Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(Nome @ 2008 10 17, 23:01)
Tarp kita ko, šitų kvepalų kūrėjas pasakė: "Mūsų atspirties taškas buvo siekis išgauti išskirtinį odos kvapą, kuris būna iškart po meilės akto" bigsmile.gif .

gerai, kad ne klyno kvapą po meilės akto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepraustaburnė, tu Gerve, ir tiek mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 10 17, 23:10)
Nepraustaburnė, tu Gerve, ir tiek  mad.gif

nepraustasnapė lotuliukas.gif ai, aš gyvenu bute su nudriskusiais kilimais ir nudryžusiais tapetais, tai esu mužikė Žemaičių ir Lietuvos irnesakyk.gif
Atsakyti
Na, tai "sudirbote" kvepalus, vertus milijono smile.gif Buteliukas atrodo įdomiai - kitaip, o kvapas man patinko (vyras šių kvepalų negautų - pati sunaudočiau) cool.gif
Atsakyti
man gražus C`est la Fete Patchouli
user posted image

C`est la Fete Patchouli was presented in 2008, as an opulent, intoxicating and sensual limited edition dedicated to autumn. Fragrant juice is of oriental-floral character and it opens with aromas of sparkling bergamot and emalfi lemon, introducing light and shine into the composition. The heart introduces accords of elemi resin, with jasmine and heliotrope, while the base includes woody substances, patchouli, creamy sandalwood, Tonka and cedar. The perfume arrives as 50 and 100ml edp. C`est la Fete Patchouli is a new fragrance and it was introduced in 2008.

beje, gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 10 17, 23:37)
Na, tai "sudirbote" kvepalus, vertus milijono smile.gif Buteliukas atrodo įdomiai - kitaip, o kvapas man patinko (vyras šių kvepalų negautų - pati sunaudočiau) cool.gif

Nu kad nesudirbome schmoll.gif . Jei viskas gerai seksis, aš turėsiu SAU (ne diedui0 30 ml šito kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 10 18, 00:01)
Tu su tais pupuliukais atsargiai, bo ateis panelė Subjektyvioji, klius tau  cool.gif
Tarp kita ko, šitų kvepalų kūrėjas pasakė: "Mūsų atspirties taškas buvo siekis išgauti išskirtinį odos kvapą, kuris būna iškart po meilės akto" bigsmile.gif .

Plačiau Nome, mintis galite pasiskaityti 2008 m. spalio mėn žurnale "Moteris", 104 psl hihihi.gif
Bent jau citatą nurodytum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobulytė @ 2008 10 18, 12:24)
Plačiau Nome, mintis galite pasiskaityti 2008 m. spalio mėn žurnale "Moteris", 104 psl  hihihi.gif
Bent jau citatą nurodytum  bigsmile.gif

Na tai jau tu nurodei mirksiukas.gif .
Įdėjau į kabutes citatą, ar tu manai, kad aš čia sau priskyriau šiuos kvepalų kūrėjo žodžius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 18 spalio 2008 - 11:37
QUOTE(Nome @ 2008 10 18, 13:36)
Na tai jau tu nurodei  mirksiukas.gif .
Įdėjau į kabutes citatą, ar tu manai, kad aš čia sau priskyriau šiuos kvepalų kūrėjo žodžius  g.gif

Ką aš manau - jau pasakiau mirksiukas.gif
O šiaip straipsnis iš tiesų įdomus, vien dėl to nurodžiau šaltinį mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkokia nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti
dar Pilnatis nesibaigė biggrin.gif
Atsakyti
Moteros, dievaži, nustokit tešti temas !!!! mad.gif
Atsakyti