Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 11 07, 22:10)
tikrai ne jūs  mirksiukas.gif  čia tik tarp kitko , iškart įsivaizdavau kompiuteristės sodą  biggrin.gif

lotuliukas.gif o as turejau omeny, augalai ar kompai aukos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 07, 22:56)
lotuliukas.gif o as turejau omeny, augalai ar kompai aukos tongue.gif

man tai augalai aukos blush2.gif net negera pasidarė tokį kompiuterAstinį daržą pamačius laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 08, 00:03)
man tai augalai aukos  blush2.gif net negera pasidarė tokį kompiuterAstinį daržą pamačius  laugh.gif

drinks_cheers.gif aha, tikrai labai nemalonus kontrastas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 07, 21:18)
Jei terasoje, tada būtina apšiltinti vazoną, pastatyti jį ant polistirolinio padėklo ir apdengti kuo nors šiltu. Šakų dengti nebūtina, nebent virš 30 šaltų.

aciu kad atsakei smile.gif as tai apdengiau virsu, tai dar is vieno sono liko , turiu tos agro pleveles storesnes smile.gif bandysiu, labai jau salta smile.gif jau dabar daznai i jusu tema ateisiu, labai noriu , kad kita vasara mano terasa suzydetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 11 08, 08:58)
aciu kad atsakei smile.gif as tai apdengiau virsu, tai dar is vieno sono liko , turiu tos agro pleveles storesnes smile.gif bandysiu, labai jau salta smile.gif jau dabar daznai i jusu tema ateisiu, labai noriu , kad kita vasara mano terasa suzydetu smile.gif

patį vazoną su agroplėvelę? mastau.gif Nieko ji negelbės per šalčius, vazoną reiktų apdėti putoplastu storesniu ar akmens vata.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 08, 09:05)
patį vazoną su agroplėvelę?  mastau.gif Nieko ji negelbės per šalčius, vazoną reiktų apdėti putoplastu storesniu ar akmens vata.

tai ir putoplasto truputi dejau, bet nedaug, nezinau kur gaut jo...
Atsakyti
Kas matėt kur pirkti šitą grožį???????
Gal auginate? Ar tikrai taip sunkiai žiemoja?
Grožis žiedelių neišpasakytas, nuo kėdės nuvirst galima 4u.gif Rizikuočiau augint. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 11 08, 10:09)
tai ir putoplasto truputi dejau, bet nedaug, nezinau kur gaut jo...

žurnale "Мой уютный дом" radau tokį patarimą: apsukti vazoną kelis kartus ta plėvele, kur su puslytėmis būna ( dūžtančių daiktų įpakavimuose naudojama). Jei neturi namie, tai Seniuose mačiau pirkti. O viršutinį sluoksnį apriščiau balta agroplėvele ir kokia kalėdas primenančia juostele wink.gif

QUOTE(melsva @ 2007 11 08, 10:14)

link Karmėlavos važiuojant pirmoj lauko prekybos aikštelėj mačiau, Olisetos prekyvietė. Vazonėlis ~4 Lt kainavo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 08 lapkričio 2007 - 10:31
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 08, 10:30)
žurnale "Мой уютный дом" radau tokį patarimą: apsukti vazoną kelis kartus ta plėvele, kur su puslytėmis būna ( dūžtančių daiktų įpakavimuose naudojama). Jei neturi namie, tai Seniuose mačiau pirkti. O viršutinį sluoksnį apriščiau balta agroplėvele ir kokia kalėdas primenančia juostele wink.gif
link Karmėlavos važiuojant pirmoj lauko prekybos aikštelėj mačiau, Olisetos prekyvietė. Vazonėlis ~4 Lt kainavo wink.gif

oi kaip aciu uz patarimus smile.gif leksiu sendi i senius smile.gif
Atsakyti
grazi gelyte ta levisija,as vasara buvau pirkus,bet kazko numiro ji man unsure.gif kol zydejo grazu,paskiau nyko nyko pamazu - nevykus as gelininke ax.gif
cia tik is parduotuves parsinesus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
tai kaip ten su tom rozem blush2.gif Kada jas reiktu apkloti? Kiek zinau jei per anksti apkloji gali isshusti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 08, 10:30)
žurnale "Мой уютный дом" radau tokį patarimą: apsukti vazoną kelis kartus ta plėvele, kur su puslytėmis būna ( dūžtančių daiktų įpakavimuose naudojama). Jei neturi namie, tai Seniuose mačiau pirkti. O viršutinį sluoksnį apriščiau balta agroplėvele ir kokia kalėdas primenančia juosta.

tingiu ieskot foto, tai ant greicio parasysiu, kaip dar ta izoliuota vazona / kubila /lovi apipavidalinti galima butu. Tam reikalui tinka maishai arba maishine medziaga, galima paprasciausiai ideti vazona i maisha,o galus ilenkti i vidu (kad graziau atrodytu) ir apristi kokia stora virve arba ryskia dziuto juosta (buna tokios kaip maishines medz.) ar sausa zole - pamirsau pav. doh.gif (tokie ilgi siulai). Vienzo apipavidalinti kaip is parduotuves perkama geliu vazoneli.
Taip pat tinka apsukti bambuko, svendriu, karklu kilimeliais arba kokoso plausho kilimeliu. Juos galima apkarpyti, arba viduj esancia agroplevele ar maisha truputi istraukti ir uzleidus galus ant kilimelio virsaus, taip pat graziai virve ar juosta perrishti.
Esu maciusi kokoso plausho disku, jais galima uzdengti vazono virsu. Jie buna su skyle vidury (augalui) ir perpjauti per spinduli.

Man vakar buvo uzejus pirkimo manija, tai prisipirkau maziuku rododendru ir azaliju ivairiu spalvu ir lapu formu , mat ispardavimai dabar (po 50 centu uz vazoneli). Tai siemet nebesodinsiu, o tik sudesiu su vazoneliais i deze ir apsiltinus paliksiu ziemavot. Dar pirkau svyruokline blinde (kaciuku medi), kad butu kur per Velykas kiausiniu prikabinet wub.gif . Och, lekiu sodint, nes istisai lietus lyja, tai vat kaip tik saule islindo, tai reik greitai suktis karsta.gif .
Atsakyti