Įkraunama...
Įkraunama...

Auskariukai 5 mėn. vaikui

kaip bebūtų, ne viskas gerai, kas įmanoma ir galima padaryti. Nesuprantu ir nesuprasiu mamų, kurios savo mažutėles mergaites nori suaugusiom panom paversti. Ir jau nuo kūdikystės. nejaugi nesumąstoma kaip daugiau tuos vaikus papuošt? Be auskarų jau ghyvent negalima? Nematau aš tame jokio grožio... Žinoma, kai kurioms mamos gražu iš 3 mečių mergikių mises daryt - laukuot, pudruot, lūpas dažyt... O paskui kalbama -ach, kaip greitai vaikai suaugo, ach kaip greitai nori suaugusiu tapt.

Aš pati ausis panorau prasidurti tik 12 klasėj - nebuvo nei noro, nei reikalo. Mama pasiūlydavo, aš pasvarstydavau. Kiekvienam savo.

Svarstau, gal man savo bernam po tatuiruotę padaryt g.gif
Atsakyti
Man negrazu kai kudikiai tampa lelemis...- as ne versiu savo mazajai panelei auskaru. Paaugs, uzsinores, supras tikrai kad nori- prasom( turi buti vaiko pasirinkimas, ne mamos ar kieno nors kito).Ir dar vienas pamastymas pries auskarus: kudikiai iki 1 m yra imlus infekcijoms, ju organizme dar nesusiformauvusi imunine sistema, tai kam mamos nori pacios padaryti puiku kelia infekcijai i vaiko organizma( cia tam periodui kai gyja pradurta vieta), veliau nepatogumas miegant, saltu oru ..?Aisku ir apie tam tikrus refleksinius taskus pamirsti nereiketu...Bet kiekviena renkasi taip kaip jai geriau...
Atsakyti
QUOTE(Letaa @ 2009 08 31, 19:47)
Man negrazu kai kudikiai tampa lelemis...- as ne versiu savo mazajai panelei auskaru. Paaugs, uzsinores, supras tikrai kad nori- prasom( turi buti vaiko pasirinkimas, ne mamos ar kieno nors kito).Ir dar vienas pamastymas pries auskarus: kudikiai iki 1 m yra imlus infekcijoms, ju organizme dar nesusiformauvusi imunine sistema, tai kam mamos nori pacios padaryti puiku kelia infekcijai i vaiko organizma( cia tam periodui kai gyja pradurta vieta), veliau nepatogumas miegant, saltu oru ..?Aisku ir apie tam tikrus refleksinius taskus pamirsti nereiketu...Bet kiekviena renkasi taip kaip jai geriau...

tikrai su vaikais elgiamasi kaip su lėlėm.gal pačios mamos neišaugo iš vaikų amžiaus,tai ir žaidžia su lėlėm.o tokios motyvacijos kaip AŠ noriu ir MAN gražu ir vis nesuprantu.
Atsakyti
nemanau, kad iveri auskariukus ir vaikas tampa lele lotuliukas.gif as savo mazylei iveriau puses metuku proga ir viskas buvo super thumbup.gif db jau eina 8 menuo ir ausytes uzgijusios, o ir siaip nepuliavo.. aisku kai vere biski paverke, bet nelabiau nei per skiepus, todel sako reikia kuo mazesnei verti.. geriausiai menesio laiko, nes tada sake vaikas kartais net nesureaguoja i durima biggrin.gif taigi anksciau ar veliau mergaite vistiek nores puostia ir auskaru, todel manau viskas cia lb gerai ax.gif aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet tom kurios nori pradurt, tai sakau tik UZ thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskaitymui... Pasirodo ne taip viskas paprasta...

http://www.zebra.lt/...2009-07-04.html

Ausyse yra apie 200 taškų, atitinkančių beveik visus kūno organus, tad pataikius į tam tikrą tašką galima sudirginti ir taip pakenkti jį atitinkančiai kūno daliai. Dažniausiai auskarai veriami į regos tašką, nes jis yra pačiame spenelio viduryje, ir čia įvertas auskaras atrodo gražiausiai. Tačiau visai šalia regos yra nervinių kanalų taškai, tad reikia būti labai atsargiems. Auskaras įvertas į tam tikrą tašką atlieka mikromasažą, jo poveikis gali būti ir teigiamas, ir kenksmigas.

Aš tai niekad nesuprasiu, kam tie auskariukai kūdikėliui g.gif Tik dėl grožio... doh.gif Aš net už dyką savo mergytės nebadyčiau, vien dėl to, kad man gražu... Na bet kaip viena mama rašė - kiekvieno teisė rinktis... Bet man asmeniškai mažos mergytės su auskariukais - KLAIKUMA verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 rugsėjo 2009 - 11:18
as sakau kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu.. tai jei veliau paauglystej uzsimanys durtis, bus lygiai tas pats, tie taskai niekur neisnyks biggrin.gif apskritai kuo mazesnis vaikas, tuo lengviau ir skausma pernesa.. as esu lb patenkinta, visi aplinkui aikcioja kaip grazu. o nuo likimo nepabegsi, jei neduok dieve, bus kas nors negerai, tai mazu maziausia auskariuku kalte..
Atsakyti
Mano vyro seimoje yra tradicija mergaitems pradurti ausytes kai joms tera 7 dienos. Man tai pasirode ziauru ir uzprotestavau. Uzaugs ir prasidurs pati kada panores.
Atsakyti
QUOTE(Gabytes~mamyte @ 2009 09 01, 22:39)
as sakau kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu.. tai jei veliau paauglystej uzsimanys durtis, bus lygiai tas pats, tie taskai niekur neisnyks  biggrin.gif apskritai kuo mazesnis vaikas, tuo lengviau ir skausma pernesa.. as esu lb patenkinta, visi aplinkui aikcioja kaip grazu. o nuo likimo nepabegsi, jei neduok dieve, bus kas nors negerai, tai mazu maziausia auskariuku kalte..

o gal užsimanys tatuiruotės, gal žalių plaukų, tai iškarto, kartu su auskariukais biggrin.gif prieto pačio - GAL kada nors paaugęs vaikas užsimanys. Čia ne argumentas ir ne motyvas auskarus vertis.
Atsakyti
prie ko tie zali plaukai ar tatuiruotes? doh.gif kiekviena mamyte nori, kad jos mazyle butu pati graziausia, nematau as cia nieko blogo tame...beje, ausyse yra labai daug tasku, is kuriu vienas yra akiu..mano drauges mergaitei(4men.) pati gydytoja pasiule iverti auskariukus, nes akytes zvairavo ir nesitaise. Tik zinoma, toki verima turi atlikti profesionalai, o ne bet kuriam salone.. nezinau, ar tai sutapimas, ar ne, taciau po 2 men, akytes susitvarke.. thumbup.gif

Mano mergytei menesis laiko ir tikrai planuoju, kai bus puse metu iverti auskariukus..vat siaip, tik del grozio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guapita: 03 rugsėjo 2009 - 14:09
buvom ispanijoj- tiek mazy lelyciu matem visos auskaruotos wub.gif
kalbinau mamas, sake ligoninej po gimimo iskarto duria.

as noriu, mb nesutinka blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 09 03, 20:13)
as noriu, mb nesutinka blush2.gif  4u.gif  biggrin.gif

Protinga vyra turit mirksiukas.gif
Spesit su tais auskarais, nera kur skubeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 09 01, 12:05)
Pasiskaitymui... Pasirodo ne taip viskas paprasta...

http://www.zebra.lt/...2009-07-04.html

Ausyse yra apie 200 taškų, atitinkančių beveik visus kūno organus, tad pataikius į tam tikrą tašką galima sudirginti ir taip pakenkti jį atitinkančiai kūno daliai. Dažniausiai auskarai veriami į regos tašką, nes jis yra pačiame spenelio viduryje, ir čia įvertas auskaras atrodo gražiausiai. Tačiau visai šalia regos yra nervinių kanalų taškai, tad reikia būti labai atsargiems. Auskaras įvertas į tam tikrą tašką atlieka mikromasažą, jo poveikis gali būti ir teigiamas, ir kenksmigas.
Aš tai niekad nesuprasiu, kam tie auskariukai kūdikėliui g.gif  Tik dėl grožio...  doh.gif Aš net už dyką savo mergytės nebadyčiau, vien dėl to, kad man gražu... Na bet kaip viena mama rašė - kiekvieno teisė rinktis... Bet man asmeniškai mažos mergytės su auskariukais - KLAIKUMA  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

negirdi kai kurios mamoms grozis svarbiau verysad.gif doh.gif
Atsakyti