Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

kažin, kas tas eglutes sodino, iš kur tokia statistika ir užtikrinimas, kad jau tikrai tikrai anos neprigyja.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 01 03, 14:36)
kažin, kas tas eglutes sodino, iš kur tokia statistika ir užtikrinimas, kad jau tikrai tikrai anos neprigyja.

gal jas galima kaip nors metus kitus adaptuot, o tada jau sodint i nuolatine vieta kur uzuovejoj g.gif .
Atsakyti
su Naujaisiais... 4u.gif

atsalt, tai tikrai atsalo, gerai, kad man savo akmenu dangstyt nereikia ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 15:31)
gal jas galima kaip nors metus kitus adaptuot, o tada jau sodint i nuolatine vieta kur uzuovejoj  g.gif .

tą patį mąsčiau wink.gif Gaila, kai sugalvojau pirkt, jau simetriškai užaugusios eglutės neradau ( "Žalios stotelės" lauko prekybos aikštelėj labai greit jas išpirko), eksperimentuosiu sekančią žiemą blush-anim-cl.gif
Tiesa, pamenu vaikystėj gyvas, kirstas eglutes į smėlį kišdavom ir periodiškai palaistydavom - spygliai krisdavo minimaliai. Tai jei vazoną švenčių laiku palaistyt, nereiktų ant lempučių purkšt wink.gif
Atsakyti
Mes tai savo Conika lauke pasipuoseme per sias Kaledas.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 03, 16:24)

nu va, pasipuoset, o nepasirodei ax.gif .
As tai irgi buvau pasipuosus "eglute" lietuviskais saldainiais tongue.gif .

user posted image
Atsakyti
Oho koks isradingumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 16:47)
As tai irgi buvau pasipuosus "eglute" lietuviskais saldainiais  tongue.gif .

kaip fainiai thumbup.gif

o pas mane kaimynas priesais tai augina eglute, tai papuosias kasmet lemputem, tai man kai pries langus, tai visai smagiai thumbup.gif ir man puost nereikia blush2.gif nors as egluciu ir neturiu blush2.gif o kitas kaimynas lemputem iskabina tuja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 03, 17:24)

g.gif kaip atrodo eglute Conika...as irgi pries Kaledas pirkau tokia mazyte eglute - raso Picea glauca `Conika`,ji nedidele apie 40-50cm,dabar sventem buvau kaip dekoracija prie duru pasidejus,veliau persodinsiu i lauka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 01 04, 13:13)
g.gif kaip atrodo eglute Conika...

Va taip ir atrodo mirksiukas.gif O kai paaugs erdvėj viršūnėlė susilygins, bus dar gražesnė thumbup.gif Jai labai pavojinga kaitri žiemos pabaigos-pavasario saulė. Pernai nepaslėpiau, tai spygliukai apsvilo... Vasarą atsigavo
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 17:47)
.
As tai irgi buvau pasipuosus "eglute" lietuviskais saldainiais  tongue.gif .

[

Mes tokią eglę viršininkui ant stalo pasodinom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 04 sausio 2008 - 13:18
QUOTE(Vilioja @ 2008 01 04, 13:17)
Mes tokią eglę viršininkui ant stalo pasodinom biggrin.gif

nu mat kokia gera ideja, tik virsininkui papildomo darbo buvo kol ta eglute "nurenge" ir prie turinio priejo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 01 04, 13:58)
nu mat kokia gera ideja, tik virsininkui papildomo darbo buvo kol ta eglute "nurenge" ir prie turinio priejo  lotuliukas.gif .

manau vyriskai giminei visada malonu nurenginet lotuliukas.gif
Atsakyti