Nors pavasaris dar toli toli,bet aš jau mintimis galvoje deliojuos pavasarinius darbus.Ką reikes išmesti, ką naujai pasodinti.Norečiau pasisodinti retesniu augalų.Ypač domina vynmedžiai.Pasiskaičius info tai jų priežiūra mane išgąsdino.
Na įvairios ligos,genejimas ir t.t suabejojau ar sugebėsiu. Gal kartais jūs kuri auginate vynmedžius ,gal išties praktiškai yra paprasčiau, negu parašyta.o gal visai
neverta jų auginti mūsų klimato sąligomis .Ačiū.
QUOTE(veronika1 @ 2007 12 30, 17:57)
Nors pavasaris dar toli toli,bet aš jau mintimis galvoje deliojuos pavasarinius darbus.Ką reikes išmesti, ką naujai pasodinti.Norečiau pasisodinti retesniu augalų.Ypač domina vynmedžiai.Pasiskaičius info tai jų priežiūra mane išgąsdino.
Na įvairios ligos,genejimas ir t.t suabejojau ar sugebėsiu. Gal kartais jūs kuri auginate vynmedžius ,gal išties praktiškai yra paprasčiau, negu parašyta.o gal visai
Tikrai nėra taip sudėtinga, kaip atrodo, tik reikia jiems surasti tinkamą vietą. (pietinę pusę, reikalingos atramos arba siena.) Veisles žinoma reikia atsirinkti, geriausia tinka lietuviškos Gailiūno išvestos veislės, tinka kai kurios Latviškos, bet man jų skonis nepatinka, rūgštokos.
Pagaliau už lango žiema Naujieji ateina kaip ir priklauso - su sniegu Linksmų visoms švenčių, derlingų metų, gražių žiedų Su naujais 2008- aisiais
Lai geroves ir laimes Naujieji jums teikia,
lai pildosi viskas, ko sirdziai tik reikia,
daugiausia - sveikatos, giedriausiu dienu,
seimynines laimes ir metu ilgu...
Laimingu 2008-uju !!!
lai pildosi viskas, ko sirdziai tik reikia,
daugiausia - sveikatos, giedriausiu dienu,
seimynines laimes ir metu ilgu...
Laimingu 2008-uju !!!
Su Naujais
Mes savo augaliukus uzdangstem ir kaip tik juos uzsnigo, tai visai liuks
Mes savo augaliukus uzdangstem ir kaip tik juos uzsnigo, tai visai liuks
O as kaip tikra tingine, vis dar laukiu salciu Rozes tik apkaupiau durpem. Reik jau siandien baksnot vyreli, kad grizdamas is darbo deziu nuo IKI partemptu.
Pas mus ryte -12 buvo. Kaip gerai, kad apdengiau rozes ir kitus lepuzus.
ojei mergaites kaip LT atshalo , pas mus tai nuliukas, ir tai atrodo salta.
Is dyko buvimo sugalvojau stai ka - kazin ar imanoma eglute augint lauke kokiam puode, Kaledoms isinest i vidu, o po svenciu vel atgal i kiema . Kazin ar jai protas nesusisuktu per tas 3 savaites silumoj pabuvus?
Is dyko buvimo sugalvojau stai ka - kazin ar imanoma eglute augint lauke kokiam puode, Kaledoms isinest i vidu, o po svenciu vel atgal i kiema . Kazin ar jai protas nesusisuktu per tas 3 savaites silumoj pabuvus?
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 14:03)
...Is dyko buvimo sugalvojau stai ka - kazin ar imanoma eglute augint lauke kokiam puode, Kaledoms isinest i vidu, o po svenciu vel atgal i kiema . Kazin ar jai protas nesusisuktu per tas 3 savaites silumoj pabuvus?
delfyje skaičiau ir užkliuvo tokia mintis, kad jos jautriausiai reaguoja į susą orą, tai laikant viduje reikia apipurkšti dažniau, bet kai su elektrinėm girliandom, tai tas purškimas gaunasi ne toks jau ir nekaltas....
va tas delfio straipsnis
QUOTE(jolaxus @ 2008 01 03, 13:10)
delfyje skaičiau ir užkliuvo tokia mintis, kad jos jautriausiai reaguoja į susą orą, tai laikant viduje reikia apipurkšti dažniau, bet kai su elektrinėm girliandom, tai tas purškimas gaunasi ne toks jau ir nekaltas....
va tas delfio straipsnis
va tas delfio straipsnis
nu tai kaip dabar ta papuosta eglute vandeniu nupurkst , tai bus kaliause, nebe eglute, o dar ir saugiklius nuo perdegusios girliandos ismes .
Teoriskai cia niekas nesigauna, gal atsiras kokia praktikante, jau isbandzius sita reikala.
Man tai labai grazu ir lauke prie namo papuosta egle, tik reikia kokia grazesne pasisodint, kad ir nepuosta graziai ziuretusi . O tai kokios tos daniskos, kaip jos atrodo, ar labai jau grazios?
QUOTE(vida777 @ 2008 01 03, 15:24)
... O tai kokios tos daniskos, kaip jos atrodo, ar labai jau grazios?
nu tos gražios, tokie spygliai stambūs, kaip nuvaškuoti, tačiau matai kad su jomis irgi prognozės laaabai jau ne kokios... aš gi dėl jų ir buvau "užsikabliavusi", bet nugesau, kai daugiau info pasigaudžiau.
Pora puslapių atgal šitoj temoj apie tas daniškas eglutes "svaigau"