Ech greiciau tas pavasaris, nuo tamsos stogas jau vaziuoja.
Manyka
oi, kaip man reikėtų laikos!!! mano kieme dabar (kai niekas nebetriukšmauja su žoliapjove) tarytum po karo! vieni kupstai atrodo baaaajjsiajjjj
o tiesa, ką daro sugavus??? suėda???
needa, pazaidzia kaip katinas paskiau isrikiuoja ant pievos, o man belieka surinkti. Gaila kad toli gyveni - galeciau padovanoti maza suniuka
oi, kaip man reikėtų laikos!!! mano kieme dabar (kai niekas nebetriukšmauja su žoliapjove) tarytum po karo! vieni kupstai atrodo baaaajjsiajjjj
o tiesa, ką daro sugavus??? suėda???
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 11, 16:10)
Kol žemė visiškai neįšals nieko nedenk, nes pirmadienį jau nulį rodo, čia tik trumpalaikis pašalimas, per anksti uždengdama daugiau pakenksi, nei padėsi.
aciu dievui neusdengiau savo roziu , o as galvojau kad as tingine ... pasirodo kartais tinginyste i nauda iseina. Tik man neramu del vandens leliju , palikau jas tvenkiny kazin kaip jos ten perziemos nors pernai silta ziema buvo tai man jos issilaike QUOTE(uršulė @ 2007 12 13, 18:53)
needa, pazaidzia kaip katinas paskiau isrikiuoja ant pievos, o man belieka surinkti.
QUOTE(uršulė @ 2007 12 13, 19:17)
Tik man neramu del vandens leliju , palikau jas tvenkiny kazin kaip jos ten perziemos nors pernai silta ziema buvo tai man jos issilaike
Žiūrint koks tvenkinio gylis. Jei vanduo iki dugno neįšąla, tai tikrai peržiemos. Maniškės pastoviai gyvena tvenkiny.
QUOTE(uršulė @ 2007 12 13, 20:17)
...Tik man neramu del vandens leliju , palikau jas tvenkiny kazin kaip jos ten perziemos nors pernai silta ziema buvo tai man jos issilaike
lelijoms reikai bent apie 0,5 m gylio, tada jos visai puikiai ištveria žiemą tvenkiny - išbandytas reikalas, trečia žiema ten gyvena
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 13, 20:44)
lelijoms reikai bent apie 0,5 m gylio, tada jos visai puikiai ištveria žiemą tvenkiny - išbandytas reikalas, trečia žiema ten gyvena
siaip jau jis nera gilus tikriausiai bus apie 40cm gylio ?? . pernai tai isgyveno gal ir siemet issilaikys kazin kokia ziema bus ?????
As irgi uzsimaniau leliju, gal kokiam spec. kubile jas butu galima auginti? Kur nors toki daikciuka ikomponavus
QUOTE(Tina* @ 2007 12 14, 12:44)
As irgi uzsimaniau leliju, gal kokiam spec. kubile jas butu galima auginti? Kur nors toki daikciuka ikomponavus
Taigi išsiskask tvenkiniuką. Plenciukų garantuoju (tuk-tuk-tuk, bar-bar-bar kad tik peržiemotų... bijau net rašyt juodai, kad neprisikalbėčiau)
kažkur žurnale skaičiau, kad lelijas galima paprasčiausioj statinaitėj augint, tik kaip jos žiemoja jau nepamenu
www.waterplants.lt yra informacjos apie lelijas ir jų priežiūrą
o as kazkaip apseisiu be leliju man svarbiausia kitamet irengtu fontaniuka ir uzteks