Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(Mariposa @ 2008 02 23, 19:30)
Pats graziausias, nors kvapo nezinau  ax.gif Annick Goutal - Songes
user posted image
user posted image

Turejau laimes gauti dovanu Songes megineli. Uzuodziu dideli kieki jazminu ir vaniles kokteilio. Silto, jaukaus, bet ne per saldaus, nes islenda vos karstelejusi jazmino gaida. Vaniles ir jazmino solo vainikuoja svelniai jauciamas geliu buketas. Manau, kad Songes idealiai tinka siltam ir romantiskam vasaros vakarui.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 03 09, 14:18)
Turejau laimes gauti dovanu Songes megineli. Uzuodziu dideli kieki jazminu ir vaniles kokteilio. Silto, jaukaus, bet ne per saldaus, nes islenda vos karstelejusi jazmino gaida. Vaniles ir jazmino solo vainikuoja svelniai jauciamas geliu buketas. Manau, kad Songes idealiai tinka siltam ir romantiskam vasaros vakarui.

Nu kaip graziai aprasei wub.gif Ir su vanile ir su jazminais labai draugauju smile.gif Kazi ko Annick Goutal jauciu beribe simpatija, nors nei vieno kvapo nesu uoscius, tai jau pradejau siusdintis pauostymui kvapus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 11 kovo 2008 - 00:27
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 23, 20:30)
Pats graziausias, nors kvapo nezinau  ax.gif Annick Goutal - Songes
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu ir groziu prisiziurejau good.gif meno kurineliai tikrai.
Man visai grazus GUCI ENVY (geltono turinio,skaidrus) savo paprastumu ir grakstumu smile.gif
Atsakyti
Jei iš paprastesnių buteliukų, tai an šitie gražūs:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 24, 15:36)
Jei iš paprastesnių buteliukų, tai an šitie gražūs:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip tik turiu Miss Dior Chiere. Buteliukas tiksliai atitinka jo turinį, NEPAPRASTAI moteriškas elegantiškas kvapas angel.gif bet svarbiausia išlieka beveik visą dieną ant kūno, o ant rūbų tai savaitę laiko jaučiasi. Aišku čia nieko keisto, juk eau de parfum, ne toilet... mastau.gif
Man asmeniškai visi buteliukai labai gražūs blush2.gif , savaip originalūs ... rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai patinka Jean Paul Gaultier "Fragile" kvepalu dizainas ir ipakavimas. Rodos, atsidaro kaip deze.

Labai originalu smile.gif

http://www.comparest...women-50ml-.jpg

Atsakyti
Paganykim aki po atomaizeriu ir kvepalu buteliuku pasauli...

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 04 03, 21:52)
Paganykim aki po atomaizeriu ir kvepalu buteliuku pasauli...

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Nesuprantu, kodel nebepavyksta ikelti visos nuotraukos g.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 03 balandžio 2008 - 21:01
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
kackac, kokių grožybių suradai bigsmile.gif Man patinka beveik viskas, išskyrus buteliukus su pompelėmis (visai ne mano arbatos puodelis)
Atsakyti