Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 14:00)
Laikyk lauke, tik stipriai laistyk ir jei oro temp. nukris žemiau 10 laipsnių, tada nešk į nešildomą patalpą, bet visą laiką laistyk.

Aciu Tau, Knifofija,- ka as be jusu, panos daryciau mirksiukas.gif 4u.gif . Einu dar palaistysiu, tikiuosi, prigis, nes tikrai dusia skauda del jos..taip visa vasara priziurejau ir saugojau, o cia sast, isrove, isniekino..zarazos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 15:15)
Aciu Tau, Knifofija,- ka as be jusu, panos daryciau mirksiukas.gif  4u.gif . Einu dar palaistysiu, tikiuosi, prigis, nes tikrai dusia skauda del jos..taip visa vasara priziurejau ir saugojau, o cia sast, isrove, isniekino..zarazos doh.gif  verysad.gif

Nupirk veterinarinėje vaistinėje žuvų taukų (jie būna nevalyti ir šlykščiai dvokia) ir nutepk medelių kamienus, tikrai daugiau nepalies nei vieno medelio, tas pats tinka ir nuo kiškių, kad žiemą negraužtų obelaičių.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 15:23)
Nupirk veterinarinėje vaistinėje žuvų taukų (jie būna nevalyti ir šlykščiai dvokia) ir nutepk medelių kamienus, tikrai daugiau nepalies nei vieno medelio, tas pats tinka ir nuo kiškių, kad žiemą negraužtų obelaičių.

o nuo katinu padeda, nes kaimynu tos zarazos vis sika prie vienos obelies doh.gif
jau ir tu pirkom milteliu, kad nevaiksciotu tie katinai ir sunys, bet nepadejo schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 14:23)

nu Knifofija - tu tikras brangakmenis wub.gif 4u.gif . Tau gal cia igimta, neisivaizduoju, kad tiek galima butu ishmokt...
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 10 25, 15:33)
nu Knifofija - tu tikras brangakmenis  wub.gif  4u.gif . Tau gal cia igimta, neisivaizduoju, kad tiek galima butu ishmokt...

Čia praktika lotuliukas.gif O katinai vienos kaimynės ar kelių ? Jei vienos, tai paimk buteliuką valerijonų mikstūros, praskiesk ir kai ta kaimynė nematys pilstelk ant jos daržo, visi katinėliai sėdės ir reikalus atlikinės tik jos lysvelėse lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 10 25, 15:33)
nu [FONT=Geneva]Knifofija - tu tikras brangakmenis  [/FONT]wub.gif  4u.gif . Tau gal cia igimta, neisivaizduoju, kad tiek galima butu ishmokt...

Kilo toks vienas klausimas, jei aš tokia brangenybė, "-Ar negalėčiau šiek tiek gauti grynaisiais ?" (Citata iš Karlsono) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 14:23)

Dievuliau, tu nuostabus zmogus:wub: . Manosios nelabosios jau viena miniatiurini svyranti karkliuka sugrauze na drebezgi..tvorele dejom,- ilipa i vidu ir toliau skuta..ir karkla dideli svyranti sakas nugrauze ir po kiema ismete..jau maniau kentesiu, bet kai eglute paliete,- pasiutau. Dekui tau dar karteli, skambinu vyrui del tauku bigsmile.gif .
Knifofija, gal kartais zinai priemones nuo duobiu rausimo zolyteje ..baigiu isprotet jas vel ir vel uzkasinedama doh.gif ..mano 3 metus puoseleta aplinka virsta kazkuo tragisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 14:49)
Kilo toks vienas klausimas, jei aš tokia brangenybė, "-Ar negalėčiau šiek tiek gauti grynaisiais ?" (Citata iš Karlsono)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei tik siek tiek, tai mielai lotuliukas.gif , tik kad nera progos iki taves nusigaut 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 15:56)
Dievuliau, tu nuostabus zmogus:wub: . Manosios nelabosios jau viena miniatiurini svyranti karkliuka sugrauze na drebezgi..tvorele dejom,- ilipa i vidu ir toliau skuta..ir karkla dideli svyranti sakas nugrauze ir po kiema ismete..jau maniau kentesiu, bet kai eglute paliete,- pasiutau. Dekui tau dar karteli, skambinu vyrui del tauku bigsmile.gif .
Knifofija,  gal kartais zinai priemones nuo duobiu rausimo zolyteje ..baigiu isprotet jas vel ir vel uzkasinedama doh.gif ..mano 3 metus puoseleta aplinka virsta kazkuo tragisku doh.gif

Štai šito tikrai nežinau, esu girdėjusi, kad kažką daro su labai silpna elektros srove, bet ką tiksliai pasakyt negaliu, bandysiu pasidomėt.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 15:49)
Čia praktika  lotuliukas.gif  O katinai vienos kaimynės ar kelių ? Jei vienos, tai paimk buteliuką valerijonų mikstūros, praskiesk ir kai ta kaimynė nematys pilstelk ant jos daržo, visi katinėliai sėdės ir reikalus atlikinės tik jos lysvelėse  lotuliukas.gif

velniava, katinai is visu vos ne kaimynu doh.gif is kokiu 4 namu doh.gif nu bet sika pastebejau vienas prie tos obels, kiti kur papuole doh.gif
vistiek labai didelis aciukas

QUOTE(aiwa @ 2007 10 25, 15:56)
Knifofija,  gal kartais zinai priemones nuo duobiu rausimo zolyteje ..baigiu isprotet jas vel ir vel uzkasinedama doh.gif ..mano 3 metus puoseleta aplinka virsta kazkuo tragisku doh.gif

o nebandet deti šaškiu, mes taip isvijom kurmiarausy rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 spalio 2007 - 15:48
QUOTE(rena @ 2007 10 25, 16:46)
velniava, katinai is visu vos ne kaimynu doh.gif is kokiu 4 namu doh.gif nu bet sika pastebejau vienas prie tos obels, kiti kur papuole doh.gif
vistiek labai didelis aciukas

Aš supratau, kad čia šunys rausia duobes, o ne kurmis.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 10 25, 15:46)

kokiu saskiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 15:50)
Aš supratau, kad čia šunys rausia duobes, o ne kurmis.

Taip, 3 mergos nelabos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 10 25, 16:23)

g.gif O po to kai nutepi gal ir aprist nereikia???
Atsakyti