Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

o mano MB kol as pas mama buvau 2 sav., tai akvariuma isigyjo doh.gif vakar zuvyciu uzsipirko uz 100lt unsure.gif tai sakiau, gal nors kucias turesiu is ko pagaminti hihihi.gif
Atsakyti
As tai savo brugmansija pries metus supudziau, kai issikasiau. Buvo tikra grazuole, didziule, zydejo. Inesus i patalpa numete lapus staigiai, o paskui matyt perliejau - ir visai supuvo sad.gif Brugmansija durnaropes giminitaite, jei ka ax.gif
Atsakyti
Manoji numetė dalį lapų, dalį pumpurų, bet nuo rudens vis dar tebežydi ax.gif O jau kvapas vakarais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 11 27, 21:40)
Manoji numetė dalį lapų, dalį pumpurų, bet nuo rudens vis dar tebežydi ax.gif  O jau kvapas vakarais wub.gif

Aš šitą gėlę pasidaugindavau stiebukais.Rudenį prisipjaudavau stiebelių,pamerkdavau į vandenį,o pavasarį turėdavau gražius augalėlius.Tačiau dabar neauginu.
Atsakyti
Reiks man ateinancia vasara vel uzsiaugint. Grazu tie dideli ziedai. Pas mane buvo roziniai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 28, 09:43)
Reiks man ateinancia vasara vel uzsiaugint. Grazu tie dideli ziedai. Pas mane buvo roziniai.

Aš atsisakiau visų nešiojamų gėlių, turiu tik vieną iškasamą svogūninę, bet ir tos greit atsisakysiu, nes šiemet čiut nepamiršau iškast.
Atsakyti
Sutinku, problemu su jom tai doh.gif Ale visas grozis pas mus neziemoja verysad.gif Man irgi labai nepatinka tas tasymas.
Atsakyti
Prieš porą metų buvau išsiauginusi jau tokią gražią durnaropę iš sėklų florolitos, koks krūmas bigsmile.gif kiek žiedų bigsmile.gif , bet uždžiovinau per žiemą rūsyje schmoll.gif o šiais metais pirkau turguje, ir žydėjo tik tuomet, kai jau parsivežiau iš sodo doh.gif
Atsakyti
Vat buten jos graziausios tampa rudeni, kada jau reik nest kambarin, kur dazniausiai mirsta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 28, 14:39)
Vat buten jos graziausios tampa rudeni, kada jau reik nest kambarin, kur dazniausiai mirsta.

Kaip miršta blink.gif , o jos ką, ne daugiametės g.gif
Atsakyti
Sveikos gėlininkės 4u.gif O kaip ir kur laikot iškastas galtonijas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2007 11 28, 19:57)
Sveikos gėlininkės  4u.gif  O kaip ir kur laikot iškastas galtonijas g.gif

geriausia į didelį vazoną su žemėm ir laikyk vėsiai.
Atsakyti