Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(diinka @ 2008 01 14, 15:40)
Knifofija- sveikatytės 4u.gif
pas mane irgi, net dirbt tingiu

Dabar klausimukas - i kada merginos pomidorus sodinat?(tos kurios užsiima iš savo sėklų) Aš bandysiu šiemet iš savų

Jei šiltnamis stiklinis iš šildomas sėk vasario vidurį, o jei paprastas poletileninis, tai apie kovo 8d.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 14, 13:02)
Jau nedaug ir liko iki pavasario, greit ateis, o kaip laukiu zemeles knisimo  doh.gif Ir augalu, kuriu prikisau visur ir pavasari sudygti turi  smile.gif

vat as irgi laukiu kas pas mane sudygs g.gif kokia cia is manes kvietkininke tongue.gif

o vat siemet idomu as ka nors pasisodinsiu siltnami ar ne g.gif jis stiklinis ir turi ji pamazinti ir pernesti i kita vieta rolleyes.gif idomu, kada ta svente bus g.gif
Atsakyti
nu va ir pas mane "pavasaris" atejo doh.gif . Beveik viska durpem apipyliau, tai daba sedziu ir galvoju kas toliau bus - turbut viskas nushus? Gal reiks eit vis delto nukrapstyt g.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 14, 23:14)
nu va ir pas mane "pavasaris" atejo  doh.gif . Beveik viska durpem apipyliau, tai daba sedziu ir galvoju kas toliau bus - turbut viskas nushus? Gal reiks eit vis delto nukrapstyt  g.gif .

o cia tai geras, pas mane tokiu stebuklu dar nera schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane irgi schmoll.gif

Siryt galvoaju kada man dumplainio seklytes pradet daigint, kad vaisiu sulaukciau g.gif nes pernai spejau tik ziedais pasidziaugt, bet tada tikrai velai juos sodinau... O dar plastakeles reikia paset kazkada.

Ar pagalvojat, kad neuzilgo atsiras daugybe pagundu parduotuvese ir lauko prekyvetese? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 15, 17:33)
Ar pagalvojat, kad neuzilgo atsiras daugybe pagundu parduotuvese ir lauko prekyvetese?  bigsmile.gif

doh.gif kosmaras, tada geriau po jas nevaiksciot schmoll.gif
Atsakyti
Bet kiek vidinio pasitenkinimo sukelia biggrin.gif Renkiesi, groziesi, paskui MB dazniausiai sodina ir turbut mane mintyse keikia doh.gif Nes as pati, pvz. kokiam medziui griovio iskast jegu neturiu blush2.gif Tik rinktis galiu ojojoj kiek ir energijos nepristinga doh.gif Bet MB paskui irgi dziaugiasi ir grozisi, ir viska vainikuoja taika ir idile friends.gif angel.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tina, tai tau gerai, maniskis tai prie kvietku ne pirstelio nekisa schmoll.gif na nebent, prie kokio krumuko ar medelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 15, 17:33)
O dar plastakeles reikia paset kazkada.

Ar čia apie pluoštagėles kalbi? Jei taip, tai jų anksti nereikia sėti. Be to, jos kaip ir portulakos, nelabai mėgsta persodinimą (nors man vistiek prigija visos). Jas galim asėti tiesiai į dirvą.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 01 15, 18:06)
Bet kiek vidinio pasitenkinimo sukelia biggrin.gif Renkiesi, groziesi, paskui MB dazniausiai sodina ir turbut mane mintyse keikia  doh.gif Nes as pati, pvz. kokiam medziui griovio iskast jegu neturiu  blush2.gif Tik rinktis galiu ojojoj kiek ir energijos nepristinga  doh.gif Bet MB paskui irgi dziaugiasi ir grozisi, ir viska vainikuoja taika ir idile  friends.gif  angel.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiuo atveju svarbu geros idėjos ir teisingas vadovavimas lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
Vida777 , Durpės gėlytėm tikrai nepakenks - gali nekrapštyti irnesakyk.gif
Papildyta:
Aš irgi šiemet labai norėčiau nusipirki naudotą stiklinį šiltnamį pomidoram, Nauji labai brangūs, o mano turimuose šiltnamiuose auga gėlės ir vietos pomidoram atsiranda tik vidury vasaros unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš čia gal biškį ne į temą biggrin.gif , bet man ramybės neduoda vienas klausimas blush2.gif
Pirmą kartą šiais metais žadu sėti agurkus ir juos auginti lauke, bet nežinau, kada jau sėti reikėtų, kad nepasivėlinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 01 16, 10:16)
Sveikos  4u.gif
Aš čia gal biškį ne į temą biggrin.gif , bet man ramybės neduoda vienas klausimas blush2.gif
Pirmą kartą šiais metais žadu sėti agurkus ir juos auginti lauke, bet nežinau, kada jau sėti reikėtų, kad nepasivėlinti ax.gif

Agurkams dar labai anksti. Jei nori užsiauginti rasodą, tai reikia sėti kovo gale į dėžutes arba daigyklas, o galima tiesiai į dirvą gegužės mėn. kai nebėra šalnų.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 16, 11:13)
Agurkams dar labai anksti. Jei nori užsiauginti rasodą, tai reikia sėti kovo gale į dėžutes arba daigyklas, o galima tiesiai į dirvą gegužės mėn. kai nebėra šalnų.

kad tik man nepamirsus ta rasoda paseti g.gif tongue.gif
Atsakyti