Įkraunama...
Įkraunama...

Laidotuvių rūpesčiai

Gal Vilniaus m kam nors teko susidurti su laidotuvem ir galetu parasyti kiek kainavo viskas ir butu gerai, kad kuo detaliau( galima ir az )labai lauksiu ir ACIU
Atsakyti
mane domina karsteliu kainos, kad butu nepats pigiausias ir nepats brangiausias, cia suaugusiam zmogui, as jau pradejau ziurineti ir dometis, nes mano vyras ir jo mama dar labai turi didele vilti kad viskas bus gerai uosviui, as taip pat viliuosi, bet del visako sakau reikia pasiziureti, kad istikus nelaimiai nepasimetumem, speju kad teks viska pareguliuoti man, nes zinau anyta nieko negales daryti...
Atsakyti

______________________________________
Mano atveju viskas buvo KAUNE .
Per Šv.Velykas labai sunku išsiimti mirties liudijimą ir pašarvoti žmogu,bet mes passkambinom i laidojimo biurą esantį buvusiame Vilnelės kino teatre[prie bažnytėlės] ir viska gražiai sutarėm.Karstų kainos labai įvairios,bet mes ėmėm nebrangų[bet labai gražų].Galima buvo patiems puoštis salę,ką mes ir padarėm[pigiau išeina ax.gif] Ten TVARKINGA ŠARVOJIMO SALE,yra ir kambarėlis pasišildymui[buvo šaltas metas] ,arbatai atsigerti ir žmonėms po sumuštinį suvalgyti.Malonus ,paslaugus personalas-žodžiu,galiu tik pagirti thumbup.gif

UŽUOJAUTA, UAB
Sąjungos a. 3, 48380 KAUNAS
Tel.: (37) 360326

Čia galit susirati visus laidojimo namus KAUNE
_______________________________

Toliau turėjom labai nuostabų GIEDORIŲ su kolege[ji teko sutikti ir kitose laidotuvėse],kuris savo gražiomis giesmėmis[mes nenorėjom,kad giedotų Kalnus,o prašėm ,kad geriau šiaip giesmės būtų] tikrai labai pagerbė mirusįjį ir pasakė kelias nuostabias kalbas prie kapo bei gedulingų pietų metu.Taipogi jo dėka mums nereikėjo rūpintis žmonių kvietimu gedulingiems pietums-jis viskuom pasirūpino thumbup.gif .

STASYS
namų tel. 8-37 260 683
mob.tel. 8-68 716908
______________________________



Siandien laidojom mociute... UZUOJAUTA lupikai kaip turi but. Sake, jog nuo namu jau aprengta musu mociute paims, ides i karsta ir nuves i sale. Tai idejo i sanitarini maisa ir nuveze (gal 2 km nuo namu iki sales), paeme 120lt. blink.gif nors mes sakem, jei brangu nuvesim patys, sake ims uz kilometrus, kainuos nedaug. Suzinojom tik sekancia diena kaina- ji buvo be musu zinios. Paskui sake, kad giesmininkai 400lt. kainuos, sekancia diena jau 700lt. pasidare blink.gif sale 250lt. su kambariuku, sekancia diena jau atskirai uz kambariuka dar 50lt. blink.gif

Giedoriai NUOSTABUS thumbup.gif

Babtuose uz darzelio kavines nerekomenduoju, neskanu, mazai maisto schmoll.gif

Babtu kunigas velavo 30min. i baznycia, laike karsta vyrai blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 21, 23:05)
Negražu svetimus litus skaičiuot, bet man tai didoka suma gavos Klopedijos šeimai...  unsure.gif man iš viso - sunkiai suvokiama, kad tokiam dalykui, kaip mirtis, tiek pinigų išeina..



Vasarą palaidojom dieduką. Kai pamačiau tėtės rankose sąskaitą - vos ne pritūpiau - 5000 Lt.
Aišku, rūpintis patiems nereikėjo niekuom, bet skaičiai tai grand.
Atsakyti
Tai jau tikrai... unsure.gif
Čia tik už laidotuves ar ir gedulingus pietus bei kitką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 09 30, 16:09)
Tai jau tikrai...  unsure.gif
Čia tik už laidotuves ar ir gedulingus pietus bei kitką?  g.gif

Už viską - salė, karstas, rengimas, gėlės, vazos, kavinė, automobilis, nešikai, juostos, elektra, vanduo ir ttt.
Atsakyti
Laba diena.Ieskau meistro arba firmos, kuri Kaune ant esamo paminklo iskaltu raides.Viena firma uz simboli praso 14 Lt.Atrodo daugokai.Kaip Jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(artas2076 @ 2011 10 26, 10:55)
Laba diena.Ieskau meistro arba firmos, kuri Kaune ant esamo paminklo iskaltu raides.Viena firma uz simboli praso 14 Lt.Atrodo daugokai.Kaip Jums atrodo?

Priklauso, kaip kalti. Jei akmuo dirbtuvėse - 12 Lt už simbolį, jei kapinėse, žemai, t.y. darbas beveik gulomis gali ir 18-20 už simbolį paprašyti.
Atsakyti
GYVENU PROVINCIJOS MIESTELY , NORS YRA RAJONO CENTRAS. GIEDAM TRYS MOTERYS SERMENYSE . TURIM IVAIRIOS PATIRTIES O IR NEMATYTI NEGALI KAS VYKSTA KAIP. DIDZIAUSIU ABSURDU LAIKAU GEDULINGUS PIETUS NET ZODZIU NEATRANDU KAD GALECIAU ISSAKYTI KAM VISA TAI. JEI TIKRAI NORI ZMOGU UZJAUST JAM PADETI TAI KAM JI TAIP APSUNKINTI IR FIZISKAI IR MORALISKAI. NETURIU NIEKO PRIES , KAD KAVA SUMUSTINIAI PASIBUVIMAS SU ARTIMAISIAIS , KURIE IS TOLIAU ATVYKE. STAI MANO TOKIA NUOMONE , KURI MAN VISADA LB AKTUALI IR NOREJOSI ISSAKYTI.
Atsakyti
QUOTE(OB-si-DEIZE @ 2012 01 19, 01:42)
GYVENU PROVINCIJOS MIESTELY , NORS YRA RAJONO CENTRAS. GIEDAM TRYS MOTERYS SERMENYSE . TURIM IVAIRIOS PATIRTIES O IR NEMATYTI NEGALI KAS VYKSTA KAIP. DIDZIAUSIU ABSURDU LAIKAU GEDULINGUS PIETUS NET ZODZIU NEATRANDU KAD GALECIAU ISSAKYTI KAM VISA TAI. JEI TIKRAI NORI ZMOGU UZJAUST JAM PADETI TAI KAM JI TAIP APSUNKINTI IR FIZISKAI IR MORALISKAI. NETURIU NIEKO PRIES , KAD KAVA SUMUSTINIAI PASIBUVIMAS SU ARTIMAISIAIS , KURIE IS TOLIAU ATVYKE. STAI MANO TOKIA NUOMONE  , KURI MAN VISADA LB AKTUALI IR NOREJOSI ISSAKYTI.

tikrai taip ir as tokios pat nuomones.musu seimoje buvo toks kaip as sakau baisus atvejis-mire musu sunelis.aisku mes ji pasisarvojom kaip pridera ir po laidotuviu mes nekvietem visai svetimu zmoniu,kaip kad pakviecia visus velioni uzkasus.mes tik pasikvietem sau artimus ir bendradarbius,nes buvo is toli atvaziave,tai viena kaimo pletkininke vos ne garsiai paklause:-ar jau viskas,kai uzkase musu suneli,kai neisgirdo pakvietimo pietums doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virgis75 @ 2011 03 27, 13:50)
Šįryt/šiąnakt mirė žmonos močiutė. Iškvietėm greitąją, atvažiavo labai greitai (pamelavau, kad yra be sąmonės). Konstatavo mirtį, išrašė popierėlį. Patys paskambino policijai, kriminalistai atvyko po geros valandos. Užsirašė vardus ir viskas. Po to pasiskambinėjau, ir nutarėm pasinaudot Laidotuvių namais Olandų gatvėje. Kūno atvažiavo gan greitai (patalpins šaldytuve), pasiėmė. Iš poliklinikos pažymą pasiiminėsim tik ryt, bet kūną paėmė be problemų, tik nešarvoja, kol nėra pažymos... Iš karto jiems pasakėme, kad biudžetas labai ribotas, tai sutarėm ir karstą iš pigesnių, ir kryžius pigus, viskas susieina į 4000 LTL. Tad apie Olandų g Laidojimo namus, kol kas tik gera nuomonė. Tiesa, salė užsakyta tik parai.


Pries savaite mire mociute, nutarem irgi pasinaudot Olandu gatveje, esamais laidotuviu namais, praktiskai nereikejo nieko daryt, pasirupino. sales nuoma saskaitoje 2500 lt maciau, vienai dienai ir visos kitos smulkmenos po biski susirnko, bendra suma 6900 lt. Ziuriu per metus pabrango per puse
Atsakyti
Maziau nei pries men. palaidojau vienintele mociute, prie testamento radau Rimties vizitine (Kaunas). Ju deka viskas vyko sklandziai ir kiek tai imanoma graziai. Tikrai zmones patare ir padejo, viska isaiskino nuo A iki Z. As ne Kauniete, tai net iki kapiniu palydejo, be to tai buvo pirmos laidotuves kuriose dalyvavau. Zodziu ju deka laidotuves suorganizavau tikrai grazias ir be jokiu nesusipratimu.

Gal kas galite rekomenduoti zmogu ar firma, kuri galetu iskalti varda ir metus ant paminklo kapinese Kaune (Romainiuose) kuo greiciau?
Atsakyti