Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(jolita123 @ 2007 11 30, 22:37)
Su tulpėm nesupratau? O jos neišals , nes mačiau nukainuotų , tai kaip papasakojau savo bendradarbėms tai mane iškvilino, sakė kad netiesa ir jos išals, tai va prašykit man ir aš joms parodysiu, kad nemeluoju kad dar galima sodinti?

Sveika senai matyta, pirk ir sodink drąsiai suspės sužydėti tikrai, esu sodinus sausio mėn per atlydį, žydėjo su visom kartu. Aš dešimt metų auginau tulpes masiškai, tai tikrai garantuoju. Tik žiūrėk , kad nebūtų kokios supelėjusios, tada jau šakės. Svarbu, kad būtų sausos gražios, nepažeistaais svogūnėliais.

Papildyta:
Čia biškį ne į temą, bet gal žinot kuri, kur galima nusipirkti gražią dirbtinę eglutę, bet reikia kad būtų superinė, atlėkčiau nusipirkt, labai reikia. Maksiminės netinka.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 30, 22:50)
Čia biškį ne į temą, bet gal žinot kuri, kur galima nusipirkti gražią dirbtinę eglutę, bet reikia kad būtų superinė, atlėkčiau nusipirkt, labai reikia. Maksiminės netinka.

mes tai praeitais metais pirkom senuokuose (klaipėdoj). superinė tokia, nereta (neblusė kaip maximinės) biggrin.gif 2,5m aukščio.... ryt žadu sudėti tai galėčiau nufotkint jei reikia.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 30 lapkričio 2007 - 21:57
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 11 30, 22:57)
mes tai praeitais metais pirkom senuokuose (klaipėdoj). superinė tokia, nereta (neblusė kaip maximinės)  biggrin.gif  2,5m aukščio.... ryt žadu sudėti tai galėčiau nufotkint jei reikia.... rolleyes.gif

O kokioj krautuvėj gal prisimeni ir foto nepamaišytų. Iš anksto dėkoju.
Tiesa ar gavai tas agronomines knygas, aš niekai nesusitinku su savo pažystamu ?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 30, 23:00)
O kokioj krautuvėj gal prisimeni ir foto nepamaišytų. Iš anksto dėkoju.
Tiesa ar gavai tas agronomines knygas, aš niekai nesusitinku su savo pažystamu ?

Jap gavau thumbup.gif pasitaikė proga į šiaulius nulėkti tai susitikom biggrin.gif toks super žmogutis ax.gif LAAAAABAI dėkui... blush2.gif

Pirkta Klaipėdos Senukuose... Kas gražiausia, kad ji nereta.. daug šakų, lengvai susirenka.... Turėtumėt pas save į Senukus nulėkti. jos būna išstatytos...
jei neklystu mokėjom apie 250-300Lt (tiklsiai nepamenu). ryt nufotografuosiu ir kaip atrodo po vieną šaką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus_laike: 30 lapkričio 2007 - 22:22
ačiū 4u.gif
Atsakyti
O siandien Kaune eglute rotusej kaip tik dabar iziebineja, laukiu MB ir vaziuosim paziureti smile.gif
Atsakyti
O mano vyrai šiandien girliandas ant namo kabins. 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi namie pasipuosem, nors ne vienas kaimynas dar ne krust.
Atsakyti
Girliandos jau kabo, tik nepajungtos dar, kai pajungs įmesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 12 03, 14:38)
Girliandos jau kabo, tik nepajungtos dar, kai pajungs įmesiu foto.

Laukiam laukiam tavo grožio 4u.gif
Atsakyti
Kai pas tave, tai tikrai grazu bus newyear.gif
Atsakyti
Šiandien buvau draugės autorinėje puokščių ir floristinių paveikslų parodoj, kad ir neįtemą, bet įkeliu pora foto.

user posted image

user posted image
Atsakyti