Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(jolita123 @ 2007 12 11, 12:57)
Jaučias runkeliais užsodinsiu tai gal tie prigis ir augs bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 11, 14:39)
Gali sodint ląstūnę, bet ją reikia kokius tris metus dengti, o paskui auga be problemų.

Prieš keletą metų mačiau Palangoj prie vieno namo ląstūnę, tai akimirką be žado stovėjau - tiek žiedų buvo thumbup.gif
O po kelių metų ji žydėt pradeda? Pas mus turbūt trečia žiema šiemet (dar dengt? g.gif ) tai kada jau kokio žiedelio sulauskiu. Tiesa ji - pietvakarių pusėj, gal per mažai saulės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 11 gruodžio 2007 - 13:52
QUOTE(Vilioja @ 2007 12 11, 14:51)
Prieš keletą metų mačiau Palangoj prie vieno namo ląstūnę, tai akimirką be žado stovėjau - tiek žiedų buvo thumbup.gif
O po kelių metų ji žydėt pradeda? Pas mus turbūt trečia žiema šiemet (dar dengt? g.gif ) tai kada jau kokio žiedelio sulauskiu. Tiesa ji - pietvakarių pusėj, gal per mažai saulės?

Tai jau taip, ją reikia sodinti pietinėj puseje. Pridenk tada, kai žemė visai įšals, o sekančiais metais turėtum ir žiedelių sulaukt.
Atsakyti
Šeštadieniui nusimato didieji dengimai. Kad tik neužsnigtų labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 12 11, 15:54)
Šeštadieniui nusimato didieji dengimai. Kad tik neužsnigtų labai g.gif

Kol žemė visiškai neįšals nieko nedenk, nes pirmadienį jau nulį rodo, čia tik trumpalaikis pašalimas, per anksti uždengdama daugiau pakenksi, nei padėsi.
Atsakyti
Lastūne tai yra kamsy pasodinau , bet pirkau geltoną, aišku iš meilės didelės ji pas mane jau mėnuo kaip apdengta, ir pjuvenomis apmulčiuota, apsukau agro plėvele , bet tik dabar kaip Knifofija pradėjo rašyti kad dengti pašalus, tai susinervavus nenudengiau , nes gavau radikulitą, poniška liga, nieko nepasakysi, tai kaip bus taip bus, nebrangi ji, pas brolienę raudona yra, naujame name gavo palikimo, tai didelė, sakė buvę šeimininkai kad apšąla kiekvienais metais, bet vėl atsprogsta ir žydi thumbup.gif Prilenkė šakučių tai gausiu ir raudoną. drinks_cheers.gif
Atsakyti
liga poniska, o kencia flora lotuliukas.gif tongue.gif
o palikima visada malonu gauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 12 09, 16:09)
dabar turim laika - labai paklusni ir istikima, svarbiausia isgaudo kurmius is sodo  smile.gif

oi, kaip man reikėtų laikos!!! lotuliukas.gif mano kieme dabar (kai niekas nebetriukšmauja su žoliapjove) tarytum po karo! vieni kupstai doh.gif atrodo baaaajjsiajjjj blink.gif
o tiesa, ką daro sugavus??? suėda??? tongue.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 09, 20:23)
Pas mus lauke gyvena vilkšunis ir dvarniaška, o kambary - taksiukė. Vilkšunis - mūsų patikimas sargas. Aš irgi slobstu dėl didelių šunų. Gera kai jauti šalia jėgą. Jau kažkada sakiau, kad šunų daug, bet žalos jie man nepridaro, nes labai daug vietos aplink.

drinks_cheers.gif pas man irgi daug vietos, ir kaimynai toli, ir miestas....

QUOTE(jolaxus @ 2007 12 09, 20:34)
o mūsiškis Berno aviganis (zenenhundas) jau užaugo didelis "briedis"

parodyyyk, aaa????? ax.gif Tavo toks fainas zeniukas biggrin.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 12 11, 12:23)
mano pažystama augina daug metų, turi suformavus kaip skėtį, kasmet pakarpo, žydi fantastiškai, bet ji gyvena garaže.(žiemoja)

ar pažįstama??? hihihi.gif
Atsakyti
As tai didvyriskai laikausi ir roziu nedengiu dar, nors nagai ir niezti doh.gif bus cirkas, kai nedengtos perziemos, jei cia tokia ziema nusimato smile.gif
Atsakyti
Labadiena.O aš uždengusi visas savo rožes ir rododendra taip pat ir juka ir ragane.Vis per ta nežinojima.Tai ka man dabar daryti ? Nudengti ? Ar taip ir palikti iki pavasario.
Atsakyti
QUOTE(veronika1 @ 2007 12 12, 13:27)
Labadiena.O aš uždengusi visas savo rožes ir rododendra taip pat ir juka ir ragane.Vis per ta nežinojima.Tai ka man dabar daryti ? Nudengti ? Ar taip ir palikti iki pavasario.

Palik, nes dabar jau turėtų pradėt šalti, nors po truputį, bet jei atšiltų ilgam, tai reikėtų nudengti.
Papildyta:
QUOTE(Manyka @ 2007 12 11, 19:02)
ar pažįstama??? hihihi.gif

Čia taip būna, kai ilgą laiką nesinaudoji lietuviška abecele, paskui persiorentuot sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 12, 14:20)

Čia taip būna, kai ilgą laiką nesinaudoji lietuviška abecele, paskui persiorentuot sunkoka.

Vat ir nesupratai lotuliukas.gif Ir aš iš pradžių nesupratau, bet kai "daėjo" swoon.gif - dar kartą perskaityk:
mano pažystama augina daug metų, turi suformavus kaip skėtį, kasmet pakarpo, žydi fantastiškai, bet ji gyvena garaže.(žiemoja)
Atsakyti