QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 23:35)
Labai dekui, mergaites , jei jau nepasmerket, kad neprigis..siokia tokia vilti pasilieku ir as .
Papildyta:
Aga, Knifofija, kaip su aprisimu?hmm bet jei aprisim tai kvapo nesijaus..
Papildyta:
Aga, Knifofija, kaip su aprisimu?hmm bet jei aprisim tai kvapo nesijaus..
Jei nutepėt, tai rišti tikrai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 10 26, 00:36)
*aisiu istirt kaip ten su tom avietem , kai lapus numes, gal geriau matysis.
**nu mergos jus is manes nesijuokit, bet man atrodo, gal Knifofija sake, jei ant margalapio gluosnio lapu atsiranda rudu demeliu, reikia nupurksti vario sulfatu. Tai as ir uzsipirkau visiems gyvenimo atvejams - vienus trucysiu, kitus gaivinsiu . Tik nesakykit, kad nusisneku, negi dabar reiks eit is naujo visas 15 temu skaityt. O magnolija tai tikrai Knifofija sake, kad reik is rudens nupurksti, ne bais lapai demeti buvo. Vien zo jeigu ka, viska suvariau ant knifofijos .
**nu mergos jus is manes nesijuokit, bet man atrodo, gal Knifofija sake, jei ant margalapio gluosnio lapu atsiranda rudu demeliu, reikia nupurksti vario sulfatu. Tai as ir uzsipirkau visiems gyvenimo atvejams - vienus trucysiu, kitus gaivinsiu . Tik nesakykit, kad nusisneku, negi dabar reiks eit is naujo visas 15 temu skaityt. O magnolija tai tikrai Knifofija sake, kad reik is rudens nupurksti, ne bais lapai demeti buvo. Vien zo jeigu ka, viska suvariau ant knifofijos .
Viską supratai teisingai
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 10 26, 08:53)
Pas mus tvoros dar nera, tai ojoj kaip vargstam ir nuo katinu, ir nuo sunu. Zolyte nupjaunam, paskui ziuriu cia bombike, cia ir cia. Kreivasakis riesutas poastoviai apvarytas, net apdziuvo. Tai dabar tuos "megiamus" medelius MB aptvere tokiu tinkleliu graziai ir tie laukiniai ir dar vedziojami kaimynu bjaurybes neprieina.
Tiesa, Knifofija, kazin ar musu neisdure per muge senuku. Nusipirkom bespygle gervuoges forma Orkan. Dievagojosi, kad ji neplinta kaip aviete. O kaip is tiesu?
Tiesa, Knifofija, kazin ar musu neisdure per muge senuku. Nusipirkom bespygle gervuoges forma Orkan. Dievagojosi, kad ji neplinta kaip aviete. O kaip is tiesu?
Orkan tikrai yra krūminė, bet jei tai tikrai Orkan. Prieš keletą metų pati buvau nusipirkus miškinės avietės, tai nuo tada iš nepažystamų neperku (Kaip gerai kad daug ką pažystu)