QUOTE(rena @ 2008 01 04, 11:15)
o pas mane kaimynas priesais tai augina eglute, tai papuosias kasmet lemputem, tai man kai pries langus, tai visai smagiai
ir man puost nereikia
nors as egluciu ir neturiu o kitas kaimynas lemputem iskabina tuja
nu kad tau ir sekasi
- ir akmenu dengt nereikia, ir eglutes kaimynai apipuosia...
O as dar pries Kaledas vos infarkto negavau
! Nuvaziuoju i savo nauja sklypa paziuret (mes ten dar jokiu darbu nevykdom), ir jezus marija, gi ziuriu ir traktoriukas su kaushu stovi, ir karuciai pilni kazkokiu shaku, ir deziu kruva, puse sklypo ivairiais medziu ir krumu sodinukais nuguldyta ir dar sklypo gabalas tvora uztvertas, tik zmogeno anei vieno
. Aisku kaip visada turejau fotika su savim, pridariau fotkiu ir kuo skubiausiai palekiau MB parodyt. Visa nakti ramybes neturejau. Ant rytojaus nuvaziuojam abu paziuret - tuscia lyg nieko nebuve, tik tvora tebestovi. MB sako - jei nebuciau foto mates, nebuciau patikejes, kad pries puse dienos cia tokie dalykai dejosi. Kadangi musu sklypas ribojasi su naujai statomos ligonines teritorija, tai kazkokia firma pries pat Kaledas pradejo apzeldinimo darbus
, tai ir susiveze visa inventoriu ant musu sklypo ir dar ta statybine tvora perkele. O pikciausia, kad tam kampe buvau tokiu ploksciu akmenu prisirinkus ir i kruva sudejus, tai tuos sumyne ir suvazinejo taip, kad net nebesimato
. Ir kad nors butu ka grazaus pasodine, kiek perskaiciau ant tu kabanciu cedeliu, tai pacios paprasciausios veisles krumeliai. Yra dar du skroblai netoliese pasodinti, tik va didziule geda
, kad skroblo naturoj nepazistu, ir nezinau grazus jis medis ar ne. Tai vat koki nuotyki apturejau, o jau galvojau, kad musu sklypo gala ruosiasi apsodint.