Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2008 01 11, 18:48)
Jau atsiradau, buvau truputėlį ligoninėj, kadangi akmenų trūkumas, tai sugalvojau keletą iš tulžies pasiimti, dabar žinokit mano alpinariumas bus pats originaliausias su savos gamybos akmenukais.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Linkiu geros sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 11, 17:48)
Jau atsiradau, buvau truputėlį ligoninėj, kadangi akmenų trūkumas, tai sugalvojau keletą iš tulžies pasiimti, dabar žinokit mano alpinariumas bus pats originaliausias su savos gamybos akmenukais.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laikykis motera, manęs ir tas pats laukia, tik per tas baimes vis dar neprisiruošiu. blush2.gif Pas mane ir bent 2 yra tai tikrai, irgi originalus alpinariumas būtų, arba ne kaip statysiu fazendą, inmūrinsiu in pamatus kaip kertinius vo lotuliukas.gif Sveikatytės tamistai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 01 11, 17:48)

tai jau tikrai unsure.gif sveik 4u.gif
Atsakyti
Knifofija daug daug sveikatos ir stiprybes tau, kad pavasari pasitiktum zydinti ir pilna energijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 12, 00:42)
Knifofija daug daug sveikatos ir stiprybes tau, kad pavasari pasitiktum zydinti ir pilna energijos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū visoms dideliausias. Šiandien jaučiuosi jau geriau, manau viskas bus OK
Atsakyti
Ir as linkiu sveikatos, Knifofija 4u.gif
Atsakyti
pas mus siandien taip saulute graziai pro langus ziuri thumbup.gif wub.gif
atrodo kad pavasaris atejo bigsmile.gif pasiziuri pro langa, o ten viskas pasale doh.gif
Atsakyti
Jau nedaug ir liko iki pavasario, greit ateis, o kaip laukiu zemeles knisimo doh.gif Ir augalu, kuriu prikisau visur ir pavasari sudygti turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 14, 15:02)
Jau nedaug ir liko iki pavasario, greit ateis, o kaip laukiu zemeles knisimo  doh.gif Ir augalu, kuriu prikisau visur ir pavasari sudygti turi  smile.gif

Vakar apėjau savo valdas, tai vienas hiacintas nutarė pradėti dygti doh.gif Sušals gi jis blink.gif
Atsakyti
Tai, kad oras toks nenormaliai siltas, kad tik paskui stipriai neatsaltu, nes tikrai bus ne kas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 14, 15:11)
Tai, kad oras toks nenormaliai siltas, kad tik paskui stipriai neatsaltu, nes tikrai bus ne kas.

Kaži jeigu jį iškasti ir į vazoną sugrūsti?
Atsakyti
Knifofija- sveikatytės 4u.gif

QUOTE(rena @ 2008 01 14, 10:48)
pas mus siandien taip saulute graziai pro langus ziuri thumbup.gif  wub.gif
atrodo kad pavasaris atejo bigsmile.gif pasiziuri pro langa, o ten viskas pasale doh.gif

pas mane irgi, net dirbt tingiu

Dabar klausimukas - i kada merginos pomidorus sodinat?(tos kurios užsiima iš savo sėklų) Aš bandysiu šiemet iš savų
Atsakyti