Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(manjana @ 2006 04 04, 13:04)
Nesupratau? Taigi paliekamas krūveles privaloma susirinkti. Koks kieno reikalas, kokio dydžio krūvelę aš susirenku?
Ar kai mokėsim mokesčius, nebereikės kakų rinkti? Aš nieko prieš smile.gif

Jei susirenki, tai ir niekieno reikalas. Bet tik JEI susirenki. Be to, pašalintos krūvelės neišsprendžią agresyvumo ir keliamo pavojaus problemos. Ir galų gale, kuo didesnis šuo, tuo didesnė aikštelė jam reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2006 04 04, 13:57)
Jei susirenki, tai ir niekieno reikalas. Bet tik JEI susirenki. Be to, pašalintos krūvelės neišsprendžią agresyvumo ir keliamo pavojaus problemos. Ir galų gale, kuo didesnis šuo, tuo didesnė aikštelė jam reikalinga.

Aš susirenku. Mano šuo pavojaus nekelia (šiaip jau pavojaus didumas priklauso ne nuo šuns dydžio, o nuo veislės.aukloėjimo/šeimininko proto). Vedžiojimo aikštelės man nereikalingos. Kodėl turiu mokėti, ir dar daugiau, nes mano šuo didelių gabaritų?
Jeigu būsiu priversta mokėti, kakų neberinksiu. Turiu juk kažką gauti už tai, kad moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2006 04 04, 11:35)
Dar pagalvojau. Visos sakote, nemokėjau ir nemokėsiu, nes nežinau, kur nueina pinigai. O kur jie gali nueiti, jei jų tik grašiai? Gal surinkus solidžią sumą būtų ir galima ką padaryti?

Kodel tik grasiai? Mokesciai renkami daugiau kaip 10 metu, tai is tu grasiu jau ne vienas tukstantis turi buti surinktas. Manau, kad super dideliu pinigu nereikia, kad tam tikra aikstele aptvert vieline tvora, pastatyt siuksliu deze ir koki suoleli. Deja.
O kodel mokesciai turi priklausyt nuo kakucio (suns) dydzio? Surinkti pinigai juk turi but skiriami aiksteles prieziurai: zoles nupjovimui ir pan.
Atsakyti
Na, perziurėjus šią temą, neatrodo, kad mokėtojų daug. Juk 10 metų niekas jų nelaikė skrynioje. Jei kas mėnesį būtų gaunama suma, kuri ir priklauso, tada gal ir būtų kuriami planai aikštelėms. O šiuo metu ir įrenginėja tiek, kiek išeina. Jei surenka per mėnesį kelis šimtus, tai ką už juos padarysi? O kuo didesnis šuo, tuo jam natūraliai daugiau erdvės reikia. Šunų aikštelės reikalingos jų vedžiojimui, todėl jei turite šunį, tai jums reikalinga ir aikštelė. Ir nesiimsite tvirtinti, kad koks 20 cm ūgio kudlius daugiau pavojingas už kokį dičkį senbernarą?
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2006 04 04, 16:33)
Jei kas mėnesį būtų gaunama suma, kuri ir priklauso, tada gal ir būtų kuriami planai aikštelėms.

O kas man iš tų planų? Visų pirma: aš nematau už ką turėčiau mokėti; visų antra - nematau kam turėčiau mokėti (kur tie pinigai nueis). Kol kas pinigai eina karantinavimo stotims - gyvūnų skerdykloms. Ačiū, bet aš jiems pinigų nemokėsiu.

O kuo didesnis šuo, tuo jam natūraliai daugiau erdvės reikia. Šunų aikštelės reikalingos jų vedžiojimui, todėl jei turite šunį, tai jums reikalinga ir aikštelė.

Mano šuniui reikia ne aikštelės, o laukų. Laukų jai niekas nepaskirs, todėl maža aikštelė man yra visiškai bevertė smile.gif

Ir nesiimsite tvirtinti, kad koks 20 cm ūgio kudlius daugiau pavojingas už kokį dičkį senbernarą?

Be abejo, imsiuosi: mažas piktas neišauklėtas ir neprižiūrimas terjeras tikrai yra pavojingesnis už ramų, išauklėtą ir prižiūrimą senbernarą. Negi ūgis svarbiausia? Absurdas. Tada koks afganų kurtas yra daug pavojingesnis už pitbulį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 04 04, 16:01)
O kas man iš tų planų? Visų pirma: aš nematau už ką turėčiau mokėti; visų antra - nematau kam turėčiau mokėti (kur tie pinigai nueis). Kol kas pinigai eina karantinavimo stotims - gyvūnų skerdykloms. Ačiū, bet aš jiems pinigų nemokėsiu.
Mano šuniui reikia ne aikštelės, o laukų. Laukų jai niekas nepaskirs, todėl maža aikštelė man yra visiškai bevertė smile.gif
Be abejo, imsiuosi: mažas piktas neišauklėtas ir neprižiūrimas terjeras tikrai yra pavojingesnis už ramų, išauklėtą ir prižiūrimą senbernarą. Negi ūgis svarbiausia? Absurdas. Tada koks afganų kurtas yra daug pavojingesnis už pitbulį biggrin.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Antroji @ 2006 04 04, 15:33)
Ir nesiimsite tvirtinti, kad koks 20 cm ūgio kudlius daugiau pavojingas už kokį dičkį senbernarą?

O vat tie 20cm ūgio kudliai ir nekudliai dažnai būna agresyvesni už dičkius. Matyt, geriausia gynyba - puolimas.
Papildyta:
Beje, gal žinot, ar vis dar reikia kaimynų sutikimo, norint laikyt šunį? Visos laiptinės ar tik aikštelės? Ir kur tą sutikimą dėti? Sau į stalčių ar kur nors nešti?
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2006 04 27, 10:08)
Beje, gal žinot, ar vis dar reikia kaimynų sutikimo, norint laikyt šunį? Visos laiptinės ar tik aikštelės? Ir kur tą sutikimą dėti? Sau į stalčių ar kur nors nešti?

Kuriam mieste?
Atsakyti
Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2006 04 27, 12:31)

Vilniuj, kiek žinau, sutikimo nereikia visai. Jokio smile.gif
Atsakyti
Kolkas mokesčio mokėt neteko.
O jei jau reikėtų, t.y. kažkas priverstų, tai tektų.tik man galvoj netelpa už ką jie tuos pinigus renka. O jei dar šuo nuosavam kieme gyvena, tai kuo jis aplinkiniams kenkia? Juk nei dergia bendrą kiemą, nei ką.
Na žodžiu aš nesuprantu tokio mokesčio reikšmės.
Atsakyti
sveikos,
as mokesciu tap pa jokiu nemokejau ir nemokesiu kokie cia gali buti mokesciai jei suo yra priziurimas vedzioji su antsnukiu,su pavadeliu atseit uz aiksteles specialias sunims g.gif g.gif nesaaamoneeees doh.gif doh.gif ner uz ka moketi
thumbup.gif
Atsakyti