Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 23:35)
Labai dekui, mergaites 4u.gif , jei jau nepasmerket, kad neprigis..siokia tokia vilti pasilieku ir as blush2.gif .
Papildyta:

Aga, Knifofija, kaip su aprisimu?hmm bet jei aprisim tai kvapo nesijaus.. g.gif

Jei nutepėt, tai rišti tikrai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 00:36)
*aisiu istirt kaip ten su tom avietem  g.gif , kai lapus numes, gal geriau matysis.
**nu mergos jus is manes nesijuokit, bet man atrodo, gal Knifofija sake, jei ant margalapio gluosnio lapu atsiranda rudu demeliu, reikia nupurksti vario sulfatu. Tai as ir uzsipirkau visiems gyvenimo atvejams  blush2.gif  - vienus trucysiu, kitus gaivinsiu  biggrin.gif . Tik nesakykit, kad nusisneku, negi dabar reiks eit is naujo visas 15 temu skaityt. O magnolija tai tikrai Knifofija sake, kad reik is rudens nupurksti, ne bais lapai demeti buvo. Vien zo jeigu ka, viska suvariau ant knifofijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Viską supratai teisingai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 10 26, 08:53)
Pas mus tvoros dar nera, tai ojoj kaip vargstam ir nuo katinu, ir nuo sunu. Zolyte nupjaunam, paskui ziuriu cia bombike, cia ir cia. Kreivasakis riesutas poastoviai apvarytas, net apdziuvo. Tai dabar tuos "megiamus" medelius MB aptvere tokiu tinkleliu graziai ir tie laukiniai ir dar vedziojami kaimynu bjaurybes neprieina.

Tiesa, Knifofija, kazin ar musu neisdure per muge senuku. Nusipirkom bespygle gervuoges forma Orkan. Dievagojosi, kad ji neplinta kaip aviete. O kaip is tiesu?  g.gif

Orkan tikrai yra krūminė, bet jei tai tikrai Orkan. Prieš keletą metų pati buvau nusipirkus miškinės avietės, tai nuo tada iš nepažystamų neperku (Kaip gerai kad daug ką pažystu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 26, 09:36)
Viską supratai teisingai  4u.gif

aciu dievui kad supratau teisingai, ir tamstos nemalones neuzsitraukiau pomidorai2.gif , bet tai dar pasakyk (man mat reikia paraidziui ishaiskint) ar tas vario ir karbamido mishinys tikrai tinka tam reikalui - na gluosniui ir magnolijoms blush2.gif ?

Papildyta:
Cia radau info apie magnolija (kazkuri augina) :
Magnolija japonine Kobus (Magnolia kobus) - didziausia is magnoliju. Uzauga iki 10 m aukscio ir 6 m plocio medziai. Sakos pradeda sakotis nuo apacios, laja - piramidines formos. Ziedai balti, placiai prasiskleidziantys, 10 cm diametro. Gausiai zydi balandzio - geguzes men. Labai atspari rusis zemoms temperaturoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 26 spalio 2007 - 12:01
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 12:48)
aciu dievui kad supratau teisingai, ir tamstos nemalones neuzsitraukiau  pomidorai2.gif , bet tai dar pasakyk (man mat reikia paraidziui ishaiskint) ar tas vario ir karbamido mishinys tikrai tinka tam reikalui - na gluosniui ir magnolijoms  blush2.gif ?

Ar jis jau sumaišytas, kartais būna dvi atskiros dalys. Jei dalys atskiros,tai imti tik mėlynąją dalį, o jei sumaišytos, tai vistiek geriau negu nieko. Nupurkšk dabar, kai visiškai nukris lapai ir paskui anksti pavasarį, kol dar nepasirodė lapeliai.
O kokiam mieste gyveni, aš sekančiais metais žadu pakeliaut po Vokietiją. (Nesakau, kad aplankysiu, tik šiaip įdomu.)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 26, 12:01)
Ar jis jau sumaišytas, kartais būna dvi atskiros dalys. Jei dalys atskiros,tai imti tik mėlynąją dalį, o jei sumaišytos, tai vistiek geriau negu nieko. Nupurkšk dabar, kai visiškai nukris lapai ir paskui anksti pavasarį, kol dar nepasirodė lapeliai.
O kokiam mieste gyveni, aš sekančiais metais žadu pakeliaut po Vokietiją. (Nesakau, kad aplankysiu, tik šiaip įdomu.)

dalys nesumaisytos, vario - 50 g, karbamido - 700g. Kaip ta melyna tada skiesti? O kam naudojamas karbamidas, ka man su juo daryti reikes, ir dar tiek daug doh.gif ? Vadinasi kita karta grizus ieskosiu tik vario wink.gif .

Ojei Knifofija, butinai atvaziuok, as tave dar ir pasitiksiu. As gyvenu Tiuringijoj, vidury Vokietijos, netoli Erfurto, Jenos, Vaimaro, jei tie miestai ka sako... Kur tu planuoji vaziuot, gal net visai pro sali butu?
Atsakyti
nu va nufotkinau Vilniuj prie namo, kur mano dukra gyvena tongue.gif - tikrai jau Lietuvoj visuotine akmenu epidemija uzejo, net prie daugiabuciu akmenu kompozicijos...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 26, 13:01)

bigsmile.gif gal i musu krastus uzsuksi... gyvenu prie Bremeno - Verden (Aller) mirksiukas.gif

pas mane vienas kardelis dar prazydo doh.gif (rugpjucio pradzioj buvau pasodinus)
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 10 26, 13:38)
pas mane vienas kardelis dar prazydo  doh.gif (rugpjucio pradzioj buvau pasodinus)

Wolke, skaiciau kalendoriuj - sestadieni geras laikas svoguninem gelem sodinti, taip kad nebetinginiauk (gal tu dar kroku nepasisodinai lotuliukas.gif ), o tai kitais metais tavo rojus be ziedu liks biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 10 26, 08:53)
Pas mus tvoros dar nera, tai ojoj kaip vargstam ir nuo katinu, ir nuo sunu. Zolyte nupjaunam, paskui ziuriu cia bombike, cia ir cia. Kreivasakis riesutas poastoviai apvarytas, net apdziuvo. Tai dabar tuos "megiamus" medelius MB aptvere tokiu tinkleliu graziai ir tie laukiniai ir dar vedziojami kaimynu bjaurybes neprieina.

pas mus visur aplink tvora ir tai tu zarazu pilkna doh.gif
reik matyt patiems jau koki suneka isigyti g.gif

vida777, neziurejai i kalendoriu, kada geriau sia lapus griebti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 26, 14:01)
vida777, neziurejai i kalendoriu, kada geriau sia lapus griebti tongue.gif  lotuliukas.gif

griebk griebk nieko nelauk, kuo greiciau pradesi, tuo daugiau prisigriebsi, o paskui galesi dar ir kaimyno prigriebt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 15:14)
griebk griebk nieko nelauk, kuo greiciau pradesi, tuo daugiau prisigriebsi, o paskui galesi dar ir kaimyno prigriebt... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazkokia cia diena grebiu, o kaimynas is manes zvengia, sako tai ka su rudeniu kovoji unsure.gif nu rimtai kiek sugriebiu, kita diena vel tas pats doh.gif dabar palikau likimo valiai, kai lapai nukris tada ir stosiu i kova user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 26 spalio 2007 - 14:29
Pasirodo mano sunys ne zinduoliai, o grauzikai blink.gif ..patiko zuvu taukai..mane nuo ju kvapo vimdo..o joms skanu, laizo cepsedamos..as isprotesiu..teks dantis ismust doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 26, 16:21)
Pasirodo mano sunys ne zinduoliai, o grauzikai blink.gif ..patiko zuvu taukai..mane nuo ju kvapo vimdo..o joms skanu, laizo cepsedamos..as isprotesiu..teks dantis ismust doh.gif

ypatinga matyt veisle lotuliukas.gif
Atsakyti