QUOTE(Tučka @ 2008 11 28, 19:19)
Kai mire mano tevas, tai greitoji atvaziavusi jau konstatavo mirti (labai "trumpai" vaziavo) ir israse popieriuka. Patys greitosios gydytojai paskambino i laidojimo firma, kurie atvaziave pasieme kuna
O man tai čia nepatiko tas momentas, kad "gydytojai patys paskambino į laidojimo firmą" Kas čia per savivalė????? Nejaugi nepamenate kaip prieš kelis metus buvo dėl to kilęs viešas skandalas?????? Kai kurios ligoninės yra neoficialiai "susitarusios" su tam tikromis laidojimo firmomis (aišku, ne už "AČIŪ") ir kai miršta žmogus, tai jo kūną neatsiklausę artimųjų, perduoda TAI firmai O jei norėtum naudotis kitos firmos paslaugomis, tuomet jau ten su jais reikia eiti "ant peilių" - o kas tokiu momentu dar to nori Tai dažniausiai ir nusileidžiama...
Papildyta:
QUOTE(erika55 @ 2008 11 09, 19:10)
O del pazistamu ar seiminiskiu klausimo apie laidotuves ,dar zmogui esant gyvam,galiu pasakyti tik tiek,kad galit likt nesuprastos... Mes su mama tam ruosemes jau pries metus,bet niekam nieko nesakem,nes zmones pradeda po to sneket,kad "zmogus jau laidojamas ,jam dar nenumirus". Bet mes buvom is anksto suruose rubus,batus,buvau padariusi didesne nuotrauka,buvom susitvarke kapiniu dokumentus,todel siek tiek maziau rupesciu buvo.
Na, man irgi sunku tą suprasti, kad prieš metus jau laidotuvėms reiktų pradėti ruoštis, bet gal visokių situacijų gyvenime būna ir kiekvienas daro kaip iš mano.
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 11 28, 19:19)
tai atsitiko 1-ma valanda nakties, tai nezinau ka butume dare, jei reiktu iki ryto laukti, kol galima bus nueiti i poliklinika ir issirasyti popiergali, kad paimtu kuna
Bet nejaugi realiai tokiu atveju galima kreiptis tik į polikliniką, o tai kaip elgtis, jei žmogus "išeina" nakties metu Gal kas gali pakomentuoti