nu miergai, reik jau jus zadint - nieko nebus !
vakar pardej apziurinejau bliudus svoguninem gelem sont. Nu ir, vieni su ispjovom sonuose, kitu shonai istisi be jokiu ertmiu, ir ka tai galetu reiksti? Nebezinau kuriuos pirkt ... 3 stukos (20cm skersmens) - 2,39 , kazin kiek LT kainuoja?
Nusipirkau Vishterija, bandysiu medeli is jos isaugint...
rena, kaip tavo "meskos" reikalai ?
QUOTE(vida777 @ 2007 11 06, 13:02)
rena, kaip tavo "meskos" reikalai ?
meskute imigus ruosias ziemai ali kaip ji apzele kiek pavasari darbo bus o as tokia tingine ant ravejimo
ir dar lapu visu nesugrabaliojau, tai, kaip ir darbo dar yra
o tavo aplinka jau tvarkoj
Pas mane irgi darbo dar yra, tik va laiko kaip visada nera.
QUOTE(Tina* @ 2007 11 06, 14:10)
Pas mane irgi darbo dar yra, tik va laiko kaip visada nera.
pas mane gal ir laiko atsirastu, bet kad kol su vaikais prisikariauju, tai poto tingisi ir kieme kazka darytis
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 04, 23:30)
Akantą, balamkandą, daugiametį žirnelį ir dar daug visokių gėlyčių.
acanthus spinosa ?
belamcanda ?
QUOTE(rena @ 2007 11 06, 13:53)
o tavo aplinka jau tvarkoj
nu kad mano aplinka tokia keista - kanos dar nenusalusios, dar neraunu, o lapu nera, nes aplink tik tujos pas visus, tai net is kaimynu neprinesa , magnolijos ir gluosnis dar su lapais - reiktu purkst, bet dar anksti. Tai kaip sakant man to darbo kaip ir nera, uztat ir ieskau jusu, nes vienai nuobodu . Sestadieni skrendu i LT trims savaitems, tai kazka dar reiks bandyt daryt pries isvykstant , nes po to gali but jau velu .
tai meskutei reikes pavasari kaili su kokia chemija " nuimt " .
QUOTE(Oli_vija @ 2007 11 06, 16:52)
Tikrai taip, šitie augalai neturi lietuviškų pavadinimų, todėl sulietuvinu lotyniškus.
BELAMCANDA CHINENSIS pas mane
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 11 06, 17:00)
nu kad mano aplinka tokia keista - kanos dar nenusalusios, dar neraunu, o lapu nera, nes aplink tik tujos pas visus, tai net is kaimynu neprinesa , magnolijos ir gluosnis dar su lapais - reiktu purkst, bet dar anksti. Tai kaip sakant man to darbo kaip ir nera, uztat ir ieskau jusu, nes vienai nuobodu . Sestadieni skrendu i LT trims savaitems, tai kazka dar reiks bandyt daryt pries isvykstant , nes po to gali but jau velu .
Teks depiliaciją padaryt
Su tais kanais as nemoku visai elgtis. Pries 2 savaites iskasiau, pasodinau i vazona ir atsitempiau rusin. Ziuriu dabar lapai nudziuvo. Tai nukirpau juos ir jauciu chana jau tam kanui. Nervina mane tokie augalai "pirmyn-atgal" juos vadinu. Tasai ir tasai kiekviena rudeni...
QUOTE(Tina* @ 2007 11 06, 18:45)
Su tais kanais as nemoku visai elgtis. Pries 2 savaites iskasiau, pasodinau i vazona ir atsitempiau rusin. Ziuriu dabar lapai nudziuvo. Tai nukirpau juos ir jauciu chana jau tam kanui. Nervina mane tokie augalai "pirmyn-atgal" juos vadinu. Tasai ir tasai kiekviena rudeni...
į daugiaaukščio rūsį? Nežinau kaip pas jus, aš kiek turėjau rūsių - visuose karščiau nei bute ( šiluminiai vamzdžiai eina). Anekdotiniai kaimynai jas sudeda į kardonines dėžutes, pastarąsias į maišelius, užriša ir užkasa darže. Tiksliai kokiame gylyje nepamenu, lyg ir per du kastuvus Jie taip ir kardelius, ir jurginų gumbus laiko per žiemą
Sveikutes
tvarkotes ziuriu, ziemuzei ruosiates. As nezinau kaip bus su mano gelynais pavasari Savaitgali bandziau apsalusius melsviu lapus nurinkt, roziu lapus nuskabiau ( beje, kada jas reikia dengti eglisakem?), tai turiu rezultata: antra diena lovytej Bet visvien tas rozes kazkaip dar reiks apkloti, nes jau labai asnorejau Ingrin Marie, tai negaliu leist joms nusalti
hormonai savo padare: prisipirkau visokiu svoguniniu mugej rudeni (snieguoliu, kroku, narcizu), ir nepasizymejau iskarto kur ka susodinau... Kas liudniausia - nepamenu tiksliai kur Knifofijos lelija ikisau Dieve dieve, kaip mano mociute sakydavo: galva ant peciu uzdeta kad sikna lapu nepribyretu...
tvarkotes ziuriu, ziemuzei ruosiates. As nezinau kaip bus su mano gelynais pavasari Savaitgali bandziau apsalusius melsviu lapus nurinkt, roziu lapus nuskabiau ( beje, kada jas reikia dengti eglisakem?), tai turiu rezultata: antra diena lovytej Bet visvien tas rozes kazkaip dar reiks apkloti, nes jau labai asnorejau Ingrin Marie, tai negaliu leist joms nusalti
hormonai savo padare: prisipirkau visokiu svoguniniu mugej rudeni (snieguoliu, kroku, narcizu), ir nepasizymejau iskarto kur ka susodinau... Kas liudniausia - nepamenu tiksliai kur Knifofijos lelija ikisau Dieve dieve, kaip mano mociute sakydavo: galva ant peciu uzdeta kad sikna lapu nepribyretu...
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 06, 21:02)
gerai pasakyta! ale žinok, nors aš ir be hormonų, galva tikrai tik nuo lapų apsaugo....... kaltinu nesveiką gyvenimo tempą, aplinką, šeimyną, ką nori, bet ne save, kad nieko nespėju, viską pamirštu....
o ir pas jus čia nuo vasaros nebuvau....... apie porą temų praleidau
Vienu galiu pasigirt - Knifofijos svogūną apmulčiavau ir apdėjau akmenėliais, tikiuosi, pavasarį galėsiu pademonstruot
o tiesa, Zaneta, kaip te tos hortenzijos??? prigijo??
Biski suniai bedukdami buvo aplauze, bet atrodo kad prigijo normaliai; lapus tik savaitgali numete