Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 12 04, 01:19)
Šiandien buvau draugės autorinėje puokščių ir floristinių paveikslų parodoj, kad ir neįtemą, bet įkeliu pora foto.

user posted image
user posted image

Jezau kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kaip smagu, kad pasaulyje yra žmonių kurie sugeba kūrti grožį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 04, 01:19)
Šiandien buvau draugės autorinėje puokščių ir floristinių paveikslų parodoj, kad ir neįtemą, bet įkeliu pora foto.

Kas apie grožį, tai viskas į temą. Super thumbup.gif labai gražu. O kur tavo instaliacijos?
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif
koks grožis.... wub.gif wub.gif
o formos kokios.... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Tina*, kažkada ieškojai knygos "Didžioji sodo enciklopedija"? Tai pasirodė ji jau knygynuose.
Atsakyti
Eik tu sau smile.gif Reik senio salcio ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 04, 00:19)

user posted image
user posted image

kur tau autorine paroda ir kas autore jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2007 12 04, 09:52)
Jezau kaip gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Kaip smagu, kad pasaulyje yra žmonių kurie sugeba kūrti grožį ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 12 04, 16:29)
kur tau autorine paroda ir kas autore jei ne paslaptis?

Paroda Akmenėje, o kitą atsakiau į AŽ
Atsakyti
Vaje, koks grožis clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 04, 14:05)
Tina*, kažkada ieškojai knygos "Didžioji sodo enciklopedija"? Tai pasirodė ji jau knygynuose.

Aš ko gero irgi prašysiu iš Senio Šalčio.
Sena mano svajonė ta knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 04 gruodžio 2007 - 20:41
QUOTE(MamaDanute @ 2007 12 04, 21:40)
Aš ko gero irgi prašysiu iš Senio Šalčio.
Sena mano svajonė ta knyga.

Pas mane ji dulka lentynoj, praktiškai nesinaudoju, o štai turiu rusiškas, tai ten super patarimų randu.
Atsakyti
Dauguma verstu knygu yra pavirsutiniskos, bet butent ta labai mane vilioja... smile.gif
Atsakyti