Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Tina* @ 2007 12 14, 11:44)
As irgi uzsimaniau leliju, gal kokiam spec. kubile jas butu galima auginti? Kur nors toki daikciuka ikomponavus  wub.gif

Kubile laisvai galima auginti lelijas. Tik reikia sodinti tam tikras veisles, o jos žiemoja arba perkeltos į tvenkinį arba rūsyje.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 14, 23:13)
Kubile laisvai galima auginti lelijas. Tik reikia sodinti tam tikras veisles, o jos žiemoja arba perkeltos į tvenkinį arba rūsyje.

o kaip rusyje ? vandenyje ar sausai laikyti ? g.gif
Atsakyti
Žemė turi būti drėgna, bet ne vandenyje. Ir rūsys turi būti vėsus. Teko girdėti, kad kai kas išlaiko šaldytuve.
Atsakyti
Siandien Kauno pakrasty apie 9 val. ryto buvo -7. Apziurejau augalus. Itariu juka nedengta apsalo sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2007 12 14, 11:55)
Plenciukų garantuoju mirksiukas.gif  (tuk-tuk-tuk, bar-bar-bar kad tik peržiemotų... bijau net rašyt juodai, kad neprisikalbėčiau)

Dekui dekui 4u.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 12 14, 15:10)
www.waterplants.lt yra informacjos apie lelijas ir jų priežiūrą

O cia ziuriu ir internetine parduotuve veikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 15, 18:23)
Siandien Kauno pakrasty apie 9 val. ryto buvo -7. Apziurejau augalus. Itariu juka nedengta apsalo sad.gif
Papildyta:

Dekui dekui  4u.gif
O cia ziuriu ir internetine parduotuve veikia  bigsmile.gif

Tikrai neapšala nuo tokio šalčio, tik lapai patamsėja, tik jos neliesk. Kitos savaitės gale vėl pliusinė temperatūra.
Atsakyti
O kada man ja pridengt kokia egles saka? Labai jau noriu islaikyt sita grozi, kad augtu ir zydetu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 16, 15:21)
O kada man ja pridengt kokia egles saka? Labai jau noriu islaikyt sita grozi, kad augtu ir zydetu.

Kai žemė visiškai įšals ir pastoviai laikysis minusinė temperatūra. Tada apsmaigstyk aplinkui eglišakėm. Bet taip, kad žlengantis sniegas neužverstų jų ant augalo ir jo nesulaužytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 16 gruodžio 2007 - 16:22
QUOTE(jurginėlis @ 2007 12 14, 17:06)
kažkur žurnale skaičiau, kad lelijas galima paprasčiausioj statinaitėj augint, tik kaip jos žiemoja jau nepamenu blush2.gif

Lelijoms svarbiausia gylis, turi buti nemaziau kaip 0.80m. ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 16, 17:21)
Kai žemė visiškai įšals ir pastoviai laikysis minusinė temperatūra. Tada apsmaigstyk aplinkui eglišakėm. Bet taip, kad žlengantis sniegas neužverstų jų ant augalo ir jo nesulaužytų.

Ech, neišturėjau, šeštadienį daugmaž viską apmulčiavau, uždangsčiau doh.gif
Taip žiemiškai atrodė fool.gif fool.gif Rudenėlis tęsiasi cool.gif
Atsakyti
Tesias tai tesias, bet paskui kai des minus 30 per viena diena, tai net delnu darbui pasipustyt nespesim. Bet as dar nedengiu pati. Pirma ziema tokia mano augalams.
Atsakyti
Tikrai spėsit, juk vislko dengti nereikia. Aš be minus 10 nedengiu.
Atsakyti
Labai sunku su laiku darbams lauke, kai visą dieną darbe, o aplink - tik tamsa (o greitai prasidės švenčių maratonai, kad bus visai pagal Žaldokynę: tik tamsa ir alus, tik alus ir tamsa mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti