Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(Cikadelė @ 2008 12 04, 11:01)
g.gif o kur čia kamštukas? kaip pasipurkšti, kažkaip nesusigaudau blush2.gif

Ji nepurškiami, viršui, kur matosi įpjovimas, toj vietoj jie atsidaro 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Šis neįprastas ir tuo pačiu labai patogus nešiotis rankinėje. 30 ml "Juicy Couture"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 04 gruodžio 2008 - 11:41
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 13:37)
user posted image

Šis neįprastas ir tuo pačiu labai patogus nešiotis rankinėje. 30 ml "Juicy Couture"

Mačiau šitą pirkti

http://www.kosmetika.....y=oxtitle asc

Čia metalinis, kaip suprantu? Gal teko čiupinėti? Jis vientisas, ar yra viduje stiklinė dalis? Baisiai man nepatogu, kai nematau, kiek liko smile.gif
Atsakyti
O kam matyti? rolleyes.gif Nebent pardavinėti norėtum. Nėra stiklo, tik metalas. Bet šiaip labai patogus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 15:17)
O kam matyti?  rolleyes.gif Nebent pardavinėti norėtum. Nėra stiklo, tik metalas. Bet šiaip labai patogus.

Aišku. O gal jis dar ir atsidaro ir galima būtų kaip atomaizerį panaudoti? g.gif O gal, aš jau čia, per daug noriu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 04, 12:06)
Ji nepurškiami, viršui, kur matosi įpjovimas, toj vietoj jie atsidaro  4u.gif

Grazu tikrai labai tas PP, o jis gerokai ryskesnis stipresnis nei EDP?
aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

O gal kas zino, kur galima isigyti paprastu mazu tusciu buteliuku kvepalams? g.gif
Laukiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Jaučiu silpnybę kvepalams, todėl turių jų virš 10 ir renku tuščius buteliukus vien dėl jų grožio rolleyes.gif

Prie vienų niekaip neapsistoju, nes lb greitai atsibosta, be to, vienus naudoju šiltuoju sezonu, o kitus - šaltuoju. Šiuo metu ,,ant bangos" žiemai PRADA, o vasarai - PRADA Infusion D'Iris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ActaL @ 2008 12 05, 15:53)
Sveikos,

O gal kas zino, kur galima isigyti paprastu mazu tusciu buteliuku kvepalams?  g.gif
Laukiu i AZ  4u.gif

Kažkaip nelabai susivokiu. Ką reiškia mažų, tai beveik aišku, o ką reiškia paprastų? g.gif Ko tiksliai reikia ir kokiam tikslui? Ar tuščių buteliukų nuo kvepalų ar atomaizerių?
Atsakyti
QUOTE(Kobė @ 2008 12 06, 01:15)
Kažkaip nelabai susivokiu. Ką reiškia mažų, tai beveik aišku, o ką reiškia paprastų? g.gif  Ko tiksliai reikia ir kokiam tikslui? Ar tuščių buteliukų nuo kvepalų ar atomaizerių?

Sorry, kad neaiskiai parasiau ax.gif Man reikia tusciu nauju purskiamu buteliuku kvepalams. Galbut jie ir vadinasi atomaizeriais, nezinau blush2.gif Noriu prisipurksti i juos kvepaliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ActaL @ 2008 12 10, 15:43)
Sorry, kad neaiskiai parasiau  ax.gif  Man reikia tusciu nauju purskiamu buteliuku kvepalams. Galbut jie ir vadinasi atomaizeriais, nezinau  blush2.gif Noriu prisipurksti i juos kvepaliuku  mirksiukas.gif

Būna pirkti ten, kur prekiaujama pilstomais "kvepalais" (tipo Refan), stikliniai, kainuoja kelis - keliolika litų, talpa 10-50 ml. Grožio šiaip sau. Iš internetinių parduotuvių parsisiunčia panašių (na gal gražesnių) stiklinių ir plastmasinių, talpa įvairi, kaina irgi. Beje, mačiau "Kvepalų išparduotuvėj" tokius pardavinėja, visai jie neblogi. Dar būna "Verslo dovanose" mažų ir gana patogių metaliniam futliare, kaina didoka.
Atsakyti
sveikos...neskaitinėjau visos jūsų temos,betnoriu parodyti kokių nuostabių radau buteliukų-nzn,ar dar kas tokius gamina...na man tai beveik visi nerealaus grožio wub.gif buteliukai
Atsakyti