Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

nu miergai, reik jau jus zadint - nieko nebus schmoll.gif !

vakar pardej apziurinejau bliudus svoguninem gelem sont. Nu ir, vieni su ispjovom sonuose, kitu shonai istisi be jokiu ertmiu, ir ka tai galetu reiksti? Nebezinau kuriuos pirkt g.gif ... 3 stukos (20cm skersmens) - 2,39 €, kazin kiek LT kainuoja?

Nusipirkau Vishterija, bandysiu medeli is jos isaugint...

rena, kaip tavo "meskos" reikalai biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 06 lapkričio 2007 - 13:03
QUOTE(vida777 @ 2007 11 06, 13:02)
rena, kaip tavo "meskos" reikalai  biggrin.gif ?

meskute imigus ruosias ziemai ax.gif ali kaip ji apzele doh.gif kiek pavasari darbo bus doh.gif o as tokia tingine ant ravejimo blush2.gif
ir dar lapu visu nesugrabaliojau, tai, kaip ir darbo dar yra biggrin.gif

o tavo aplinka jau tvarkoj g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi darbo dar yra, tik va laiko kaip visada nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 06, 14:10)
Pas mane irgi darbo dar yra, tik va laiko kaip visada nera.  verysad.gif

pas mane gal ir laiko atsirastu, bet kad kol su vaikais prisikariauju, tai poto tingisi ir kieme kazka darytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 04, 23:30)
Akantą, balamkandą, daugiametį žirnelį ir dar daug visokių gėlyčių.

acanthus spinosa ?
belamcanda ?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 11 06, 13:53)
o tavo aplinka jau tvarkoj g.gif

nu kad mano aplinka tokia keista - kanos dar nenusalusios, dar neraunu, o lapu nera, nes aplink tik tujos pas visus, tai net is kaimynu neprinesa ax.gif , magnolijos ir gluosnis dar su lapais - reiktu purkst, bet dar anksti. Tai kaip sakant man to darbo kaip ir nera, uztat ir ieskau jusu, nes vienai nuobodu biggrin.gif . Sestadieni skrendu i LT trims savaitems, tai kazka dar reiks bandyt daryt pries isvykstant , nes po to gali but jau velu blink.gif .

tai meskutei reikes pavasari kaili su kokia chemija " nuimt " biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2007 11 06, 16:52)
acanthus spinosa ?
belamcanda ?

Tikrai taip, šitie augalai neturi lietuviškų pavadinimų, todėl sulietuvinu lotyniškus.
BELAMCANDA CHINENSIS pas mane
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 11 06, 17:00)
nu kad mano aplinka tokia keista - kanos dar nenusalusios, dar neraunu, o lapu nera, nes aplink tik tujos pas visus, tai net is kaimynu neprinesa  ax.gif , magnolijos ir gluosnis dar su lapais - reiktu purkst, bet dar anksti. Tai kaip sakant man to darbo kaip ir nera, uztat ir ieskau jusu, nes vienai nuobodu  biggrin.gif . Sestadieni skrendu i LT trims savaitems, tai kazka dar reiks bandyt daryt pries isvykstant , nes po to gali but jau velu  blink.gif .

tai meskutei reikes pavasari kaili su kokia chemija " nuimt "  biggrin.gif .

Teks depiliaciją padaryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tais kanais as nemoku visai elgtis. Pries 2 savaites iskasiau, pasodinau i vazona ir atsitempiau rusin. Ziuriu dabar lapai nudziuvo. Tai nukirpau juos ir jauciu chana jau tam kanui. Nervina mane tokie augalai "pirmyn-atgal" juos vadinu. Tasai ir tasai kiekviena rudeni...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 11 06, 18:45)
Su tais kanais as nemoku visai elgtis. Pries 2 savaites iskasiau, pasodinau i vazona ir atsitempiau rusin. Ziuriu dabar lapai nudziuvo. Tai nukirpau juos ir jauciu chana jau tam kanui. Nervina mane tokie augalai "pirmyn-atgal" juos vadinu. Tasai ir tasai kiekviena rudeni...

į daugiaaukščio rūsį? g.gif Nežinau kaip pas jus, aš kiek turėjau rūsių - visuose karščiau nei bute ( šiluminiai vamzdžiai eina). Anekdotiniai kaimynai jas sudeda į kardonines dėžutes, pastarąsias į maišelius, užriša ir užkasa darže. Tiksliai kokiame gylyje nepamenu, lyg ir per du kastuvus mastau.gif Jie taip ir kardelius, ir jurginų gumbus laiko per žiemą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 lapkričio 2007 - 19:12
Sveikutes 4u.gif
tvarkotes ziuriu, ziemuzei ruosiates. As nezinau kaip bus su mano gelynais pavasari doh.gif Savaitgali bandziau apsalusius melsviu lapus nurinkt, roziu lapus nuskabiau ( beje, kada jas reikia dengti eglisakem?), tai turiu rezultata: antra diena lovytej nestuke.gif Bet visvien tas rozes kazkaip dar reiks apkloti, nes jau labai asnorejau Ingrin Marie, tai negaliu leist joms nusalti doh.gif
nestuke.gif hormonai savo padare: prisipirkau visokiu svoguniniu mugej rudeni (snieguoliu, kroku, narcizu), ir nepasizymejau iskarto kur ka susodinau... doh.gif Kas liudniausia - nepamenu tiksliai kur Knifofijos lelija ikisau doh.gif Dieve dieve, kaip mano mociute sakydavo: galva ant peciu uzdeta kad sikna lapu nepribyretu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 06, 21:02)
nestuke.gif hormonai savo padare: prisipirkau visokiu svoguniniu mugej rudeni (snieguoliu, kroku, narcizu), ir nepasizymejau iskarto kur ka susodinau...  doh.gif  Kas liudniausia - nepamenu tiksliai kur Knifofijos lelija ikisau  doh.gif Dieve dieve, kaip mano mociute sakydavo: galva ant peciu uzdeta kad sikna lapu nepribyretu..blush2.gif

hihihi.gif gerai pasakyta! biggrin.gif ale žinok, nors aš ir be nestuke.gif hormonų, galva tikrai tik nuo lapų apsaugo....... doh.gif kaltinu nesveiką gyvenimo tempą, aplinką, šeimyną, ką nori, bet ne save, kad nieko nespėju, viską pamirštu....
o ir pas jus čia nuo vasaros nebuvau....... apie porą temų praleidau doh.gif
Vienu galiu pasigirt - Knifofijos svogūną apmulčiavau ir apdėjau akmenėliais, tikiuosi, pavasarį galėsiu pademonstruot biggrin.gif
o tiesa, Zaneta, kaip te tos hortenzijos??? prigijo?? bigsmile.gif
Atsakyti
Biski suniai bedukdami buvo aplauze, bet atrodo kad prigijo normaliai; lapus tik savaitgali numete ax.gif
Atsakyti