Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 12 07, 23:46)
Jo šuniukas padėtų ir kaip draugas ir kaip sargas. Vilkšunis, maskvos sargybinis, didysis pudelis, niufaundlendas. Aš išvardinau didelius, nes maži man visi Kiemšikiai. Dievinu didelius šunis.

aha, man irgi dideli prie širdies smile.gif vienu metu l.norėjau haskių, bet sako, jie durniukai, tai daba galvoju apie kokį piktuką, kuris galėtų gyventi lauke ir žiemą. Gal kaukazą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 07, 23:55)
aha, man irgi dideli prie širdies smile.gif vienu metu l.norėjau haskių, bet sako, jie durniukai, tai daba galvoju apie kokį piktuką, kuris galėtų gyventi lauke ir žiemą. Gal kaukazą g.gif

Maskvos sargybinį, piktukas, bet gero būdo, labai ištikimas, ir kailiukas storas, žiemos tikrai nebijos. Turėjau kalytę maskvos sargybinę, be galo protingas šuo buvo, į visas mano nuotaikas reaguodavo. (Mirė nuo senatvės) cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 08, 00:07)
Maskvos sargybinį, piktukas, bet gero būdo, labai ištikimas, ir kailiukas storas, žiemos tikrai nebijos.  Turėjau kalytę maskvos sargybinę, be galo protingas šuo buvo, į visas mano nuotaikas reaguodavo. (Mirė nuo senatvės)  cry.gif  cry.gif  cry.gif

sad.gif kaip gaila...sad.gif mes tai koliuką 15 metų turėjom, irgi dėl senatvės numarinom... :'(
o maksvos biggrin.gif sargybinis toks panašus į senbernarą, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 08, 09:45)
sad.gif kaip gaila...sad.gif mes tai koliuką 15 metų turėjom, irgi dėl senatvės numarinom... :'(
o maksvos biggrin.gif sargybinis toks panašus į senbernarą, ar ne?

taip, tik truputį mažesnis ir piktesnis ir gal sakyčiau prieraišesnis.
Atsakyti
O as lauke suns nenoriu kazkodel tai. Gal kad visad kamabry auginau ir man butu gaila ji palikt lauke, ypac ziema blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi neturiu dabar šuns, gal per gaila dar senojo, nes ko gero dar liūdžiu, o gal augalų gaila, nes neišvengiamai jie nukentės.
Atsakyti
Sveikos mamytes , seniai ir as bebuvau sioje temoje.
Maskvos sargybinį, piktukas, bet gero būdo, labai ištikimas, ir kailiukas storas, žiemos tikrai nebijos. Turėjau kalytę maskvos sargybinę, be galo protingas šuo buvo, į visas mano nuotaikas reaguodavo. (Mirė nuo senatvės)
is tiesu mes ir turejom maskvos sargybine labai geras suo buvo verysad.gif dabar turim laika - labai paklusni ir istikima, svarbiausia isgaudo kurmius is sodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uršulė @ 2007 12 09, 17:09)
Sveikos mamytes , seniai ir as bebuvau sioje temoje.        is tiesu                    mes ir turejom maskvos sargybine labai geras suo buvo  verysad.gif  dabar turim laika - labai paklusni ir istikima, svarbiausia isgaudo kurmius is sodo  smile.gif

na kurmiai tai tikra beda , visa pieva baigia israusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 07, 22:55)

Pas mus lauke gyvena vilkšunis ir dvarniaška, o kambary - taksiukė. Vilkšunis - mūsų patikimas sargas. Aš irgi slobstu dėl didelių šunų. Gera kai jauti šalia jėgą. Jau kažkada sakiau, kad šunų daug, bet žalos jie man nepridaro, nes labai daug vietos aplink.
Net pastebėjau, kad ir prekeiviai visokie atprato užsukinėt pas mus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 09 gruodžio 2007 - 19:29
o mūsiškis Berno aviganis (zenenhundas) jau užaugo didelis "briedis", tai kas labiausiai nepatinka, kad kai nėra galimybės pavedžioti už kiemo ribų, tai jis savo "dideliam reikalui" pasirinkęs pora kampų, bet būtent tokioj kaip ir reprezentacinėje pusėje. Vis užminuoja ir užminuoja pievelę. Šiandien vyras rinkdamas jo "minas" ėmė ir pora nunešė į kitą tolimesnį kampą, kur mus tenkintų, jei jis ten atlikinėtų savo reikalus, sakom gal pavyktų taip jį su jo kvapu nuvilioti blush2.gif Ar nebandėt kas nors taip perorientuoti šuns? g.gif
šiaip mūsiškis gyvena voljere, bet kartais išleidžiam pasilakstyti tai ir priteršia balvonas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 09 gruodžio 2007 - 19:36
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 09, 20:34)
o mūsiškis Berno aviganis (zenenhundas) jau užaugo didelis "briedis", tai kas labiausiai nepatinka, kad kai nėra galimybės pavedžioti už kiemo ribų, tai jis savo "dideliam reikalui" pasirinkęs pora kampų, bet būtent tokioj kaip ir reprezentacinėje pusėje. Vis užminuoja ir užminuoja pievelę. Šiandien vyras rinkdamas jo "minas" ėmė ir pora nunešė į kitą tolimesnį kampą, kur mus tenkintų, jei jis ten atlikinėtų savo reikalus, sakom gal pavyktų taip jį su jo kvapu nuvilioti blush2.gif Ar nebandėt kas nors taip perorientuoti šuns? g.gif
šiaip mūsiškis gyvena voljere, bet kartais išleidžiam pasilakstyti tai ir priteršia balvonas....

Neteko su tokiu atvėju susidurti, girdėjau, kad yra tokių purškalų, kur papurški, ten ir daro.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 09, 20:34)

Jolaxus drinks_cheers.gif , mano irgi Berne turi savo minu kampeli tarp pusaiciu. Rodos, isvedu, palaksto pievose, bet jei tik palik lauke, ne voljere, tai ir "papuosia" veja doh.gif Skadnike.... O kodel taves niekad Bernu temoj nesimato???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 10 gruodžio 2007 - 10:47