Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

doh.gif doh.gif
Atsakyti
valgyt tu tiems sunekams neduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 26, 15:21)
Pasirodo mano sunys ne zinduoliai, o grauzikai blink.gif ..patiko zuvu taukai..mane nuo ju kvapo vimdo..o joms skanu, laizo cepsedamos..as isprotesiu..teks dantis ismust doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas mus dabar yra trys šunys, bet augalų man jie neliečia schmoll.gif Tik povas pavasarį įkyriai skabė gėlių žiedus bash.gif tai aš jį paskolinau kaimynui.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 14:56)
Wolke, skaiciau kalendoriuj - sestadieni geras laikas svoguninem gelem sodinti, taip kad nebetinginiauk (gal tu dar kroku nepasisodinai  lotuliukas.gif ), o tai kitais metais tavo rojus be ziedu liks biggrin.gif .

visai rimtai,as dar ir kroku nepasisodinau schmoll.gif dekui uz informacija,jeigu netingesiu sestadieni uzsiimsiu svoguniniu gelyciu sodinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 26, 20:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pas mus dabar yra trys šunys, bet augalų man jie neliečia  schmoll.gif Tik povas pavasarį įkyriai skabė gėlių žiedus bash.gif tai aš jį paskolinau kaimynui.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aiwa, mokinkis is isdykeles, kaip reikia saugot savo augalus biggrin.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 10 26, 20:34)
visai rimtai,as dar ir kroku nepasisodinau  schmoll.gif dekui uz informacija,jeigu netingesiu sestadieni uzsiimsiu svoguniniu gelyciu sodinimu  ax.gif

jergau, wolke, kaip tu tokia tingine ir pas tave taip grazu, viskas zydi thumbup.gif nesupyk siaip juokauju, matai as irgi prie tinginiu, bet pas mane niekas taip nezydi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 10 26, 19:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
povas pavasarį įkyriai skabė gėlių žiedus bash.gif tai aš jį paskolinau kaimynui.

baikit, tos 3 mergos man kaip vaikai..tik va su vaiku susisneku..su jom susitart nesiseina- stebiu per langa ir sukauju pradariusi,- tuo momentu kaip silkines pabega is ivykio vietos ax.gif ..bet neduok Die prie lango nasedziu- viska aukstyn kojom apvercia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 13:14)
dalys nesumaisytos, vario - 50 g, karbamido - 700g. Kaip ta melyna tada skiesti? O kam naudojamas karbamidas, ka man su juo daryti reikes, ir dar tiek daug  doh.gif ? Vadinasi kita karta grizus ieskosiu tik vario  wink.gif .

Ojei Knifofija, butinai atvaziuok, as tave dar ir pasitiksiu. As gyvenu Tiuringijoj, vidury Vokietijos, netoli Erfurto, Jenos, Vaimaro, jei tie miestai ka sako... Kur tu planuoji vaziuot, gal net visai pro sali butu?

Labai dėkui už pakvietimą, žinok man durnumo užtenka, galiu ir atlėkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimtai tai dar tiksliai nežinau kuriam Vokietijos gale lakiosiu, nes su draugais (gėlininkais) planuojam pakeliaut po Vokietiją. Prieš keletą metų buvau Berlyno, Leipcigo ir Drezdeno botanikos soduose, o šįkart (sekančią vasarą) dar nenutarėm kur lėksim, bet kad lėksim tai tikrai. Gal gali pasiūlyt kokį maršrutą kur būtų botanikos sodų, parkų, dendrariumų, kolekcijų ir kitokių žalėsių, bet mūsų bus nemažai ir visi vienos pakraipos (link augalų pasvirę) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 26, 21:33)
baikit, tos 3 mergos man kaip vaikai..tik va su vaiku susisneku..su jom susitart nesiseina- stebiu per langa ir sukauju pradariusi,- tuo momentu kaip silkines pabega is ivykio vietos ax.gif ..bet neduok Die prie lango nasedziu- viska aukstyn kojom apvercia doh.gif

per daug mergu vienoj kruvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 15:53)
valgyt tu tiems sunekams neduoti lotuliukas.gif

ir valgo geriau nei zmones mirksiukas.gif , patikek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 26, 20:33)
Labai dėkui už pakvietimą, žinok man durnumo užtenka, galiu ir atlėkt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O jei rimtai tai dar tiksliai nežinau kuriam Vokietijos gale lakiosiu, nes su draugais (gėlininkais) planuojam pakeliaut po Vokietiją. Prieš keletą metų buvau Berlyno, Leipcigo ir Drezdeno botanikos soduose, o šįkart  (sekančią vasarą)  dar nenutarėm kur lėksim, bet kad lėksim tai tikrai. Gal gali pasiūlyt kokį maršrutą kur būtų botanikos sodų, parkų, dendrariumų, kolekcijų ir kitokių žalėsių, bet mūsų bus nemažai ir visi  vienos pakraipos (link augalų pasvirę)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi as ne is durnumo ir pakvieciau, o rimtai. Tai vat Jenoj yra botanikos sodas, tik pati nebuvau, nezinau kiek ten to grazumo, bet kas buvo, sake - grazu. Turbut per arti yra, neprisiruosiu nuvaziuot (taip gi visada buna), reikes specialiai dabar vaziuot apziuret, tada ir tau pasakysiu. Rinksiu dabar info tavo kelionei.
Knifofija, perskaityk ankstesni mano klausima apie vari su karbamidu aciuks.gif.
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 26, 21:41)
ir valgo geriau nei zmones mirksiukas.gif , patikek mirksiukas.gif

tikiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 22:20)
Taigi as ne is durnumo ir pakvieciau, o rimtai. Tai vat Jenoj yra botanikos sodas, tik pati nebuvau, nezinau kiek ten to grazumo, bet kas buvo, sake - grazu. Turbut per arti yra, neprisiruosiu nuvaziuot (taip gi visada buna), reikes specialiai dabar vaziuot apziuret, tada ir tau pasakysiu. Rinksiu dabar info tavo kelionei.
Knifofija, perskaityk ankstesni mano klausima apie vari su karbamidu  aciuks.gif.

Karbamidas visai neblogos trašos, jomis galima trešti augalus per lapus, tinka pirmoje vasaros pusėje, kai lapai jau ne tokie gležni, bet dar pajėgūs įsisavinti maisto medžiagas. Maždaug 1 valgomą šaukštą su kaupu 10 litrų vandens ir gali pereiti per visus savo gėlynus ir lapuočius krūmus. (spygliuočiai nelabai mėgsta) tinka tiek vienmetėms tiek daugiametėms gėlėms, galima purkšti kartą per tris savaites. O vario sulfatas (mėlyni milteliai) maždaug du dideli valgomi šaukštai kibirui vandens (galima 8 litrams) ir purkšti kai nėra arba dar nėra lapų, galima tiesiog dirvą palieti šiuo tirpalu aplink augalą. Bet šiukštu toje vietoje neauginti daržovių, nes didelė vario sulfato koncentracija - nuodas
Papildyta:
Žiūriu ne man vienai šiandien nesimiega 4u.gif
Atsakyti