Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(rita-x @ 2007 11 17, 00:19)
pernai neapdengiau, tingejau po kiema ritinetis, ir nusale keli krumai, pavasari tik spygliuoti stagarai styrojo. tiesa nusale tik tos, kur sodo vidury augo, o prie namo augancios nors ir neapdengtos buvo, nesusale.

Sušalo ne todėl, kad nedengei, o todėl, kad pernai žiema buvo nenormali. Augalai sausio antroje pusėje pradėjo pumpurus skleisti, o tada šaltukas pasirodė iki 15 laipsnių, štai ir rezultatas. mano irgi keletas augalų labai suvargo, bet tie kas pernai uždengė iš rudens, prarado daug daugiau augalų. Pavyzdžiui daugeliui iššuto dengtos rožės, o pas mane nedengtos peržiemojo puikiausiai.
Atsakyti
Nusigrėbiau paskutinius lapus. Valio lauko darbeliai baigti. Lauksim pavasario.
Atsakyti
kaip jums faina. o as siandien tik ziuriu pro langa ax.gif ir svaigstu apie lapu siurbimo masina blush2.gif . labai jau dregna ir slapia siandien darbuotis kieme schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 11 18, 15:23)
kaip jums faina. o as siandien  tik ziuriu pro langa ax.gif  ir svaigstu apie lapu siurbimo masina blush2.gif . labai jau dregna ir slapia siandien darbuotis kieme schmoll.gif

Turiu aš ir lapų siurblį, bet kai lapų tiek nedaug, smagu truputį ir pamojuot su grėbliu thumbup.gif
Atsakyti
O mes vakar veja paskutini karta pjovem lotuliukas.gif Dar rododendrus, pieri, magnolija, virzi ir kadagi pusies spygliukais pamulciavau, kad silciau saknims butu ir zeme tuo paciu parugstetu. Roziu dar nedengiau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 19, 09:28)
O mes vakar veja paskutini karta pjovem  lotuliukas.gif Dar rododendrus, pieri, magnolija, virzi ir kadagi pusies spygliukais pamulciavau, kad silciau saknims butu ir zeme tuo paciu parugstetu. Roziu dar nedengiau.

Vakar mano MB neturėdamas ką veikti rožes uždengė eglišakėm. Tiesą pasakius, net namačiau, kaip jis jas uždengė. Bet dabar skaitau, kad gal per anksti. Kažin, gal dar nuimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 11 19, 13:48)
Vakar mano MB neturėdamas ką veikti rožes uždengė eglišakėm. Tiesą pasakius, net namačiau, kaip jis jas uždengė. Bet dabar skaitau, kad gal per anksti. Kažin, gal dar nuimti g.gif

geriau nuimk, nes jei pasilaikys šiltesni orai gali pradėti šusti.
Atsakyti
Bet per eglisakes lygtais nebloga ventiliacija buna unsure.gif
Atsakyti
Jaučiu apmirė mūsų forumas iki pavasario.
O aš jau planuoju kaip namus kalėdoms puošiu.
Atsakyti
Laba vakarėli 4u.gif Bitutės darbininkės čia susirinkusios bigsmile.gif Kurios negaili savo nagučių, kad tik aplink namukus būtų gražu 4u.gif
Mes naujakuriai, tiksliau dar tik pradedam kurtis, gyvent pradėsim gal tik pavasariop 4u.gif
Pas mus namukas nedidukas, o vat kiemas tai jau ne toks ir mažas, bent jau mano akiai blush2.gif laisvo ploto 12 arų ax.gif tik jie visiškai tušti ,apart tokios gležnutės žolytės ir menkutės tvorytės unsure.gif didieji darbai baigti,tad belieka tik malonieji thumbup.gif
ka galite patarti ? visame kame,kas susiję su aplinka ax.gif gal per platus klausimukas doh.gif
Žodžiu,mano vizijos tokios : vaikų žaidimų zona,smėlynas, supynės, čiuožykla ir pan ; medeliai ( šiaip norėtusi gražios tradicijos, vaikų medelių, nes vieną mergaičiuke turime,o antrą - planuojame) , gėlyčiu gal kokiu ir pan. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 11 20, 22:55)
Pas mus namukas nedidukas, o vat kiemas tai jau ne toks ir mažas, bent jau mano akiai  blush2.gif  laisvo ploto 12 arų  ax.gif  tik jie visiškai tušti ,apart tokios gležnutės žolytės ir menkutės tvorytės  unsure.gif  didieji darbai baigti,tad belieka tik malonieji  thumbup.gif 
ka galite patarti ? visame kame,kas susiję su aplinka  ax.gif  gal per platus klausimukas  doh.gif
Žodžiu,mano vizijos tokios : vaikų žaidimų zona,smėlynas, supynės, čiuožykla ir pan ; medeliai ( šiaip norėtusi gražios tradicijos, vaikų medelių, nes vieną mergaičiuke turime,o antrą - planuojame) , gėlyčiu gal kokiu ir pan.  tongue.gif

Labai gerai - iki pavasario daug laiko pasvajoti, paplanuoti, literatūros paieškoti biggrin.gif O pradžia tokia: reikia pasiimti lapą popieriaus ir pamąstyti kur kokios zonos turi būti - t.y. jūsų poilsio, vaikų žaidimo aikštelė, reprezentacinė (priešais namą iš gatvės pusės), daržas, sodas ir t.t. O paskui jau kaip kiekviena turės atrodyti. Kai jau nors maždaug mintys bus 'sugulę', tada ir mamos dar patars mirksiukas.gif Tik galiu jau dabar pasakyti, kad kur įrengti takelius - geriausiai pastebėti vietoje (t.y. kur labiausiai mindoma, patogiausiai eiti).
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Apie takelius labai teisingai pasakytą mirksiukas.gif spėju nebūčiau sumasčiusi pati blush2.gif na,bet tikiuosi su laiku ir jūsų patarimais manoji svajonė taps realybe 4u.gif
Atsakyti