams nedurtu mamytes ausyciu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,nu cia tai prajuokinot-na tikrai mamkos prajuokinot,tikrai truksta tik kad berniukams ausis durti pradetume..beje nors as jauna mama ir megstu mada,bet delto ne uz ka tokio mazo kudikio nekankinciau...jau geriau sau dar viena auskara kur nors isidurkit i bamba,i nosi ,i ausi ,ar tatuiruote sau pasidarykit,pasidziaukit,pasigrozekit savimi,o ne kudikelius kankinkit..nesamone kazkokia doh.gif ...o ir Lietuvos nelyginkit su tokia atilikusia valstybe kaip afrika kiek ten vaiku mirsta negirdejot?nuo ivairiu infekciju ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 15 rugsėjo 2009 - 15:44
QUOTE(catyte @ 2009 09 15, 14:09)

Tai nekiek nekeista, kad sitokios stai mamos ima savaip savo vaikus grazinti. Kazi pati irgi redais kaip cigone ar afrikiete? Nekyla mintis padalint vaikiuko koju pirsciuku i dvi dalis,atrodytu kaip ziedlapiai kai sugytu, butu taip grazu!
Atsakyti