Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 11 28, 21:40)
geriausia į didelį vazoną su žemėm ir laikyk vėsiai.

ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ega @ 2007 11 28, 14:35)
Kaip miršta blink.gif , o jos ką, ne daugiametės g.gif

Daugiametes siltuose krastuose. Pas mus neziemoja. O inesus i patalpa daznai nesulaukia pavasario.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 29, 10:03)
Daugiametes siltuose krastuose. Pas mus neziemoja. O inesus i patalpa daznai nesulaukia pavasario.

sulaukia tik reikia truputį pastangų įdėti, o svarbiausia nepersistengti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ech verysad.gif
Atsakyti
o aš tų paskutinių tulpių vis nepasodinu, laiko permažai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mat tinginiais susirgau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 29, 23:09)
o aš tų paskutinių tulpių vis nepasodinu, laiko permažai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mat tinginiais susirgau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano irgi dar dėžutėje voliojasi mirksiukas.gif Gal dar pasodinsiu g.gif
Atsakyti
O aš iš pat ryto pasiryžau ir pasodinau, visas 10 minučių užtrukau.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nei tema, bet...

Vilnietes gal norit pasinaudot g.gif
prenumerata
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 30, 16:06)
Nei tema, bet...

Vilnietes gal norit pasinaudot g.gif
prenumerata

Ačiū už nuorodą, užsakiau savo tetulytei.
Atsakyti
O as puoliau uzsisakineti ir pamaciau, kad Vilniuj cia tiktai galioja doh.gif

O su tom tulpem tai duodat garo lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui, Rena,
čia kaip Kalėdinė dovana biggrin.gif
Atsakyti
Su tulpėm nesupratau? O jos neišals , nes mačiau nukainuotų , tai kaip papasakojau savo bendradarbėms tai mane iškvilino, sakė kad netiesa ir jos išals, tai va prašykit man ir aš joms parodysiu, kad nemeluoju kad dar galima sodinti?
Atsakyti