Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labai fainiai mastai. Asirgi principinga esu antto jei pats elgsies kaip priklauso tai gali ir is kitu reikalauti.
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2006 07 20, 12:35)
Aš tai dar niekaip iki to centro registracijos nenueinu...  blush2.gif  Bet būtinai nueisiu, būtinai mokėsiu, kakus visada susirenku, kai jau Bruknė ūgtels (kol kas tik trys mėnesiukai) ir antsnukį būtinai dėsiu. Iš principo. Kad niekas nieko prikišt negalėtų. Ir kad pati galėčiau ko nors iš savivaldybės reikalaut. Va taip va  rolleyes.gif

Tikrai šauniai mastai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano nuomone tokia smile.gif
Mes namie turine 2 suniukus. Abu veisliniai tai kiekvienais metais saziningai mokame klubo nario mokesti. ax.gif
Mano mama sunerimo, kai sita mokesti ivede, daug kur skambino ir nuejus buvo, visgi nemazi pinigeliai gaunasi, kai du sunis turi. Tai jai vienoje istaigoje pasake, kad cia kol kas tik tas burbulas ispustas, po kurio laiko aprims. Ir kad tas pats istaigos darbuotojas neketina moketi. blink.gif
Beje, del to cipavimo, pasirodo dar ir tie cipai skirtingi. Jei nori vaziuoti i uzsieni turesi dar ir kitu cipuoti, nes uzsienyje jie netinka, absurdas kazkoks...
O dar kas irodys, kad suo cipuotas, tie aparatai atrodo tik du ar keturi tera. Aisku, sako duos zetona prisegti, bet kas garantuos, kad jo nepamesi...
Mes tai su mama, kad nereiketu moketi persiregistravome i rajona, o rajonui sitos taisykles netaikomos, todel sau ramiai sedim dabar.
Aisku, jei sitos lesos butu skiriamos aikstelem irengti ir aplinkos tvarkymui, tikrai tokiu aplinkeliu nesirinktume. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2006 08 18, 09:17)
O mano nuomone tokia smile.gif
Mes namie turine 2 suniukus. Abu veisliniai tai kiekvienais metais saziningai mokame klubo nario mokesti.  ax.gif
Mano mama sunerimo, kai sita mokesti ivede, daug kur skambino ir nuejus buvo, visgi nemazi pinigeliai gaunasi, kai du sunis turi. Tai jai vienoje istaigoje pasake, kad cia kol kas tik tas burbulas ispustas, po kurio laiko aprims. Ir kad tas pats istaigos darbuotojas neketina moketi. blink.gif
Beje, del to cipavimo, pasirodo dar ir tie cipai skirtingi. Jei nori vaziuoti i uzsieni turesi dar ir kitu cipuoti, nes uzsienyje jie netinka, absurdas kazkoks...
O dar kas irodys, kad suo cipuotas, tie aparatai atrodo tik du ar keturi tera. Aisku, sako duos zetona prisegti, bet kas garantuos, kad jo nepamesi...
Mes tai su mama, kad nereiketu moketi persiregistravome i rajona, o rajonui sitos taisykles netaikomos, todel sau ramiai sedim dabar.
Aisku, jei sitos lesos butu skiriamos aikstelem irengti ir aplinkos tvarkymui, tikrai tokiu aplinkeliu nesirinktume.  blush2.gif

labai tau ačiū, kad pasidalinai tokia info 4u.gif ir teisingai, kad išsiregistravot mirksiukas.gif nėr čia ko plėšikam mokėti tik už tai, kad šuo po žemę vaikšto ir kvėpuoja oru doh.gif
Atsakyti
Mes dar nemokam, buvau nuėjus priregistruoti, bet tuo menu ta darbuotoja atostogavo, tai laukiu kito mėnesio
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 17:09)
Už laikomą šunį mokėdavau, o už katę dabar nemoku ir nemokėsiu..va kokie kvaili principai.
Už ką mokėt, jei laikai namie katę ir ji nosies neiškiša? Sakyčiau šuo..pirma, jis gali dergti aplinką, teritoriją prie gyvenamųjų namų ir t.t. Šuniui, parvestam iš lauko gali tekti plauti pėdutes, aha, vanduo naudojasi..bet jei yra skaitliukas bute, kame mokesčio šaknys???? Šuo/katė dar liftu gali naudotis... (jei lifto nėra, vėl nelogiška).
Už ką per metus atiduoti 120 Lt. už laikomą katę, jei jos niekas nemato ir negirdi???

Pritariu visiškai.O už šunį irgi nemokėsiu.Šalia namų nėra jokių aikštelių,gerai kad gyvename miesto pakraštyje tai galima nueiti iki miškelio,bet ir jį jau baigia okupuoti firminiai auto salonai(Mazda,Peugeot,Honda),arba "bomžų" buveinės,pristatyta pilni krūmai,prišnerkšta,prišiukšlinta ir niekam nerūpi.O čia išeini su šuniu į gatvę ir žiūri į tave kaip į liaudies priešą.O už tuos pinigus kur sumokėčiau už savo bokseriuką, geriau vitaminų,ar konservų skanių nupirksiu.Vakar jau sakė per teliką,kad apmokestins vandens gręžinius ir šulinius,tai nuo kitų metų jaučiu ir už orą reikės mokėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2006 08 18, 10:17)
Mes namie turine 2 suniukus. Abu veisliniai tai kiekvienais metais saziningai mokame klubo nario mokesti.

Nieko sau pasitesinimas. Klubo mokestis eina klubo reikalams, o ne miesto. Aš irgi moku klubo nario mokestį, tačiau mano šunys užregistruoti GRC, ir už juos aš moku pagal taisykles.

Tik jau prašom neskleisti dezinformacijos. Nuo pradžios iki galo - melas.

Aisku, jei sitos lesos butu skiriamos aikstelem irengti ir aplinkos tvarkymui, tikrai tokiu aplinkeliu nesirinktume.  blush2.gif

Kokios aikštelės? Taigi šunys neregistruoti, vadinasi, jų nėra. Tai kam jiems aikštelės?
O mano šunys registruoti, ir per porą mėnesių susirašinėdama su seniūnija pasiekiau, kad aikštelė būtų sutvarkyta.

Buvo tokia:
user posted image
user posted image

O tapo tokia:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 08 30, 18:18)
Buvo tokia:
user posted image
user posted image

O tapo tokia:
user posted image
user posted image

Lenkiu žemyn savo galvą lithuania.gif victory.gif Aš už šviesų protą, atkaklumą! Daiva, tu thumbup.gif
Atsakyti
čia dar vieni privalomi mokesčiai, vienus sumažino kitus padarė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 03 02, 16:09)
Už laikomą šunį mokėdavau, o už katę dabar nemoku ir nemokėsiu..va kokie kvaili principai.
Už ką mokėt, jei laikai namie katę ir ji nosies neiškiša? Sakyčiau šuo..pirma, jis gali dergti aplinką, teritoriją prie gyvenamųjų namų ir t.t. Šuniui, parvestam iš lauko gali tekti plauti pėdutes, aha, vanduo naudojasi..bet jei yra skaitliukas bute, kame mokesčio šaknys???? Šuo/katė dar liftu gali naudotis... (jei lifto nėra, vėl nelogiška).
Už ką per metus atiduoti 120 Lt. už laikomą katę, jei jos niekas nemato ir negirdi???

Visiškai sutinku su šiuo pasisakymu. Pati laikau kacių jau keli mėnesiai, ir iš principo nesiruošiu mokėti. schmoll.gif Ir pikta aš ant tų visų mokesčių mad.gif laugh.gif
Atsakyti
Pykit, nepykit ant tu mokesciu, bet pvz. as dar labiau pykstu ant daugiabuciuose laikanciuju kates, sunis ir neskaitanciu gyvunu auginimo ir laikymo taisykliu. Manau ir po 100 lt/men. butu ne per daug tiems, kurie nezino kaip priziureti savo augintinius. Slykstu ziureti i kaciu ismatas vaiku smelio dezeje, sunu ismatom nusetus zolynus bei pridergtas laiptines. O sitie pasakymai, kaip "nebijokit jis nieko nedaro" ir nesuvokimas, kad bet kokiu atveju savo sunims privalo deti antsnuki ir pavadeli, tiesiog varo i nevilti. Man visiskai vienodai kokio charakterio jusu suo, as zinau, kad mano vaikas bijo net ir pacio maziausio suns ir jo sveikata bei teise lakstyti po kiema be baimes man svarbiausia.
Aisku nekalbu apie vienetus zmoniu, kurie paskui savo suni vaiksto su maiseliu, bet tai tikrai vienetai ir man dar kol kas neteko to matyti.
Atsakyti
As irgi laikau katineli, bet tikrai savo valia nemokesiu, nes jis nera buves lauke ir niekam nekliuna. O jau kaimynai pasmus kitus kaimynus paskunde, kad turi šunį ir nemoka.Kas įdomaiusia, akd jie neturi šuns, o tik namie sėdinčią katę. Paskambinus į savivaldybę, pasakė, akd nesiaiškins, turi ar ne, o dės administracinę baudą. Juokauja žmonės, kad reik pirkti šunį. Mūsų mieste net policija per butus vaikštinėjo ir skambindami klausėsi, ar loja šuo. bet dabar jau aprimo tie reikalai. O ir pinigus sugalvojo naudoti ne aikštelėms, o gyvūnų kapinėms. Reikia ir jų, bet gal aikštelės svarbiau...Absurdas su tom kapinėm kažkoks. Nemanau, kad jos svarbiau, kai nėr kur šuniuko išvesti.
Atsakyti