QUOTE(Sraunius @ 2008 01 03, 14:36)
kažin, kas tas eglutes sodino, iš kur tokia statistika ir užtikrinimas, kad jau tikrai tikrai anos neprigyja.
gal jas galima kaip nors metus kitus adaptuot, o tada jau sodint i nuolatine vieta kur uzuovejoj .
su Naujaisiais...
atsalt, tai tikrai atsalo, gerai, kad man savo akmenu dangstyt nereikia
atsalt, tai tikrai atsalo, gerai, kad man savo akmenu dangstyt nereikia
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 15:31)
gal jas galima kaip nors metus kitus adaptuot, o tada jau sodint i nuolatine vieta kur uzuovejoj .
tą patį mąsčiau Gaila, kai sugalvojau pirkt, jau simetriškai užaugusios eglutės neradau ( "Žalios stotelės" lauko prekybos aikštelėj labai greit jas išpirko), eksperimentuosiu sekančią žiemą
Tiesa, pamenu vaikystėj gyvas, kirstas eglutes į smėlį kišdavom ir periodiškai palaistydavom - spygliai krisdavo minimaliai. Tai jei vazoną švenčių laiku palaistyt, nereiktų ant lempučių purkšt
Mes tai savo Conika lauke pasipuoseme per sias Kaledas.
QUOTE(Tina* @ 2008 01 03, 16:24)
nu va, pasipuoset, o nepasirodei .
As tai irgi buvau pasipuosus "eglute" lietuviskais saldainiais .
Oho koks isradingumas
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 16:47)
kaip fainiai
o pas mane kaimynas priesais tai augina eglute, tai papuosias kasmet lemputem, tai man kai pries langus, tai visai smagiai ir man puost nereikia nors as egluciu ir neturiu o kitas kaimynas lemputem iskabina tuja
QUOTE(Tina* @ 2008 01 03, 17:24)
kaip atrodo eglute Conika...as irgi pries Kaledas pirkau tokia mazyte eglute - raso Picea glauca `Conika`,ji nedidele apie 40-50cm,dabar sventem buvau kaip dekoracija prie duru pasidejus,veliau persodinsiu i lauka
QUOTE(Wolke @ 2008 01 04, 13:13)
kaip atrodo eglute Conika...
Va taip ir atrodo O kai paaugs erdvėj viršūnėlė susilygins, bus dar gražesnė Jai labai pavojinga kaitri žiemos pabaigos-pavasario saulė. Pernai nepaslėpiau, tai spygliukai apsvilo... Vasarą atsigavo
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 17:47)
.
[
[
Mes tokią eglę viršininkui ant stalo pasodinom
QUOTE(Vilioja @ 2008 01 04, 13:17)
Mes tokią eglę viršininkui ant stalo pasodinom
nu mat kokia gera ideja, tik virsininkui papildomo darbo buvo kol ta eglute "nurenge" ir prie turinio priejo .
QUOTE(vida777 @ 2008 01 04, 13:58)
nu mat kokia gera ideja, tik virsininkui papildomo darbo buvo kol ta eglute "nurenge" ir prie turinio priejo .
manau vyriskai giminei visada malonu nurenginet