Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(vilma1978 @ 2008 12 12, 16:18)
sveikos...neskaitinėjau visos jūsų temos,betnoriu parodyti kokių nuostabių radau buteliukų-nzn,ar dar kas tokius gamina...na man tai beveik visi nerealaus grožio wub.gif buteliukai

ar aš kažko nematau ar kažko nesuprantu g.gif pirma - nepastebėjau jokių išskirtinių buteliukų šioj nuorodoj , antra - visa tai kvepia daugiau reklama nei nuostabiais vaizdais
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdziuke @ 2008 12 13, 02:18)
ar aš kažko nematau ar kažko nesuprantu  g.gif pirma - nepastebėjau jokių išskirtinių buteliukų šioj nuorodoj , antra -  visa tai kvepia daugiau reklama nei nuostabiais vaizdais

radau tuos grozius cia smile.gif tik neina nuorodos tikslios duot - duoda tik pradinio puslapio.
http://www.drom.com/...06AB5.html#html

spausti HTML version, tada is saraso kaireje flacon collection, o jau tada varineti kairen ir desinen smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runna_rr: 13 gruodžio 2008 - 10:29
Baisiausia yra tai, kad tai yra puslapis kvepalu gamintoju kurianciu kvepalus FM Group doh.gif
Atsakyti
Ir Lietuvoje aptinkami Olivier Strelli kvepalai su seksualinėmis užuominomis papuoštu buteliuku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 12 15, 11:28)
Ir Lietuvoje aptinkami Olivier Strelli kvepalai su seksualinėmis užuominomis papuoštu buteliuku biggrin.gif

Kur ta užuomina? angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 12 15, 13:28)

koks fainas biggrin.gif

bet svarbiau kvapas o ne buteliukas kaip bebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 15, 13:41)
Kur ta užuomina?  angel.gif

A la smegenų vingiai biggrin.gif O tamsta ką pagalvojote? biggrin.gif

Beje, ir kvapas visai mielas - patiktų saldesnių kvapų mėgėjoms.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 12 16, 10:07)
A la smegenų vingiai biggrin.gif O tamsta ką pagalvojote? biggrin.gif

Galvojau, kad uzuomina butu, jei bumbuliukai butu du. Ir ne toje vietoje ax.gif
Bet siaip idomus sprendimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 16 gruodžio 2008 - 12:29
Kalbant apie buteliukus, laukiu Frapin 1270 ir spelioju, kokiam gi buteliuke jis pas mane atvaziuos g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 12 16, 20:09)
Kalbant apie buteliukus, laukiu Frapin 1270 ir spelioju, kokiam gi buteliuke jis pas mane atvaziuos g.gif
user posted image
user posted image

Įdomių kvepalų lauki bigsmile.gif
O buteliukas ir vienas ir kitas gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 12 16, 21:09)
user posted image

nujaučiu ,kad šiuos turėtum gauti g.gif parašyk kai gausi ar aš teisi biggrin.gif

Minerva, koks įdomus Olivier Strelli buteliukas bigsmile.gif ir aš užuominos ieškojau , bet apie ką pagalvojau gal nebesakysiu jau biggrin.gif
Atsakyti
Gay Manhattan bombikė:
user posted image
Tiesa, išleista 1946 m...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 09 sausio 2009 - 15:54