Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(Vilioja @ 2007 11 08, 22:20)

lotuliukas.gif Jo... jau taip buna, kai kas apseda, tai kapitaliai lotuliukas.gif
thumbup.gif
Atsakyti
As siandien varysiu duotis lauke, reikia gi pagaliau baigt darbus. Siandien gal tik iki pietu dirbsime. smile.gif
Atsakyti
Pas mus vėjas baisinis ir lietus, tai reiks šeimyną palepint kokiais cipelinais ar ką .
Atsakyti
Aš vis paskaitau kaip jūs darbuojatės, tai net gėda pasidaro - aš turbūt 3 mėnesius nieko kieme nedariau doh.gif Lauksiu pavasario blush2.gif
Atsakyti
Siandien kaip pamisus kapsciau sniegus ir nupjoviau paskutinius stagariukus pries ziema. Tik va nezinau ar gerai, kad knifofija nugenejau. Ji dar tokia zaloka buvo. O vienadienes dar zydet norejo doh.gif Bet nukirpau. Dabar liko tik jautresnius augalus apdengt, kai jau saltukas laikysis. O cia mano virziu ziedai sniege wub.gif
Atsakyti
mastau.gif man tai labiau panašu į eriką ir jei ji žydi dabar, tai reiktų ją parsinešt į namus, nežiemoja. Reiktų Knifofijos komentaro wink.gif
Atsakyti
Čia tikrai erika, o ne viržis ir pas mus jos neperžiemoja schmoll.gif Bandžiau - nepadėjo nei uždengimas, tuo tarpu viržiai žiemoja nedengti.
Atsakyti
Šita erika žiemos, ji visada sukrauna žiedus rudenį (čia turbūt truputį sukvailiojo nuo orų permainų ir skleidžia žiedus.), o žydi pavasarį, tuoj nulėksiu savo nufotkinssiu. nežiemoja tos, kurios žydi rugsėjo mėnesį, ten rudeninė forma.
Atsakyti
Pasirodo ir maniškė kvailioja, išskleidė keletą žiedelių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 12, 09:56)
Šita erika žiemos, ji visada sukrauna žiedus rudenį (čia turbūt truputį sukvailiojo nuo orų permainų ir skleidžia žiedus.), o žydi pavasarį, tuoj nulėksiu savo nufotkinssiu. nežiemoja tos, kurios žydi rugsėjo mėnesį, ten rudeninė forma.

Visiska tiesa, nes ji jau yra perziemojusi. O ir del zydejimo tiesa - nes zydejo ir pavasari smile.gif

O kaip del knifofiju? Ar gerai padariau, kad nukirpau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 12, 11:35)
Visiska tiesa, nes ji jau yra perziemojusi. O ir del zydejimo tiesa - nes zydejo ir pavasari smile.gif

O kaip del knifofiju? Ar gerai padariau, kad nukirpau?  g.gif

Geriau palikti žiemoti su lapais, bet jei nedidelis kerelis, tai ir taip peržiemos, bet jei didelis, tai gali ir numirt, bet nedenk kol žemė visiškai neįšals.
Atsakyti
Nu va, vis ka nors pridarau doh.gif tai pernai hortenzija taip nukarpiau, bet atzele. Tai dabar stovi nurudus ir nieko jai nedarau. Gyveni ir mokaisi...is savo klaidu. O vienadienes irgi nureziau. Ir astilbe. Ir nakvisa. Turbut galvojate, kad pamisele per savo gelynus prasinese. doh.gif O tas lepias lelijas palikau zemej ziemot.
Atsakyti