As irgi taip pamaniau
Na gryžtam prie augalų nes girdėjau orus, o savo tulpes pasodinau tik šeštadieny tai manau kad joms bus kapai, švelniai tariant galvoju nulėkti ir iškasti ,bet jaucias nerasiu kur ir iškaptysiu ir senai pasodintas. Merginos gal kuri auginate visteriją? Kaži kokia jos kaina, ir kaip jauciasi pas mus Lietuvoje? Nes ji ma labai jau rūpi, nuotraukose tai grožis
QUOTE(jolita123 @ 2007 12 10, 22:31)
Na gryžtam prie augalų nes girdėjau orus, o savo tulpes pasodinau tik šeštadieny tai manau kad joms bus kapai, švelniai tariant galvoju nulėkti ir iškasti ,bet jaucias nerasiu kur ir iškaptysiu ir senai pasodintas. Merginos gal kuri auginate visteriją? Kaži kokia jos kaina, ir kaip jauciasi pas mus Lietuvoje? Nes ji ma labai jau rūpi, nuotraukose tai grožis
visterija buvau susižavėjusi ir aš, bet pasidomėjus giliau supratau, kad mūsų sunkiai prognozuojamos žiemos nelabai leistų išauginti tokias gražuoles, kaip paprastai matosi nuotraukose. Kitas dalykas - joms reikalingos laaabai tvirtos atramos, nes jos labai stipriai apsivynioja su savo stiebu ir silpnesnes atramas gli net išlaužti. Atrodo net teko matyti fotkių, kur lietvamzdžiai tiesiog nurauti nuo pastato. Tai va tokios teorinės žinios mane ir atbaidė nuo visterijos.
O as itariu, kad per giliai savo tulpes, krokus ir narcizus ikasiau, nes jau butu sudyge tokiu oru...
QUOTE(Tina* @ 2007 12 11, 10:03)
O as itariu, kad per giliai savo tulpes, krokus ir narcizus ikasiau, nes jau butu sudyge tokiu oru...
dar gal per anksti nerimauji, pernai gi irgi tik vos ne kovo mėnesį užšalo, iki to laiko panašūs orai laikėsi, tai mano tulpės irgi pradėjo dygti tik gerokai po naujamečio, gal net vasario gale, prisimenu, kad sukau galvą kaip pridengti
Na tai gerai tada, o tai zirglioju kaip gandras po zole ir tulpiu ieskau
QUOTE(jolita123 @ 2007 12 10, 22:31)
Nieko nekasiok, jos pačios susitvarkys. Visterija iššals, nebent sodinsi į milžinišką vazoną ir žiemai įveši į patalpą, taip mano pažystama augina daug metų, turi suformavus kaip skėtį, kasmet pakarpo, žydi fantastiškai, bet ji gyvena garaže.(žiemoja)
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 10, 13:46)
O pas jus nuo laiškininkų reikia saugotis? Bijot laiškų?
Taigi, jei namas yra vienkiemy, tai be didelio dresuoto šuns reiktų turėti ir mažiuką - jautriau miega ir visus krebždesius girdi
Taigi, jei namas yra vienkiemy, tai be didelio dresuoto šuns reiktų turėti ir mažiuką - jautriau miega ir visus krebždesius girdi
....ir tave kas valanda prikelia savo lojimu
QUOTE(rena @ 2007 12 10, 15:27)
ai nu ka as cia diskutuoju pati su savim juk pradziai ta padara reikia isigyti
Teisingai, rena , darai. Pirma reik apgalvot , tada isigyt reikiama ir tinkama, o ne pirma isigyt, o paskui galvot, ka cia su juo daryt ....
O as pazvelgiu pro langa ir man toks nykus sis laikas atrodo... Nei sniegu, nei pavasario laukimu nekvepia.... Net kambariniai agaliukai susitrauke bando isgyvent si "juodziausia" laika.
QUOTE(Mamce @ 2007 12 11, 12:28)
Teisingai, rena , darai. Pirma reik apgalvot , tada isigyt reikiama ir tinkama, o ne pirma isigyt, o paskui galvot, ka cia su juo daryt ....
kolkas uzteks akvariumo ir jame dvesianciu zuvu ir mano sanlauliju, kurios irgi atrodo ne kaip
na mano narcizai tulpes ir krokai irgi jokiu gyvybes zenklu nerodo nors po akmenim ir nelabai matos, tik zole padygus
na jei Knifofija, sako, kad susitvarkys, tai tada laukiu pavasario
Tai su visterija viskas aišku, o kokį vijoklį pasodinti kad augtų be problemų ir gažiai žydėtų? Ir dar pasodinau korėjinį kėnį tai pirmiausiai nunyko viršūnė, o dabar jau ir viena šakutė viršūnėje , bet ne visa o pats galiukas tarsi nudžiūvo. Kas jam ten darosi tai neaišku, nemoku auginti aš augalų gal per daug rūpinuosi, tai dėl to. Jaučias runkeliais užsodinsiu tai gal tie prigis ir augs
QUOTE(jolita123 @ 2007 12 11, 13:57)
Tai su visterija viskas aišku, o kokį vijoklį pasodinti kad augtų be problemų ir gažiai žydėtų? Ir dar pasodinau korėjinį kėnį tai pirmiausiai nunyko viršūnė, o dabar jau ir viena šakutė viršūnėje , bet ne visa o pats galiukas tarsi nudžiūvo. Kas jam ten darosi tai neaišku, nemoku auginti aš augalų gal per daug rūpinuosi, tai dėl to. Jaučias runkeliais užsodinsiu tai gal tie prigis ir augs
Gali sodint ląstūnę, bet ją reikia kokius tris metus dengti, o paskui auga be problemų. Sausmedžiai tinka, man asmeniškai gražu Brauno sausmedis, žiedai oranžiniai ir žydi beveik visą vasarą, bet nekvepia kaip kiti saumedžiai