Viena karta sodinau vilkdalgius (aukstaugius) i paprasta dirva ir nesudygo ne vienas, tai maniau, kad jau jie turi prie kokio dirbtinio upelio augti. Dabar jau zinau kur sodinsiu, dekui
QUOTE(Tina* @ 2007 10 31, 14:02)
Viena karta sodinau vilkdalgius (aukstaugius) i paprasta dirva ir nesudygo ne vienas, tai maniau, kad jau jie turi prie kokio dirbtinio upelio augti. Dabar jau zinau kur sodinsiu, dekui
Prašom
niu mergos ar pabludot - ziemos miegui ruosiates, kad joks veiksmas cia neebvyksta ?
Pasakykit, gal kuri zinot kazin ka as cia toki per augala parsinesiau - radau palaukej , maciau jo ziedus i puokstes deda... toks grazus pasirode, ir dar siuo metu laiku zydi . Kazin ar ne nuodingas, gal kaip pasidaugint galeciau ?
Pasakykit, gal kuri zinot kazin ka as cia toki per augala parsinesiau - radau palaukej , maciau jo ziedus i puokstes deda... toks grazus pasirode, ir dar siuo metu laiku zydi . Kazin ar ne nuodingas, gal kaip pasidaugint galeciau ?
QUOTE(vida777 @ 2007 10 31, 20:05)
niu mergos ar pabludot - ziemos miegui ruosiates, kad joks veiksmas cia neebvyksta ?
Tai ožekšnis lotyniškai - Euonymus europaeus ir čia ne žiedai, o jo vaisiai, žiedai visai neišvaizdūs, jų beveik nesimato. . Pas mus senai jau tas uogeles išbarstė. Uogos nuodingos. Čia trumpai apie jį rašo http://www.gamtospro...vasara/birzelis
Papildyta:
Tikrai, kad visos kaip meškutės žiemos miegui ruošiasi, tokios ramios tylios.
QUOTE(Tina* @ 2007 10 31, 09:58)
Dar planuoju ikist zemaugius vilkdalgiukus. Kazin ar ne per velu? O jie kartais ne prie visokiu upeliu auga?
Drėgnose vietose auga geltonasis ir sibiriniai vilkdalgiai.
nemiegam nemiegam dar žiemos miegu Kovoju kaskart su rudeniu, greblioju ir greblioju, pas mane jau baiginėjasi lapai, tai nuo kaimynų pripučia ir vėl greblioju. O jei nėra ką grebliot, tai yra kur rankomis išrinkt reikia - apie jokius miegus nėra net kada ir galvot
( o apie kitus dalykus nutylėsiu - eksperimentuoju ir apie rezultatus tik kitais metais galima bus pasisakyt )
( o apie kitus dalykus nutylėsiu - eksperimentuoju ir apie rezultatus tik kitais metais galima bus pasisakyt )
QUOTE(vida777 @ 2007 10 31, 19:05)
Pasakykit, gal kuri zinot kazin ka as cia toki per augala parsinesiau - radau palaukej
Aš irgi jį pasisodinau iš palaukės parsinešus Rudenį lapai gražiai parausta, taigi dekoratyvios ne tik vaisių dėžutės, bet pas mane paukščiukai jau beveik nulesė jas.
Vida777, ačiū už patarimą - kraustausi su klausimu į kitą temą
Ryt is pat ryto gal dar vilkdalkius minetus spesiu pasodint. Graziu Veliniu visoms
Kazin ar grazi siandien Veliniu diena LT ?
O pas mus iseigine buvo vakar, o siandien ne . Vakar turbut paskutini karta siemet dar pagrilinom pas kaimynus, helovyna atseit sventem. Kad ir salta jau vakare buvo, ale vistiek smagu lauke prie zidinio dar kazka cirskint. Vaikai duko baltom paklodem apsisiaute - kaip vaiduokliai be galvu patamsy atrode . Et smagu nama (su aplinka ) turet.
O pas mus iseigine buvo vakar, o siandien ne . Vakar turbut paskutini karta siemet dar pagrilinom pas kaimynus, helovyna atseit sventem. Kad ir salta jau vakare buvo, ale vistiek smagu lauke prie zidinio dar kazka cirskint. Vaikai duko baltom paklodem apsisiaute - kaip vaiduokliai be galvu patamsy atrode . Et smagu nama (su aplinka ) turet.
ar levandas ziemai trumpai nukarpyt
QUOTE(Wolke @ 2007 11 01, 14:19)
ar levandas ziemai trumpai nukarpyt
Apie 20 cm reikia palikti, aš visada kerpu pavasarį, matau iki kurios vietos atžėlinėja ir pakerpu. Rudenį nusikerpu viršūnes su žiedais ir pasidžiovinu.
aciukas Knifofija taip ir padarysim...siandien persodinau viena hosta,Big Dady-siaip labai grazi turetu but,bet as ja siemet tik pirkau,kazkokia suvargus ji visa vasara stovejo,nezinau ar gerai padariau,gal negerai rudeni jas perkelinet,butu gaila jei pavasari ji man neatsigautu
pas mus toks grazus Veliniu vakaras,ramu nei vejelio - kazin kaip Lietuvoje,gi si vakara visa Lietuva ant koju (tiksliai ant ratu),ech kaip faina budavo,nostalgija mane uzpuola prisiminus zvakeliu marias graziu visoms Veliniu
pas mus toks grazus Veliniu vakaras,ramu nei vejelio - kazin kaip Lietuvoje,gi si vakara visa Lietuva ant koju (tiksliai ant ratu),ech kaip faina budavo,nostalgija mane uzpuola prisiminus zvakeliu marias graziu visoms Veliniu