QUOTE(Mamce @ 2007 12 10, 13:31)
Taip. Daug priklauso ir nuo veisles ar nuo charakterio. Bet dickis suo savo isvaizda vis tiek psichologiskai suveikia kaip "didelis ir piktas zveris" . Nors maniske pagloscius galima butu ir issivesti, o davus kasneli ir amzina drauge padaryti, bet dazniausiai nepazistami zmones net atsoksta nuo tvoros ja pamate, o vargse laiskininke bijo imest laiksrasciu i pasto dezute
taip kad, sargas nebutinai tas, kuris daug loja ir kandziojasi
maniškis lygiai toks pats. bet ką į kiemą įsibrovusį sutinka su dideliausiu entuziazmu "bingo, svečių atėjo!!!!" ir vos ne ant pečių savo letenas užkeldamas
o va svečiai, net ir draugai (ypač moterys) nors ir žinodamos jo gėrietišką prigimtį tikrai tos masės antpuolio vengia, jau nekalbu apie nepažįstamus, kurie iš karto stabdį įjungia "oi koks šuo didelis"
QUOTE(rena @ 2007 12 10, 15:27)
na mano brangiausias kolkas ant zuvu pasinese, kurios apsirgo ir dabar dvesia
pasimankstins ant ju, tada gal ir suni isigysim, bet ir tai manau namie bus auginamas
nors namie man nepatinka
sakiau gal rusy ji laikyt
na ten irgi kaip gyvenamos patalpos, tai ir silta butu ir pas mane virsuj tu plauku nebutu
ai nu ka as cia diskutuoju pati su savim
juk pradziai ta padara reikia isigyti
aš nebuvau šunų entuziastė, šeima įkalbėjo, bet apie laikymą namie net kalbos nebuvo - tik kol iš kūdikystės paauginom kambary, o paskui buvo ištremtas į lauką
P.S. taip išeina iš "namo aplinkos" tema ne sezono metui palengva persiorientavo į "gyvoji namo apsauga"