Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 12 27, 14:30)
Jau galima. Nors aš dar lauksiu -10 kai bus.

o man tai Knifofija - tikra paguoda biggrin.gif - ji vis dar ramiai laukia nedengus, ir as sedziu sau atsiputus..., kol vos neatsitiko kaip su tuo purskimu. Kai tik shalt pradejo, susiruosiau vaziuot durpiu pirkt, - ogi niekur nebera laugh.gif . Tai kokioj trecioj dienoj radau vienam miesto pakrasty paskutinius du maisus. Dabar atleido, tai dar biski su dengimu palauksiu hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 12 27, 18:34)
o man tai Knifofija - tikra paguoda  biggrin.gif - ji vis dar ramiai laukia nedengus, ir as sedziu sau atsiputus..., kol vos neatsitiko kaip su tuo purskimu. Kai tik shalt pradejo, susiruosiau vaziuot durpiu pirkt, - ogi niekur nebera laugh.gif . Tai kokioj trecioj dienoj radau vienam miesto pakrasty paskutinius du maisus. Dabar atleido, tai dar biski su dengimu palauksiu  hihihi.gif .

O ko čia skubėt, įsivaizduokit kaip šunta augaliukai, kuriuos apdengė spalio mėn, jei stipriau nepašals jie žus. O nedengti gal kiek apšals, bet išgyvens lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vot kokia filosofiją pavariau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 27, 15:30)
Jau galima. Nors aš dar lauksiu -10 kai bus.

maniškėm tada šakės.... MB prieš kokį mėnesį apdengė..... unsure.gif
Atsakyti
Brr koks bjaurus Kaune oras... lijundra kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 28, 13:06)
Brr koks bjaurus Kaune oras... lijundra kazkokia...

biški ne į temą, bet: spėkit, kas gaunas kai šlapdriba + lijundra??? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 28, 13:32)
biški ne į temą, bet: spėkit, kas gaunas kai šlapdriba + lijundra???  bigsmile.gif  bigsmile.gif

šliundra lotuliukas.gif Jazus, tuo kaip pramoderuos temą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 28, 14:36)
šliundra   lotuliukas.gif Jazus, tuo kaip pramoderuos temą  laugh.gif

drinks_cheers.gif teisingai! lotuliukas.gif
gal neužkliūsim.... ax.gif
Atsakyti
Pavarot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 28, 13:36)
šliundra   lotuliukas.gif Jazus, tuo kaip pramoderuos temą  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 27, 19:09)
O ko čia skubėt, įsivaizduokit kaip šunta augaliukai, kuriuos apdengė spalio mėn, jei stipriau nepašals jie žus. O nedengti gal kiek apšals, bet išgyvens  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vot kokia filosofiją pavariau.

Aš pernai metais buvau naujokė šituose reikaluose, tai nieko nedengiau, nes nežinojau, ką dengt, o ko nedengt. Ir ką gi- iš daug daug augalų nušalo tik pora. tia šiemet vos truputį apmulčiavau, rožes truputį apdengiau (pernai neturėjau), lauksiu pavasario.
Atsakyti
As rytoj, kaip jau minejau, dengsiu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 30, 00:54)
As rytoj, kaip jau minejau, dengsiu.

Tai jau galima, nes kitą savaitgalį praneša apie - 10
Atsakyti