QUOTE(Sraunius @ 2007 12 05, 12:46)
( nemoku taip gerai rusų kalbą ir į Vilnių tik dėl knygos
)
Tiesa, paminėti knygoj moksliniai redaktoriai:
dr. Ona Gaučienė, dr. Živilė Lazdauskaitė, dr. Stasys Švirinas. Kas jie, ar neverta ir jais pasitikėt?
Asmeniškai pažystu Gaučienę ir Lazdauskaitę. Faini žmogeliai labai įpač Živilė, bet jie popieriniai. Buvo toks faktas buvau kelionėje po vokietijos botanikos sodus, einam pro gražiai apželdintą klombą, o ji man sako kokie gražūs buksmedžiai, bet sakau ten be buksmedžiai, o ožekšniai, o ji: na taip lapai pražanginiai, stiebeliai tokie, gyslelės tokios. vadinasi praktikos nulis, jei augalus pažysta tik pagal aprašymą, o natūroj ne.
Gink dieve nesakau, kad visi mūsų mokslininkai tokie, bet aš daugiau vertinu praktikus, nei teoretikus. Iš tokių galiu paminėti: Angelę Baliūnienę, Reginą juodkaitę, Ireną Kubilienę, Onutę Motiejūnaitę ir t.t. Bet tai žmonės iš kurių aš pati daug sužinojau, ir jei jie ką pasakė, tai viskas 100 procentų tiesa, nes jie viską išbandę praktiškai. Vienam seminare uždaviau klausimą kaip dauginti vieną augalą, tai man viena teoretikė atsakė, kad teoriškai taip turėtų būti, bet praktiškai nežinau. Vienu žodžiu bandyk pats ir sužinosi.