Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nemoku, gyvenu nuosavam name, su normalia tvora ir mano augintiniai tik kieme mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemoku, nes nematau reikalo:
- kur sunu vedziojimo aiksteles tvarkingos,
- kur suksliu dezes kakuciamsismest ir t.t.
Kai bus servisas ir matysiu kur pinigai eina, tada ir 20 galesiu moket.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2006 05 09, 11:57)
Nemoku, nes nematau reikalo:
- kur sunu vedziojimo aiksteles tvarkingos,
- kur suksliu dezes kakuciamsismest ir t.t.
Kai bus servisas ir matysiu kur pinigai eina, tada ir 20 galesiu moket.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nemoku ir nematau prasmės. Niekas nežino, kad auginam katę. Be to, jos priežiūra ir taip daug atsieina. tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi nesuprantu už ką reikia mokėti. Aikštelės šunų jokios.
Kakučius renkame tik žiemą, kadangi šaltis juos 'užkonservuoja' ir visi žinome pasekmes ankstyvą pavasarį doh.gif Man pačiai iš tiesų žiauru, kada rytais, dar neprašvitus saulei įlipi į krūvą blush2.gif Šiuo metu kakių nerenku, kadagi atidarė mano šuva tualetą tarp krūmų, o ir saulės spinduliai ir visi smulkūs gyviai greitai juos sudoroja. Kitas reikalas, jei šuva padaro krūvą už kiemo ribų, prie žmonių akių, ar kur nors netyčia ant asfalto ax.gif Tuomet visada juos surinksiu ir dar galvą pakėlus tongue.gif
Atsakyti
As nemoku ir nemokesiu. Kodel tureciau! Visu pirma viena istatima vygdidama turiu pazeisti kita(cia apie kakuciu surinkima juk i konteineri mesti negalima).Man teko buti Vokietijoja ten zmones moka .bet uz tai jie turi parkus tuose parkuose kas 10m pastatyti stovai su maisais ,bei daug specialiu siuksliu deziu smile.gif (jiem gerai) Matai padare aiksteles zirmunuose as ne ten gyvenu g.gif .As senamiestija gyvenu. Taip sale yra aikstele ,bet be tvoros prie pat vaiku zaidimo aikstele,o nakti ten net nera zibintu juoda kaip uzsimerkus.Ir cia dar ne viskas ten renkasi tikrai ne pati nekalciausia chebra sad.gif Gerai tegu padaro viska taip kaip reikai ,o tada as ir mokesiu man negaila.O katinas mano juk is namu net noses nekisa ,nu ie uz ka cia reik moket. Durnelei nemato kad lietuvoj ir taip per daug benamiu gyvuliu,o kas juos pajiema tai dar ir asakomybia nesti reik .Jiem geriau skyrti lesas ju utilizacijai,nei pagalbai lotuliukas.gif lotuliukas.gif verysad.gif verysad.gif gun_bandana.gif protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 04 03, 19:01)
niekada nemokejau, nemoku ir nesiruosiu moket  schmoll.gif tuolabiau, kad planuojam pirkti nama, o kas darosi mano kieme yra mano reikalas  beee.gif tegul tik pabando kas prisikabint  bicycle.gif  lotuliukas.gif

Iš www.registracija.lt puslapio: "Jeigu gyvenate nuosavame name jums tereikia sumoketi vienkartinį 10 lt registracijos mokestį, menesinio mokesčio už šuns laikymą moketi nereikia."

Dar įdomu pasidarė, kodėl Vilniuj reik mokėt 10Lt, o Klaipėdoj, pvz., - tik 5 g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tai priklauso nuo savivaldybes. Kretingoj irgi yra toks priimtas sprendimas, bet... jis manau yra nevykdomas.
As mokeciau, bet metini mokesti arba mokesti uz registracija. Kitavertus juk jei laikai veislinius sunis uz juos moki ne vienam, o kaip mano atveju dviem klubam, sunys registruoti ir su cipais, skiepu knygelemis ir tt, tai toks mokestis gal ir absurdiskas.
Dar viena mintis kilo, juk tuos gyvunus ir neveislinius reikia registruoti, reikia skiepyti, maza kas gali atsitikti. O pagal ta registracija jei pagaunamas zala padares suo randamas seimininkas. Galu gale juk pinigai yra skiriami ne vien aikstelem irengti, yra dar laaabai daug dalyku susijusiu su naminiais gyvunais, kur reikalingos lesos.
Atsakyti
Mes irgi nemokam schmoll.gif Nematom prasmes moket...
Na, o kai jau lieps ar prireiks mokėti tavo savo šuniuką priregistruosime ant kokio nors pensininko ir vistiek nemokėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai man opus klausimas su tais mokėjimais-nemokėjimais smile.gif Buvau pasiryžusi sterilizuoti, priregistruoti ir pora metų būti atleista nuo mokesčio (sterilizacija apie 250 Lt mano kalaitės), bet, kadangi vyras mano prieš buvo, vis tempė gumą, kol rujoti pradėjo, tai taip ir atidėjom procesą šį vėlesniam laikui.
Vilniuje vis iš pažystamu išgirstu, kad apsilanko visokie tikrintojai net namuose, o, kadangi esu bailė, tai mane apima kvaila baimė net į mišką eiti, vis kokį policininką pamačius vaikštau ratais ar kampais. O tai kaip kituose miestuose? Nesirauna į namus tie valdžios atstovai?
Atsakyti
Mes sąžiningai mokame už savo šuniuka. Nesinori, kad kas nors apskųstų, o registruojant dar ir mikroschema nemokamai, kuri vet. klinikoje 100 litu kainuoja. Tik kakučių nerenku, nes nėra kur išmesti, juk namo neneši. Mūsų šuniuką nuslėpti nepavyks, 4,5 mėn, o jau 25kg sveria, užaugęs turėtų sverti virš 80kg. Tokio nepaslėpsi, o vis tiek tenka į kiemą išbėgti pasivaikščioti. Neišeina pastoviai tik į miškelį vesti. Vasarą jis sode, taigi parasėme prašymą ir nemokame už tą laiką, o jau namą statomės tai iš viso mokėti nereikės. O dėl aikšteliu. Ar kas nors matė karoliniškių aikštelę? Tvora išlaužyta, vietos mažai, butelių primetyta labai daug. Nebloga aikštelė kiek žinau yra tik žalgirio gatvėje, ar gatvėje šalia žalgirio g., nežinau kaip skaitosi.
Papildyta:
Mano šuniukas - senbernaro mišrūnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 20 liepos 2006 - 11:04
Aš tai dar niekaip iki to centro registracijos nenueinu... blush2.gif Bet būtinai nueisiu, būtinai mokėsiu, kakus visada susirenku, kai jau Bruknė ūgtels (kol kas tik trys mėnesiukai) ir antsnukį būtinai dėsiu. Iš principo. Kad niekas nieko prikišt negalėtų. Ir kad pati galėčiau ko nors iš savivaldybės reikalaut. Va taip va rolleyes.gif
Atsakyti