Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

Seniai bebuvau šioje temoje, galvojau bus visiškas štilius ax.gif O pasirodo: ir naujienų yra, ir gerų patarimų, ir kalėdinė dvasia jau sklando bigsmile.gif
Pas mus prieš savaitę buvo sniego pilnas kiemas - vaikai besmegenius lipdė. O šią savaitę nutirpo, žiūriu - viržiai sau gražiai žydi, kaip rugsėjo mėnesį.....
Beskaitydama jūsų temą sumąsčiau, kad reikėtų išnaudoti sausmedžio šakas ant tvoros - padekoruoti kalėdiškai. Bus man šventinė instaliacija ant tvoros biggrin.gif
Atsakyti
Man tai sniego kazkaip truksta...
Atsakyti

Jolaxus, pacios graziausios naujienos is tavo puses ir patys silciausi linkejimai is mano puses 4u.gif Sveikatytes ir sekmes! Tik nepamirsk, kad i paskutini mados klyksma ieina ir trecias vaikas... mirksiukas.gif hihihi.gif As pati svajoju kada nors dar isokti i ta traukini...
Beje, prasom parodyti ta super-duper technologiju papuosta coca-cola gatvele toms, kurios pernai dar neskaite sios temos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 07 gruodžio 2007 - 16:40
Sveikiname Jolaxus su nuostabia žinia wub.gif
Atsakyti
Tures Jolaxus pagalbininka zemes uky smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius ir rekomenduoju visoms viena po kitos užsikrėsti šiuo virusu mirksiukas.gif
o Mamcės prašymu kartoju metų senumo "coca-cola" gryčiutės fotkę. Tiesa šiemet vaizdelis identiškas biggrin.gif o kaimynai apsišvietė tik šiemet ir dar už už gatvės posūkio, tai neišeina greta sustatyt ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 gruodžio 2007 - 18:00
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 06, 09:36)
Sveikos gyvos kompanjonės 4u.gif Sakyčiau buvau atitrūkusi nuo veiksmo gerokai blush2.gif Bet sugrįžau, negaliu be veiksmo blush2.gif
[color=yellow]Paskutinės naujienos ne į temą, kurios gal šiek tiek paaiškins mano nuklydimus - stengiuosi būti madinga, o paskutinis mados klyksmas yra  nestuke.gif brandžiame amžiuje. cool.gif  Taigi jau gana greitai, sausio vidurio link, mūsų dukružė turės brolį ax.gif

Jooolaaaaxuuuus!!!!!! wub.gif VALIO!!!! heart.gif clap.gif clap.gif clap.gif
aš čia įlindau (irgi atitrūkus, bet kol kas dar ne dėl tokių pačių priežasčiųsmile.gif norėdama Tave pasveikyt su praėjusiu gimtadieniu happybday.gif , o, pasirodo, va su kuo reikia sveikint!!!! oro_buckis.gif oro_buckis.gif
kaip faaina! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 12 07, 15:56)
Man tai sniego kazkaip truksta...

Sniegelio labai trūksta, o tai taip tamsu ir niūru lauke.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 07, 20:24)
Sniegelio labai trūksta, o tai taip tamsu ir niūru lauke.

tikrai doh.gif mes į savo namelį kai nuvažiuojam 18-19 valandą būna tooookia tamsa, kad jei ne žibintai su tais davikliais, tikrai sprandus nusisuktume..... o jau kai man teks kada te vienai tokį vakarą likt, tai tikrai prika....siu visą namą iš baimės............. swoon.gif
beje, mūsų statybos ima po trptį judėti, štai viena romantiška foto prie vienintelės jau praktiškai sutvarkytos sienos... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 07 gruodžio 2007 - 19:37
Na va, paskui Jolaxus kiek daug sugrįžo į temą thumbup.gif
Manyka tikrai romantiška nuotrauka. O kad nebijotum kai tenka pabūti vienai, reikia diiidelio ir protingo šuns (man tai pasiteisino)
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 07, 21:03)
Manyka tikrai romantiška nuotrauka. O kad nebijotum kai tenka pabūti vienai, reikia diiidelio ir protingo šuns (man tai pasiteisino)

tikraiii???? o kokios veislės??? namie laikote ar lauke??? aš tai netgi galvojau apie kokio dujinio pistoleto įsigijimą, bet MB sako, jei kambary iššausi, pati užsitrūčysi, tai nžn, ką reiks daryt, kad neišprotėčiau ar neprasigerčiau iš baimės..................... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 07, 21:06)
tikraiii???? o kokios veislės??? namie laikote ar lauke??? aš tai netgi galvojau apie kokio dujinio pistoleto įsigijimą, bet MB sako, jei kambary iššausi, pati užsitrūčysi, tai nžn, ką reiks daryt, kad neišprotėčiau ar neprasigerčiau iš baimės..................... wacko.gif

Jo šuniukas padėtų ir kaip draugas ir kaip sargas. Vilkšunis, maskvos sargybinis, didysis pudelis, niufaundlendas. Aš išvardinau didelius, nes maži man visi Kiemšikiai. Dievinu didelius šunis.
Atsakyti