Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

Labas 4u.gif
atvariau pasigirti blush2.gif
praeitą(ilgą savaitgalį) baigiau visus lauko darbus 4u.gif net ir nurovus kopūstus susidėjau- va
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 13:48)
Man vakar buvo uzejus pirkimo manija, tai prisipirkau maziuku rododendru ir azaliju ivairiu spalvu ir lapu formu , mat ispardavimai dabar (po 50 centu  uz vazoneli). Tai siemet nebesodinsiu, o tik sudesiu su vazoneliais i deze ir apsiltinus paliksiu ziemavot. Dar pirkau svyruokline blinde (kaciuku medi), kad butu kur per Velykas kiausiniu prikabinet  wub.gif . Och, lekiu sodint, nes istisai lietus lyja, tai vat kaip tik saule islindo, tai reik greitai suktis  karsta.gif .

kur cia tokie ispardavimai, jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
Aha. erzinasi Vida777 mirksiukas.gif lotuliukas.gif Man rods, ji Vokietijoj gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 13:05)
tai kaip ten su tom rozem  blush2.gif Kada jas reiktu apkloti? Kiek zinau jei per anksti apkloji gali isshusti  g.gif

jei nesapnuoju, nes pati ketinu taip daryti, iki kokių -10 jos gali būti tik apmulčiuotos durpėmis, o nuo tos temperatūros patartina apdengti eglišakėm ir/ar agroplėvele. Dar sako, jei rožės gali gauti daug vėjo, galima pridengti kokia kartonine dėže iš tos pusės.
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 11 08, 16:23)
jei nesapnuoju, nes pati ketinu taip daryti, iki kokių -10 jos gali būti tik apmulčiuotos durpėmis, o nuo tos temperatūros patartina apdengti eglišakėm ir/ar agroplėvele. Dar sako, jei rožės gali gauti daug vėjo, galima pridengti kokia kartonine dėže iš tos pusės.

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 13:33)
kur cia tokie ispardavimai, jei ne paslaptis  ax.gif

ten, is kur ir zvakes biggrin.gif .

QUOTE(Vilioja @ 2007 11 08, 13:58)
Aha. erzinasi Vida777 mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Man rods, ji Vokietijoj gyvena biggrin.gif

nu nesierzinu, tik pasirodau, kokia kvaila prigimtis blush2.gif - kai beveik uz dyka, tai ir perki, reikia nereikia. Buna ir Lietuvoj man rodosi tu "ismetimu".
Siandien bais daug dirbau, kol kanas issiroviau doh.gif (ir dar nepabaigiau, lietus uzejo), rytoj is lovos turbut neatsikelsiu.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 18:31)
ten, is kur ir zvakes  biggrin.gif .

Na vat... o ash jau beveik visoj LT radau giminaiciu, kad kas galetu kur nors ka nugriebti ax.gif

Mano kanai tai liks miegoti lauke doh.gif Nebepajegiu nestuke.gif Gerai tik kad pavasari is bobutes tokios pirkau papigiai (gal 3 Lt uz viena tongue.gif ) tai ne taip gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 17:51)
Na vat... o ash jau beveik visoj LT radau giminaiciu, kad kas galetu kur nors ka nugriebti  ax.gif

Mano kanai tai liks miegoti lauke  doh.gif Nebepajegiu  nestuke.gif Gerai tik kad pavasari is bobutes tokios pirkau papigiai (gal 3 Lt uz viena  tongue.gif ) tai ne taip gaila  blush2.gif

o ko tu norejai nugriebti?
As tau pavasari uz dyka atveshiu, man nebera jau nervu su jom doh.gif , kiek prisiveisia.
Vis delto priejau isvada, kad raudonlapes kanos rudeni daug graziau ziurisi, nei zalialapes. Zaliuju lapai nuruduoja ir jau nebegrazu, o ant tu raudonlapiu beveik nesimato, kad parudavusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 08 lapkričio 2007 - 18:19
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 17:51)

tikiuosi pataisys kas, jei primelavau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 18:31)
ten, is kur ir zvakes  biggrin.gif .

Galvoju, prie ko čia žvakės g.gif lotuliukas.gif Pas mus prieš vėlines beveik visos žvakės - iš Lenkijos įvežtos lotuliukas.gif

Kadangi aš esu komoj nuo kaktus, Tavo avatare įžiūrėjau kaktusus lotuliukas.gif Tokius mano svajones Aztekium lotuliukas.gif
Išjuokit dabar mane, kaktusais arba žvakėm apmėtykit doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 11 08, 20:35)
Galvoju, prie ko čia žvakės g.gif  lotuliukas.gif  Pas mus prieš vėlines beveik visos žvakės - iš Lenkijos įvežtos lotuliukas.gif

Kadangi aš esu komoj nuo kaktus, Tavo avatare įžiūrėjau kaktusus lotuliukas.gif  Tokius mano svajones Aztekium lotuliukas.gif
Išjuokit dabar mane, kaktusais arba žvakėm apmėtykit doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na ir pasijuokiau smagiai lotuliukas.gif Vaikai ziuri ir nesupranta kas man darosi: pries minute aprekiau kad nesitvarko, o cia jau zvengiu pati sau viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 21:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na ir pasijuokiau smagiai  lotuliukas.gif Vaikai ziuri ir nesupranta kas man darosi: pries minute aprekiau kad nesitvarko, o cia jau zvengiu pati sau viena  lotuliukas.gif

Pažiūrėk, negi nepanašu blush2.gif
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti