Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(rena @ 2008 01 21, 16:31)
dar ir kitus pavaisinusios lotuliukas.gif

Tikrai nebūtų numirę, tik nesupratę kas tai per daiktas, nes nei skonio, nei kvapo, nei spalvos.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 21, 14:52)
nu vsio, nepatikrintos informacijos daugiau nebeskleisim  blush2.gif  biggrin.gif .

lotuliukas.gif Ten informacija visai teisinga, tik neparašyta, kad kalbama ne apie kultūrines krokų veisles mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane pievoj jau anduo po truputi kaupias, nervina, gaila medeliu. Pavasari bus tikra Sreko pelke doh.gif ir vis per ta slyna gilumoj ...
Atsakyti
Tina, nesinervink schmoll.gif
pas mane jau srekas gali ateit pliuskentis, salia mano meskutes, oho kas dedas doh.gif tikiuosi zuvu ar varliu kokiu neuzsiveis hihihi.gif
Atsakyti
Nieko tokio - zvejyba uzsiimsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Netaip ir blogai tos žuvytės.... prie viso to grožio pas mus dar ir kurmiai rausiasi.... tikiuosi, kad nuskęs bjaurybės... smile.gif
Atsakyti
pas mus kaip čiuožykloj, balų kaip po tokių nėra, bet greit vaikščioti neišeina biggrin.gif Todėl niekaip negalėjau patyrinėt, kas iš pasodintų svogūninių gėlių išleido lapukus - o taip knieti laugh.gif
Atsakyti
IV-dieni tai pranesa -10. uzals musu zuvys ir kurmiai hihihi.gif

Beje, ar jau svajojat ka nuveiksit, kai atsils?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 21, 21:29)
Pas mane pievoj jau vanduo po truputi kaupias, nervina, gaila medeliu...ir vis per ta slyna gilumoj ...

Čia todėl, kad giliau dar žemė įšalusi ir vanduo negali susigerti. Pas mus irgi paviršiuj pliurzė, o giliau kieta. Šuliny vanduo baigiasi verysad.gif
Kaip aš laukiu pavasario... Nemėgstu tokio oro schmoll.gif tamsu, šalta, drėgna. Tik šiltnamyje gerai - mažiau malkų reikia kai lauke ne žiema, o toks nesusipratimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 22 sausio 2008 - 18:51
QUOTE(išdykėlė @ 2008 01 22, 18:47)
Šuliny vanduo baigiasi  verysad.gif

O cia tai nekas unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti