o mano MB kol as pas mama buvau 2 sav., tai akvariuma isigyjo vakar zuvyciu uzsipirko uz 100lt tai sakiau, gal nors kucias turesiu is ko pagaminti
As tai savo brugmansija pries metus supudziau, kai issikasiau. Buvo tikra grazuole, didziule, zydejo. Inesus i patalpa numete lapus staigiai, o paskui matyt perliejau - ir visai supuvo Brugmansija durnaropes giminitaite, jei ka
Manoji numetė dalį lapų, dalį pumpurų, bet nuo rudens vis dar tebežydi O jau kvapas vakarais
QUOTE(išdykėlė @ 2007 11 27, 21:40)
Manoji numetė dalį lapų, dalį pumpurų, bet nuo rudens vis dar tebežydi O jau kvapas vakarais
Aš šitą gėlę pasidaugindavau stiebukais.Rudenį prisipjaudavau stiebelių,pamerkdavau į vandenį,o pavasarį turėdavau gražius augalėlius.Tačiau dabar neauginu.
Reiks man ateinancia vasara vel uzsiaugint. Grazu tie dideli ziedai. Pas mane buvo roziniai.
QUOTE(Tina* @ 2007 11 28, 09:43)
Reiks man ateinancia vasara vel uzsiaugint. Grazu tie dideli ziedai. Pas mane buvo roziniai.
Aš atsisakiau visų nešiojamų gėlių, turiu tik vieną iškasamą svogūninę, bet ir tos greit atsisakysiu, nes šiemet čiut nepamiršau iškast.
Sutinku, problemu su jom tai Ale visas grozis pas mus neziemoja Man irgi labai nepatinka tas tasymas.
Prieš porą metų buvau išsiauginusi jau tokią gražią durnaropę iš sėklų florolitos, koks krūmas kiek žiedų , bet uždžiovinau per žiemą rūsyje o šiais metais pirkau turguje, ir žydėjo tik tuomet, kai jau parsivežiau iš sodo
Vat buten jos graziausios tampa rudeni, kada jau reik nest kambarin, kur dazniausiai mirsta.
QUOTE(Tina* @ 2007 11 28, 14:39)
Vat buten jos graziausios tampa rudeni, kada jau reik nest kambarin, kur dazniausiai mirsta.
Kaip miršta , o jos ką, ne daugiametės
Sveikos gėlininkės O kaip ir kur laikot iškastas galtonijas
QUOTE(mamytukas04 @ 2007 11 28, 19:57)
Sveikos gėlininkės O kaip ir kur laikot iškastas galtonijas
geriausia į didelį vazoną su žemėm ir laikyk vėsiai.