Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(rena @ 2008 01 04, 11:15)
o pas mane kaimynas priesais tai augina eglute, tai papuosias kasmet lemputem, tai man kai pries langus, tai visai smagiai thumbup.gif ir man puost nereikia blush2.gif nors as egluciu ir neturiu blush2.gif o kitas kaimynas lemputem iskabina tuja biggrin.gif

Pas mus panasiai mirksiukas.gif mes kolkas minimaliai tik puosiames.

QUOTE(Vilioja @ 2008 01 04, 13:17)
Pernai nepaslėpiau, tai spygliukai apsvilo... Vasarą atsigavo

O kaip ja paslepti? unsure.gif pas mane taip ir buvo nutike, nesupratau tik nuo ko, bet dabar vesli, zalia ir grazi vel.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 04, 15:04)
manau vyriskai giminei visada malonu nurenginet lotuliukas.gif

O dar namo aplinkoj, kokią 16-metę lotuliukas.gif (čia kad būtų tiksliai į temą lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 04, 11:15)
o pas mane kaimynas priesais tai augina eglute, tai papuosias kasmet lemputem, tai man kai pries langus, tai visai smagiai thumbup.gif ir man puost nereikia blush2.gif nors as egluciu ir neturiu blush2.gif o kitas kaimynas lemputem iskabina tuja biggrin.gif

nu kad tau ir sekasi tongue.gif - ir akmenu dengt nereikia, ir eglutes kaimynai apipuosia...

O as dar pries Kaledas vos infarkto negavau doh.gif ! Nuvaziuoju i savo nauja sklypa paziuret (mes ten dar jokiu darbu nevykdom), ir jezus marija, gi ziuriu ir traktoriukas su kaushu stovi, ir karuciai pilni kazkokiu shaku, ir deziu kruva, puse sklypo ivairiais medziu ir krumu sodinukais nuguldyta ir dar sklypo gabalas tvora uztvertas, tik zmogeno anei vieno blink.gif . Aisku kaip visada turejau fotika su savim, pridariau fotkiu ir kuo skubiausiai palekiau MB parodyt. Visa nakti ramybes neturejau. Ant rytojaus nuvaziuojam abu paziuret - tuscia lyg nieko nebuve, tik tvora tebestovi. MB sako - jei nebuciau foto mates, nebuciau patikejes, kad pries puse dienos cia tokie dalykai dejosi. Kadangi musu sklypas ribojasi su naujai statomos ligonines teritorija, tai kazkokia firma pries pat Kaledas pradejo apzeldinimo darbus doh.gif , tai ir susiveze visa inventoriu ant musu sklypo ir dar ta statybine tvora perkele. O pikciausia, kad tam kampe buvau tokiu ploksciu akmenu prisirinkus ir i kruva sudejus, tai tuos sumyne ir suvazinejo taip, kad net nebesimato verysad.gif . Ir kad nors butu ka grazaus pasodine, kiek perskaiciau ant tu kabanciu cedeliu, tai pacios paprasciausios veisles krumeliai. Yra dar du skroblai netoliese pasodinti, tik va didziule geda blush2.gif , kad skroblo naturoj nepazistu, ir nezinau grazus jis medis ar ne. Tai vat koki nuotyki apturejau, o jau galvojau, kad musu sklypo gala ruosiasi apsodint.
Atsakyti
Nu ir naglumas, zinau kaip tave papiktino, nes mes kai be tvoros dar, tai irgi visokiu nuotykiu apturim periodiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 04, 14:30)
nu kad tau ir sekasi  tongue.gif - ir akmenu dengt nereikia, ir eglutes kaimynai apipuosia...

O as dar pries Kaledas vos infarkto negavau  doh.gif !

tinginiams sekasi ax.gif tongue.gif

o man tai lbiausiai gaila akmenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 04, 15:18)
O kaip ja paslepti?  unsure.gif pas mane taip ir buvo nutike, nesupratau tik nuo ko, bet dabar vesli, zalia ir grazi vel.

Pridengti, ypač iš pietvakarių pusės. Kaip ir rododendrus. Aš rododendra visą tokia skylėta medine dėže užvožiau ir dar eglišakių ant viršaus užmečiau. Conica kol kas - plika g.gif
Atsakyti
Bet vaizdelis bus doh.gif nes fasadinej pusej.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 04, 16:07)
Bet vaizdelis bus  doh.gif nes fasadinej pusej.

O ką - nesi tokių vaizdelių prisižiūrėjusi? lotuliukas.gif Tada kokią stilingą širmą sukurk mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau dabar rozes dezutem apdangstytos, medeliai lepus ir krumeliai eglisakem apraisyti. Laukiu kol viska normaliai uzsnigs doh.gif
Atsakyti
Tina, juk ziema, vistiek niekas i ta aplinka nekreipia demesio ax.gif tongue.gif
Atsakyti
As turiu tokia durna mada: viskas savo vietose, surusiuota, sudeliota, pokycius sunkiai pernesu doh.gif lotuliukas.gif Ordnug ist Ordnug! doh.gif
Papildyta:
O jeigu agroplevele, ta tokia kaip medziagine, apgaubus?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 06, 23:27)
As turiu tokia durna mada: viskas savo vietose, surusiuota, sudeliota, pokycius sunkiai pernesu  doh.gif  lotuliukas.gif Ordnug ist Ordnug!  doh.gif

pedante ax.gif
Atsakyti