Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(laimav @ 2006 05 01, 00:03)
sveikos,
as mokesciu tap pa jokiu nemokejau ir nemokesiu kokie cia gali buti mokesciai jei suo yra priziurimas vedzioji su antsnukiu,su pavadeliu atseit uz aiksteles specialias sunims  g.gif  g.gif  nesaaamoneeees doh.gif  doh.gif  ner uz ka moketi
thumbup.gif

Sveikutes, pilnai pritariu, kad tie mokesciai nesamone, bet is patirties galiu pasakyti, kad atsibunda mokesciu rinkejai ir vaiksto po butus su policininkais kaip pas didziausius nusikaltelius, grasina baudomis ir t.t. Kadangi man taip buvo, tai dabar del sventos ramybes moku:)
Atsakyti
QUOTE(Aurutele @ 2006 05 01, 02:48)
Sveikutes, pilnai pritariu, kad tie mokesciai nesamone, bet is patirties galiu pasakyti, kad atsibunda mokesciu rinkejai ir vaiksto po butus su policininkais kaip pas didziausius nusikaltelius, grasina baudomis ir t.t. Kadangi man taip buvo, tai dabar del sventos ramybes moku:)

tik nesakyk, kad atejo policija i namus ir pareikalavo irodyt ar uz suni moki blink.gif Taigi, turejai pilna teise uztrenkt duris pries nosi ir visai ju neisileist.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 05 01, 14:43)
tik nesakyk, kad atejo policija i namus ir pareikalavo irodyt ar uz suni moki  blink.gif  Taigi, turejai pilna teise uztrenkt duris pries nosi ir visai ju neisileist.

Na nežinau bet mano tai atveju kaimynas skundą parašė doh.gif ir vat jei neįsileidi tai ateina šaukimas į nuovadą apklausai, o paskui ir į vietinį teismo nagrinėjimą doh.gif o tada jei pirmas kartas tai gauni įspėjimą ne dėl to kad šunį laikai ar nesilaikai laikymo taisyklių, bet dėl to kad šuo neregistruotas mirksiukas.gif privalai prisiregistruoti,o jei ne tada jau sekantį kartą gauni baudą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 05 01, 13:58)
Na nežinau bet mano tai atveju kaimynas skundą parašė  doh.gif ir vat jei neįsileidi tai ateina šaukimas į nuovadą apklausai, o paskui ir į vietinį teismo nagrinėjimą  doh.gif o tada jei pirmas kartas tai gauni įspėjimą ne dėl to kad šunį laikai ar nesilaikai laikymo taisyklių,  bet dėl to kad šuo neregistruotas  mirksiukas.gif privalai prisiregistruoti,o jei ne tada jau sekantį kartą gauni baudą  doh.gif

Oho koks bjaurybė tas kaimynas blink.gif ir šitaip griežtai su tom baudom, policijom blink.gif ką aš galiu pasakyti, dasigyvenom... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 01, 18:17)
Oho koks bjaurybė tas kaimynas blink.gif ir šitaip griežtai su tom baudom, policijom blink.gif ką aš galiu pasakyti, dasigyvenom... doh.gif

Aha ir dar kok bjaurybė Kaune jau daug kur jis pagarsėjęs doh.gif jis naujai pas mus atsikraustė tai katrie buvo pijokai, tais tuos traktavo kaip pijokus, mumis ir traktavo kaip visiškai degredavusi šeima, kas laikė mašinas po langais tam mentus kviesdavo doh.gif tai paskui sužinojau kad jis prieš tai kur gyveno name ta patį darė tai kaimynai visi susivienijo ir ant jo skundus pradėjo rašyti. Tai pardavė buta ir nusipirko tiesiai po manim doh.gif tai šį kartą aš neapsikenčiau ir išsikrausčiau biggrin.gif dabar nuosavam name gyvenu tai niekam mano šunys netrukdo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 05 01, 20:01)
Aha ir dar kok bjaurybė Kaune jau daug kur jis pagarsėjęs  doh.gif jis naujai pas mus atsikraustė tai katrie buvo pijokai, tais tuos traktavo kaip pijokus, mumis ir traktavo kaip visiškai degredavusi šeima, kas laikė mašinas po langais tam mentus kviesdavo  doh.gif tai paskui sužinojau kad jis prieš tai kur gyveno name ta patį darė tai kaimynai visi susivienijo ir ant jo skundus pradėjo rašyti. Tai pardavė buta ir nusipirko tiesiai po manim  doh.gif tai šį kartą  aš neapsikenčiau ir išsikrausčiau  biggrin.gif dabar nuosavam name gyvenu tai niekam mano šunys netrukdo  biggrin.gif  ax.gif

aaa, tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 05 01, 15:43)
tik nesakyk, kad atejo policija i namus ir pareikalavo irodyt ar uz suni moki  blink.gif  Taigi, turejai pilna teise uztrenkt duris pries nosi ir visai ju neisileist.

Zinai, butent taip ir buvo:) Svarbiausia, kad pries jiems ateinant buvau sumokejus internetu uz visus metus. Popieriaus, aisku neturejau, bet pradejau rekti, kad patys susigaudytu savo buhalterijose. Kitas klausimas - ar vezet suni registruoti? Mes tai ne, bet ka as zinau...
Atsakyti
QUOTE(Aurutele @ 2006 05 02, 16:32)
Zinai, butent taip ir buvo:) Svarbiausia, kad pries jiems ateinant buvau sumokejus internetu uz visus metus. Popieriaus, aisku neturejau, bet pradejau rekti, kad patys susigaudytu savo buhalterijose. Kitas klausimas - ar vezet suni registruoti? Mes tai ne, bet ka as zinau...

Pala, pala... nieko nesuprantu... unsure.gif mokate pinigus už nepriregistruotą šunį? unsure.gif tai jei jis neregistruotas kaip tuos pinigus iš jūsų ima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 02, 18:53)
Pala, pala... nieko nesuprantu... unsure.gif mokate pinigus už nepriregistruotą šunį? unsure.gif tai jei jis neregistruotas kaip tuos pinigus iš jūsų ima? unsure.gif

kaimynai iskunde ir is seniunijos, kai dar mokestis budavo siunciamas, jis ir ateidavo. po to reikejo perregistruoti, bet to nepadarem, bet, matyt, informacija nuejo. gyvenu fabuose, tai cia kazkoks durnynas - policininkai studentai praktika atlieka, tai pastoviai vaiksto ir tikrina kas kur sunis vedzioja:)
Atsakyti
QUOTE(Aurutele @ 2006 05 02, 18:10)
kaimynai iskunde ir is seniunijos, kai dar mokestis budavo siunciamas, jis ir ateidavo. po to reikejo perregistruoti, bet to nepadarem, bet, matyt, informacija nuejo. gyvenu fabuose, tai cia kazkoks durnynas - policininkai studentai praktika atlieka, tai pastoviai vaiksto ir tikrina kas kur sunis vedzioja:)

Oj... mes tai Šeškinėj, visai netoli gyvenam unsure.gif gerai, kad tik kartą dienoj saviškę vedžiojam, tai dar nepakliuvom doh.gif tikras durnynas, kada ateis pas mus tokie laikai ir toks elgesys su gyvūnais kaip pvz.: Amerikoj... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurutele @ 2006 05 02, 18:10)
gyvenu fabuose, tai cia kazkoks durnynas - policininkai studentai praktika atlieka, tai pastoviai vaiksto ir tikrina kas kur sunis vedzioja:)

O tai ka policijai tada veikt?! Gal eit rimtu pazeideju ieskot lotuliukas.gif perdaug nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 05 02, 22:33)
O tai ka policijai tada veikt?! Gal eit rimtu pazeideju ieskot  lotuliukas.gif  perdaug nori  biggrin.gif

Kada jie pristoja prie musu, kai mes i miska per stadiona einam, as visada pasiulau jiems surinkti svirkstus ir butelius is stadiono, bet i tai nekreipiamas demesys, o prisvile kaip vantos lapas lydi mus visa pasivaiksciojima ir grasina visokiais aktais, baudomis, vos ne suns konfiskavimu smile.gif
Atsakyti