Uztat siandien visos uzmigo
iseigines
As siandien buvau Leipcige, parodoj (su santechnika, voniom, statybom susije) - nieko baisiai idomaus, bet gi reikejo MB kompanija palaikyt .
Knifofija, patiko tau Leipcigo botanikos sode, gal verta apsilankyt kada - net nezinojau, kad ten toks yra (nuo musu 130 km).
Knifofija, patiko tau Leipcigo botanikos sode, gal verta apsilankyt kada - net nezinojau, kad ten toks yra (nuo musu 130 km).
QUOTE(Tina* @ 2007 10 27, 18:14)
Uztat siandien visos uzmigo
Šiaip paplepėti temos pavadinimas nelabai leidžia , o lauke darbai lyg ir į pabaigą eina...Tikriausiai todėl ir gretos praretėjo, ir apsnūdo visos (man sezonąs tai tęsiasi - krapštausi šiltnamy)
Papildyta:
Na va, apačioje matau ir pasimetusi laike atsirado Sveika sugrįžusi Kokie darbai buvo taip užspaudę
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 27, 21:14)
Šiaip paplepėti temos pavadinimas nelabai leidžia , o lauke darbai lyg ir į pabaigą eina...Tikriausiai todėl ir gretos praretėjo, ir apsnūdo visos (man sezonąs tai tęsiasi - krapštausi šiltnamy)
ali kai jau toks smagus burelis susirinkes, tai juk nieko baisaus, kad i sona nukrypstam
QUOTE(rena @ 2007 10 27, 20:40)
ali kai jau toks smagus burelis susirinkes, tai juk nieko baisaus, kad i sona nukrypstam
Aš irgi taip manau (arba bendraminčiuose temą atsidaryt ir plepėt, kad letargo miegu neužmigti)
QUOTE(vida777 @ 2007 10 27, 20:01)
As siandien buvau Leipcige, parodoj (su santechnika, voniom, statybom susije) - nieko baisiai idomaus, bet gi reikejo MB kompanija palaikyt .
Nepasakyčiau, kad pamačiau kažką įpatingo, bet aplankyti verta, jis yra prie universiteto. Tada ten buvo didelis remontas oranžerijose, tikiuosi dabar viskas pagražėjo.
O lauke darbų nelabai ir sumažėjo, lapų grėbimas, nušalusių augalų apkarpymas, ruošimas žiemai, sėklų tvarkymas ir t.t.
Kad pas mus dar tų nušalusių ne prūdais - sprigės ir begonijos. Brugmansija ir ta dar gyva - lapai apšalo, o žiedai tik skleidžiasi Lapus grėbti dabar man beviltiška - būtų tik kova su vėjo malūnais. Sodyboj labai daug didelių medžių, tai laukiu kol nukris bent didžioji dalis. Be to man labai patinka rudenį pabraidyti per lapus - kvepia (aš nesakau kad tai tinka gyvenvietėse ar tuo labiau mieste)Savo sėklų beveik nerenku - dažniausiai perku F1, svogūninės - pasodintos.
Na va atraportavau
Na va atraportavau
o as sian zole nupjoviau ir liko mazas plotukas ir benzas baiges teks ryt pabaigti o lapu tai dar negriebiau nes dar vynuoge pilna lapu, tai lauksiu kol daugiau prikris
As galvoju dar po kokios savaites veja nupjaut. Kaip maot, ar nebus per velu? Kada paskutini karta galima veja pjaut? Noriu, kad pavasari kuo ilgiau neataugtu auksta, nes pilna tulpiu prikaisiojau aplink medelius vejoj, tai bus negalima pjaut.
QUOTE(Tina* @ 2007 10 28, 22:04)
As galvoju dar po kokios savaites veja nupjaut. Kaip maot, ar nebus per velu? Kada paskutini karta galima veja pjaut? Noriu, kad pavasari kuo ilgiau neataugtu auksta, nes pilna tulpiu prikaisiojau aplink medelius vejoj, tai bus negalima pjaut.
Gali net pašalusią pjaut. Jei ruduo būna šlapias ir neina pjaut žolės, reikia pjauti pašalus, tai jokio įtakos žolės kokybei pavasarį neturės.
Dekui jau net MB netiesiogiai dave suprast - tu forume uzklausk