Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 12 10, 11:35)
Neteko su tokiu atvėju susidurti, girdėjau, kad yra tokių purškalų, kur papurški, ten ir daro.

ačiū už užuominą, gal tikrai reikia paieškoti tokio daikto rolleyes.gif

QUOTE(Mamce @ 2007 12 10, 11:46)
Jolaxus  drinks_cheers.gif  , mano irgi Berne turi savo minu kampeli tarp pusaiciu. Rodos, isvedu, palaksto pievose, bet jei tik palik lauke, ne voljere, tai ir "papuosia" veja  doh.gif Skadnike....

tai reikia "choru" užsiimti apsaugos paieškomis nuo tokių išdaigų, pasidalinkim atradimasi, jei kartais pavyktų ką nors tokio nukreipiančio teisinga linkme sužvejoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tie purskalai gal daugiau namuose veikia, o ne lauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 10, 12:17)
Bet tie purskalai gal daugiau namuose veikia, o ne lauke  g.gif

Kažkur girdėjau, kad jei šuo padaro keletą kartų toj vietoj, tai daro pastoviai. Galima gi papurkšti tik šunį išleidus į lauką, o paskui pats suras.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 10, 12:22)
Kažkur girdėjau, kad jei šuo padaro keletą kartų toj vietoj, tai daro pastoviai.

taip ir yra - kitur retai rasi, o jau išbandytuose kampuose tai gali būti pyragas ant pyrago ir viesvien ieškos kur čia dar vieną dozę įterpus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 08, 22:24)
O as lauke suns nenoriu kazkodel tai.

as irgi nenoriu schmoll.gif o tiksliau kazkaip ir viskas suplanuota sklype, tai voljerui kaip ir vietos nera ax.gif ir isvaziuot sunkiau, ner kam palikti paserti g.gif ir prisiristi nesinori, nes kai vaikystei turejau, tai kai nudvese lb sunku buvo kol pasimirso doh.gif
Atsakyti
Suo yra didele atsakomybe, ir kaip bebutu gaila, ne visada jie geri sargai, nors ir dideli. O kiek buna, kad nunuodija ar dar ka pridirba...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 10, 11:57)
Suo yra didele atsakomybe, ir kaip bebutu gaila, ne visada jie geri sargai, nors ir dideli. O kiek buna, kad nunuodija ar dar ka pridirba...

pritariu, šuns dydis nepasako, kad jis bus ir sargus šuo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 10, 13:10)
pritariu, šuns dydis nepasako, kad jis bus ir sargus šuo wink.gif

Taip. Daug priklauso ir nuo veisles ar nuo charakterio. Bet dickis suo savo isvaizda vis tiek psichologiskai suveikia kaip "didelis ir piktas zveris" . Nors maniske pagloscius galima butu ir issivesti, o davus kasneli ir amzina drauge padaryti, bet dazniausiai nepazistami zmones net atsoksta nuo tvoros ja pamate, o vargse laiskininke bijo imest laiksrasciu i pasto dezute doh.gif biggrin.gif taip kad, sargas nebutinai tas, kuris daug loja ir kandziojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 10, 12:31)
Taip. Daug priklauso ir nuo veisles ar nuo charakterio. Bet dickis suo savo isvaizda vis tiek psichologiskai suveikia kaip "didelis ir piktas zveris" . Nors maniske pagloscius galima butu ir issivesti, o davus kasneli ir amzina drauge padaryti, bet dazniausiai nepazistami zmones net atsoksta nuo tvoros ja pamate, o vargse laiskininke bijo imest laiksrasciu i pasto dezute  doh.gif  biggrin.gif taip kad, sargas nebutinai tas, kuris daug loja ir kandziojasi  biggrin.gif

O pas jus nuo laiškininkų reikia saugotis? Bijot laiškų? blink.gif laugh.gif
Taigi, jei namas yra vienkiemy, tai be didelio dresuoto šuns reiktų turėti ir mažiuką - jautriau miega ir visus krebždesius girdi cool.gif
Atsakyti
na mano brangiausias kolkas ant zuvu pasinese, kurios apsirgo ir dabar dvesia doh.gif
pasimankstins ant ju, tada gal ir suni isigysim, bet ir tai manau namie bus auginamas g.gif nors namie man nepatinka schmoll.gif sakiau gal rusy ji laikyt g.gif na ten irgi kaip gyvenamos patalpos, tai ir silta butu ir pas mane virsuj tu plauku nebutu g.gif
ai nu ka as cia diskutuoju pati su savim doh.gif juk pradziai ta padara reikia isigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 12 10, 13:31)
Taip. Daug priklauso ir nuo veisles ar nuo charakterio. Bet dickis suo savo isvaizda vis tiek psichologiskai suveikia kaip "didelis ir piktas zveris" . Nors maniske pagloscius galima butu ir issivesti, o davus kasneli ir amzina drauge padaryti, bet dazniausiai nepazistami zmones net atsoksta nuo tvoros ja pamate, o vargse laiskininke bijo imest laiksrasciu i pasto dezute  doh.gif  biggrin.gif taip kad, sargas nebutinai tas, kuris daug loja ir kandziojasi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif maniškis lygiai toks pats. bet ką į kiemą įsibrovusį sutinka su dideliausiu entuziazmu "bingo, svečių atėjo!!!!" ir vos ne ant pečių savo letenas užkeldamas lotuliukas.gif
o va svečiai, net ir draugai (ypač moterys) nors ir žinodamos jo gėrietišką prigimtį tikrai tos masės antpuolio vengia, jau nekalbu apie nepažįstamus, kurie iš karto stabdį įjungia "oi koks šuo didelis"

QUOTE(rena @ 2007 12 10, 15:27)
na mano brangiausias kolkas ant zuvu pasinese, kurios apsirgo ir dabar dvesia doh.gif
pasimankstins ant ju, tada gal ir suni isigysim, bet ir tai manau namie bus auginamas g.gif nors namie man nepatinka schmoll.gif sakiau gal rusy ji laikyt g.gif na ten irgi kaip gyvenamos patalpos, tai ir silta butu ir pas mane virsuj tu plauku nebutu g.gif
ai nu ka as cia diskutuoju pati su savim doh.gif juk pradziai ta padara reikia isigyti biggrin.gif

aš nebuvau šunų entuziastė, šeima įkalbėjo, bet apie laikymą namie net kalbos nebuvo - tik kol iš kūdikystės paauginom kambary, o paskui buvo ištremtas į lauką

P.S. taip išeina iš "namo aplinkos" tema ne sezono metui palengva persiorientavo į "gyvoji namo apsauga" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 10 gruodžio 2007 - 14:41
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 10, 14:40)
tongue.gif.S. taip išeina iš "namo aplinkos" tema ne sezono metui palengva persiorientavo į "gyvoji namo apsauga" biggrin.gif

lotuliukas.gif gal i faunos skyreli einam g.gif atidarysim tema, namo aplinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti