Labas
atvariau pasigirti
praeitą(ilgą savaitgalį) baigiau visus lauko darbus net ir nurovus kopūstus susidėjau- va
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 13:48)
Man vakar buvo uzejus pirkimo manija, tai prisipirkau maziuku rododendru ir azaliju ivairiu spalvu ir lapu formu , mat ispardavimai dabar (po 50 centu uz vazoneli). Tai siemet nebesodinsiu, o tik sudesiu su vazoneliais i deze ir apsiltinus paliksiu ziemavot. Dar pirkau svyruokline blinde (kaciuku medi), kad butu kur per Velykas kiausiniu prikabinet . Och, lekiu sodint, nes istisai lietus lyja, tai vat kaip tik saule islindo, tai reik greitai suktis .
kur cia tokie ispardavimai, jei ne paslaptis
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 13:05)
tai kaip ten su tom rozem Kada jas reiktu apkloti? Kiek zinau jei per anksti apkloji gali isshusti
jei nesapnuoju, nes pati ketinu taip daryti, iki kokių -10 jos gali būti tik apmulčiuotos durpėmis, o nuo tos temperatūros patartina apdengti eglišakėm ir/ar agroplėvele. Dar sako, jei rožės gali gauti daug vėjo, galima pridengti kokia kartonine dėže iš tos pusės.
QUOTE(Manyka @ 2007 11 08, 16:23)
jei nesapnuoju, nes pati ketinu taip daryti, iki kokių -10 jos gali būti tik apmulčiuotos durpėmis, o nuo tos temperatūros patartina apdengti eglišakėm ir/ar agroplėvele. Dar sako, jei rožės gali gauti daug vėjo, galima pridengti kokia kartonine dėže iš tos pusės.
Aciukas
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 13:33)
kur cia tokie ispardavimai, jei ne paslaptis
ten, is kur ir zvakes .
QUOTE(Vilioja @ 2007 11 08, 13:58)
Aha. erzinasi Vida777 Man rods, ji Vokietijoj gyvena
nu nesierzinu, tik pasirodau, kokia kvaila prigimtis - kai beveik uz dyka, tai ir perki, reikia nereikia. Buna ir Lietuvoj man rodosi tu "ismetimu".
Siandien bais daug dirbau, kol kanas issiroviau (ir dar nepabaigiau, lietus uzejo), rytoj is lovos turbut neatsikelsiu.
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 18:31)
ten, is kur ir zvakes .
Na vat... o ash jau beveik visoj LT radau giminaiciu, kad kas galetu kur nors ka nugriebti
Mano kanai tai liks miegoti lauke Nebepajegiu Gerai tik kad pavasari is bobutes tokios pirkau papigiai (gal 3 Lt uz viena ) tai ne taip gaila
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 17:51)
Na vat... o ash jau beveik visoj LT radau giminaiciu, kad kas galetu kur nors ka nugriebti
Mano kanai tai liks miegoti lauke Nebepajegiu Gerai tik kad pavasari is bobutes tokios pirkau papigiai (gal 3 Lt uz viena ) tai ne taip gaila
o ko tu norejai nugriebti?
As tau pavasari uz dyka atveshiu, man nebera jau nervu su jom , kiek prisiveisia.
Vis delto priejau isvada, kad raudonlapes kanos rudeni daug graziau ziurisi, nei zalialapes. Zaliuju lapai nuruduoja ir jau nebegrazu, o ant tu raudonlapiu beveik nesimato, kad parudavusios.
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 17:51)
Aciukas
tikiuosi pataisys kas, jei primelavau...
QUOTE(vida777 @ 2007 11 08, 18:31)
ten, is kur ir zvakes .
Galvoju, prie ko čia žvakės Pas mus prieš vėlines beveik visos žvakės - iš Lenkijos įvežtos
Kadangi aš esu komoj nuo kaktus, Tavo avatare įžiūrėjau kaktusus Tokius mano svajones Aztekium
Išjuokit dabar mane, kaktusais arba žvakėm apmėtykit
QUOTE(Vilioja @ 2007 11 08, 20:35)
Galvoju, prie ko čia žvakės Pas mus prieš vėlines beveik visos žvakės - iš Lenkijos įvežtos
Kadangi aš esu komoj nuo kaktus, Tavo avatare įžiūrėjau kaktusus Tokius mano svajones Aztekium
Na ir pasijuokiau smagiai Vaikai ziuri ir nesupranta kas man darosi: pries minute aprekiau kad nesitvarko, o cia jau zvengiu pati sau viena
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 08, 21:12)
Na ir pasijuokiau smagiai Vaikai ziuri ir nesupranta kas man darosi: pries minute aprekiau kad nesitvarko, o cia jau zvengiu pati sau viena
Pažiūrėk, negi nepanašu
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N