Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

Sveikos gyvos kompanjonės 4u.gif Sakyčiau buvau atitrūkusi nuo veiksmo gerokai blush2.gif Bet sugrįžau, negaliu be veiksmo blush2.gif
Paskutinės naujienos ne į temą, kurios gal šiek tiek paaiškins mano nuklydimus - stengiuosi būti madinga, o paskutinis mados klyksmas yra nestuke.gif brandžiame amžiuje. cool.gif Taigi jau gana greitai, sausio vidurio link, mūsų dukružė turės brolį ax.gif Aš jau atostogauju, bet kol namie įsivedėm internetą turėjau šiokią tokią pauzę smile.gif
O štai prie namučių tai aišku darbų sumažėjo, aš dabar diriguoju, šeima dirba biggrin.gif pajuokauju kad štai kaip reikia vaikus planuoti - vasarą ir rudenį kai viskas gerai dar gali šiek tiek darbuotis, o kitą pavasarį jau vėl galėsiu arimus drožti thumbup.gif prieš kelias dienas vyras girliandą pakabino ant skliautų, namas vėl šviečia kaip ir pernai (sakyčiu pernai buvau fotkes įmetusi). Net kaimynus užkrėtėm - dar vieni išsiaiškinę technologijas pasinaudojo mūsų patirtimi, tuoj visa gatvelė kaip kalėdinis coca-cola karavanas atrodys lotuliukas.gif
Atsakyti
jolaxus! Jau norėjau skelbti paiešką - smagu tave ir vėl matyt ( dar gi su tokiomis džiugiomis naujienomis ) clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 06, 10:36)
Sveikos gyvos kompanjonės 4u.gif

Šaunios naujienos jolaxus 4u.gif
Atsakyti
na tai paplepėkim, kad jau susirinkom mirksiukas.gif
va pažvelgiau per langą ir užkliuvo už akies vienas atradimas, kuriuo noriu su jumis pasidalinti, lyg dar nebuvau minėjusi, o gal? g.gif
atradau labai neblogą priemonę pasodintiems medeliams pririšti - savo atitarnavusias puskojines ax.gif jos elastingos, plačiau išskleidus rišamoje vietoje "nepjauna" medelio kamieno, bet optimaliai įtempus pririšant labai gerai laiko. Plius netrūnija taip greitai, kaip kokia natūralaus pluošto audinio atraiža. Žodžiu, man ši priemonė pasiteisino, o jūs jei pabandysit įvertinsit pačios smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamkos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu va as irgi laimingai grizau i SM ir buvau net du kartus didziai nustebinta musu temos. Pirmiausia, kad labai greitai perskaiciau viska (o buvau jau net naujos temos beieskanti bigsmile.gif ), ir antra - kad labai jau tempai suleteje wink.gif , bet manau ziemos miegu neuzmigsim...
Dar vakar apie jolaxus pagalvojau kur prapuole, bet kad pas ja jau tokia grand naujiena, tai sveikinam sveikinam sveikinaaaam nestuke.gif !
rena pasinaudojau tavo nuoroda i prenumerata, labai aciu, ir uzsakiau dukrai pletku pasiskaityti biggrin.gif .
O Knifofija tai jau jaucias, kad atsiputus po darbu, dabar jau palepina ilgesniais nei du zodziai, postais lotuliukas.gif .
Kiek daug naujo apie augalu dengima suzinojau! O stai pas dukra Vilniuj kai buvau, tai labai stebejaus, kad visus medelius (raugerskius, kitu neatpazinau be lapu) apriso, apklojo, eglisakem apdenge dar lapkricio pabaigoj. Tam kvartale namu aplinka priziuri kazkokia apzeldinimo firma is Kojelaviciaus g-ves, tai turetu kaip ir zinot, kas ir kaip g.gif .

Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 12 06, 14:59)
Sveikutes, mamkos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu va as irgi laimingai grizau i SM ir buvau net du kartus didziai nustebinta musu temos. Pirmiausia, kad labai greitai perskaiciau viska (o buvau jau net naujos temos beieskanti  bigsmile.gif ), ir antra - kad labai jau tempai suleteje  wink.gif , bet manau ziemos miegu neuzmigsim...
Dar vakar apie jolaxus pagalvojau kur prapuole, bet kad pas ja jau tokia grand naujiena, tai sveikinam sveikinam sveikinaaaam  nestuke.gif !
rena pasinaudojau tavo nuoroda i prenumerata, labai aciu, ir uzsakiau dukrai pletku pasiskaityti biggrin.gif .
O Knifofija tai jau jaucias, kad atsiputus po darbu, dabar jau palepina ilgesniais nei du zodziai, postais  lotuliukas.gif .
Kiek daug naujo apie augalu dengima suzinojau! O stai pas dukra Vilniuj kai buvau, tai labai stebejaus, kad visus medelius (raugerskius, kitu neatpazinau be lapu) apriso, apklojo, eglisakem apdenge dar lapkricio pabaigoj. Tam kvartale namu aplinka priziuri kazkokia apzeldinimo firma is Kojelaviciaus g-ves, tai turetu kaip ir zinot, kas ir kaip  g.gif .

Kojelavičiaus gatvėje įsikūrusi "Rudista", gerai pažystu vadovą ir želdintoją. Nu raugeriškių dengti tikrai nereikia, o ir per anksti labai, iššus, kai tokia oro temperatūra. O dirba gi darbininkai, negi manot važinėja želdintoja ir rodo ką dengti, o ką ne. Samdytas proto neturi - sena močiučių patirtis. O ir kaip paimsi pinigus, jei rudenį nieko nepadarei, o jei sušus, pavasarį vėl reikės atsodint, ir vėl pinigėliai byrės."Rudista" dar ir augalais prekiauja, tai dviguba nauda bus. O iš kitos pusės pamasčius, jie gi daug objektų turi, tai ir dengia visus iš eilės. Kiek žinau ten darbuotojai atostogauja nuo gruodžio 1 iki kovo 1d. Pasilieka tik keli darbininkai sniegui kasti.
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 06, 09:36)
Sveikos gyvos kompanjonės 4u.gif Sakyčiau buvau atitrūkusi nuo veiksmo gerokai blush2.gif Bet sugrįžau, negaliu be veiksmo blush2.gif
Paskutinės naujienos ne į temą, kurios gal šiek tiek paaiškins mano nuklydimus - stengiuosi būti madinga, o paskutinis mados klyksmas yra  nestuke.gif brandžiame amžiuje. cool.gif  Taigi jau gana greitai, sausio vidurio link, mūsų dukružė turės brolį ax.gif Aš jau atostogauju, bet kol namie įsivedėm internetą turėjau šiokią tokią pauzę smile.gif
O štai prie namučių tai aišku darbų sumažėjo, aš dabar diriguoju, šeima dirba biggrin.gif  pajuokauju kad štai kaip reikia vaikus planuoti - vasarą ir rudenį kai viskas gerai dar gali šiek tiek darbuotis, o kitą pavasarį jau vėl galėsiu arimus drožti thumbup.gif  prieš kelias dienas vyras girliandą pakabino ant skliautų, namas vėl šviečia kaip ir pernai (sakyčiu pernai buvau fotkes įmetusi). Net kaimynus užkrėtėm - dar vieni išsiaiškinę technologijas pasinaudojo mūsų patirtimi, tuoj visa gatvelė kaip kalėdinis coca-cola karavanas atrodys lotuliukas.gif

Nagoi sveikinimai , būsimai mamytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 06 gruodžio 2007 - 19:44
Nu Jolaxus naujiena thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Šaunuolė Jolaxus thumbup.gif
O aš šiandien "kalėdiškai" papuošiau ir terasoje kabantį didelį molinį varpą.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 06, 21:46)
Šaunuolė Jolaxus  thumbup.gif

oho koks gražus varpas thumbup.gif ra kartais ir paskambinat su juo ar jis tik dekoro funkciją atlieka? labai jau fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 12 06, 20:46)

labai labai grazus dalykas wub.gif , pas tave super tinka!

O man rankos nekyla puostis Kaledom blush2.gif - silta, slapia, lovely prie lango chlorofitai su pelargonijom bujoja kaip shvieziai pasodinti. Pas mama lovelius prikaisiojau pusu ir egliu su kankoreziais sakeliu, bei raudonu puansetijos (dirbtines) ziedu, o pries Kaledas sakiau, kad raudonu varpeliu prikabinetu. Va jusu meno kai pasiziuresiu, gal ir man upas pakils biggrin.gif .

iskilo toks klausimelis, pasakykit kuri zinot, ka man su begonijom daryt g.gif , jos svyrancios, inesiau pries salnas i koridoriu, bet ten nesalta, tai beveik visos nutruko nuo gumbu, o kitos leidzia tokias stipenas atzalas. Tai gal man geriausia butu visai ju nekankint, ir padet tamsiai ziemot, ane?
Atsakyti
Po truputi ziebiasi Kaledos pas visas, o po ju ir dienos imt ilgeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 12 06, 22:33)
labai labai grazus dalykas  wub.gif , pas tave super tinka!

O man rankos nekyla puostis Kaledom  blush2.gif - silta, slapia, lovely prie lango chlorofitai su pelargonijom bujoja kaip shvieziai pasodinti. Pas mama lovelius prikaisiojau pusu ir egliu su kankoreziais sakeliu, bei raudonu puansetijos (dirbtines) ziedu, o pries Kaledas sakiau, kad  raudonu varpeliu prikabinetu. Va jusu meno kai pasiziuresiu, gal ir man upas pakils  biggrin.gif .

iskilo toks klausimelis, pasakykit kuri zinot, ka man su begonijom daryt g.gif , jos svyrancios, inesiau pries salnas i koridoriu, bet ten nesalta, tai beveik visos nutruko nuo gumbu, o kitos leidzia tokias stipenas atzalas. Tai gal man geriausia butu visai ju nekankint, ir padet tamsiai ziemot, ane?

Nuskabyk tuos ūgelius, nebeliek ir pastatyk tamsiai ir vėsiai, bet sausai. Maždaug vasario mė. persodink pastatyk ant palangės ir pradėk lieti.
Atsakyti