Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 16

Ir pas mus gražu, gal dzūkijoje kiek pakrapnojo. O nostalgija tai tokia, visi ten būsim doh.gif
Papildyta:
Žvakelių jūros, žmonių taip pat. Parvažiavus net namuose uždegiau žvakutę.
o aš prieš savaitę pasodinau hiacintus, tai net nežinau kaip bus. Hostos man labai patinka, kaip užauga didelikrūmai tai liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 11 01, 17:41)
siandien persodinau viena hosta,Big Dady-siaip labai grazi turetu but,bet as ja siemet tik pirkau...

nu va, suzinojau, kad melsve - yra hosta biggrin.gif . Grazios tos melynlapes, man jos is visu graziausios, tokie kieti lapai, kaip metaliniai atrodo wub.gif .
Atsakyti
keliu temą į viršų, nes paskui neberasim lotuliukas.gif Pas mus baisingai lyja, sėdžiu ir tvarkau sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 03, 12:03)
Pas mus baisingai lyja

...o Vilniuj girdejau pasnigo bigsmile.gif
Atsakyti
krusos dejo Šakiuose smile.gif
Atsakyti
Bjaurus oras Kaune. Tai su kambarines tvarkiau, prausiau, laisciau...
Atsakyti
o mano sprigė miršta verysad.gif ,paliejau kvaiša iš palergonijos dugnelio vandeniu doh.gif fool.gif
Atsakyti
O tai kokia cia itaka turejo mirimui?
Atsakyti
nu gal nepatiko jai tas vanduo unsure.gif nes lauke kuo puikiausiai augo,tik inešiau i kambarį,tai balta atrodo kaip nušalus o raudona kuo puikiausiai žydi,košmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 11 03, 20:23)
o mano sprigė miršta verysad.gif ,paliejau kvaiša iš palergonijos dugnelio vandeniu doh.gif  fool.gif

Čia tik sutapimas irnesakyk.gif Gal jai aplamai per daug vandens buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 11 03, 14:32)
...o Vilniuj girdejau pasnigo  bigsmile.gif

Snigo ir Žemaitijoj didžiausiais kąsniais. Gražu žiūrėti ir apie Kalėdas svajoti.
Atsakyti
o pas mus šiandien saulytė šviečia visą dieną.
Atsakyti