Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
moku vos ne nuo pirmo ciuckos dienu. O dabar jam 10metu. Uztat neseniai atvaziavo nemokamai chipa shuniukui itaise thumbup.gif
Atsakyti
Mokėjom, kai šuniuką turėjom. Dabar už kicką nemokam, vis tiek tik namie būna, nematau išvis tikslo mokėt.
O ir už šunį ėmėm mokėt todėl, kad rūpestingi kaimynai pranešė seniūnijai.
Vis vien už tuos mokesčius nei aikštelę prie namų turėjom, nei ką.
Atsakyti
Cia priklauso nuo pirmininko namo arba nuo kiemsargio. Jei pirmininkas pats turi suniuka - moketi nereikia. Jei kiemsargis turi suniuka - irgi nereikia. Jei pirmininkas neturi suniuko - reikia moketi. Jei pirmininkas nieko nedaro, tai jei kiemsargis neturi suniuko - paskundzia primininkui ir jei sis neturi suniuko - reikia moketi, jei turi - nereikia smile.gif
Atsakyti
Nemokam! Nes nesuprantu uz ka cia moketi protest.gif Irengtu kokias aiksteles sunims, tai suprantu tada schmoll.gif Eilinis mokestis uz visiska nieka bash.gif
Atsakyti
Ankščiau mes nemokėjom, bet kiemsargė mus įskundė. cry.gif Dabar mokam. verysad.gif
Atsakyti
nu bliamba, nebezino jau kaip issidirbinet ph34r.gif kiek mes isleidziam vandens ar elektros suniui tai patys ir sumokam, o jei kieme ir pritersia nu ir kas??? O kai koks girtuoklis privemia ar siaip vaikai kokie prisiukslina tai nesumoka... Tai ir mes uz savo ciuciuka niekad nemokesim dry.gif o be to ciuciu kakuciai yra organiniai ir niekas nuo to nenumirs
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 07 09, 14:31)
Ankščiau mes nemokėjom, bet kiemsargė mus įskundė. cry.gif  Dabar mokam. verysad.gif

biggrin.gif Na,nebūtume lietuviai.. doh.gif Kiemsargei dėl to,kad moki už šunį,naudos visiškas nulis.Bet matyt ant dūšios lengviau...Vat,skaičiau tą sprendimą,ir neradau nieko,kas grėstų šeimininkams už nemokėjimą...Tikrai,gal konfiskuotų? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Net nebūčiau žinojusi, kad reikia mokėt už šuniuką...na kadangi aš savojo kakučius vistiek pati surenku, tai nežadu mokėt...nebent kokia pikta kaimynė iskųs g.gif o šiaip tai nematau už ką...
Atsakyti
mokam, nes tokie įstatymai.
Atsakyti
neee.... niekad nemoku, dar niekad negirdejau... ax.gif
Atsakyti
Įdomią, nors ir senoką temą atradau.
QUOTE(Šypsena @ 2005 03 04, 11:53)
Kodel as turiu moketi uz savo teise laikyti suni. Ir kam skiriami surenkami pinigai?

O gal ponia man paaiškins, kodėl jos teisė laikyti šunį yra svarbesnė už vaikų teisę žaisti nepriš*ktose smėlio dėžėse? O tie pinigai skiriami vaikų žaidimų aikštelėms įrengti. Naujoms, kol jų dar nespėjo apdergti.

QUOTE(ramirėja @ 2005 03 07, 13:01)
Cia zmonems reiketu moketi, jog jie myli ir laiko gyvunelius

Gaila, kad Lietuvoje šunys labiau mylimi už vaikus...

QUOTE(*VICI* @ 2005 08 08, 22:18)
nu bliamba, nebezino jau kaip issidirbinet ph34r.gif kiek mes isleidziam vandens ar elektros suniui tai patys ir sumokam, o jei kieme ir pritersia nu ir kas??? O kai koks girtuoklis privemia ar siaip vaikai kokie prisiukslina tai nesumoka... Tai ir mes uz savo ciuciuka niekad nemokesim dry.gif o be to ciuciu kakuciai yra organiniai ir niekas nuo to nenumirs

Jep, labai malonu atšilus orui išeit į lauką pasivaikščiot su vaiku - kas pusmetris po š*dą, visas rajona priš*ktas iki ausų, ant pievelės kojos nepastatysi, o dvokas nosį riečia. Jei patinka gyvent š*dų krūvoj, gyvenkite tvarte ar negyvenamoj saloj, o ne tarp civilizuotų žmonių. Kakučiai gal ir organiniai, bet man malonu, kai vaikas į kibiriuką kasa smėliuką, o ne jūsų organinius kakučius. Gal man atėjus priš*kt prie jūsų durų - organinis juk, nenumirsit...

QUOTE(Dargana @ 2005 08 18, 14:05)
Net nebūčiau žinojusi, kad reikia mokėt už šuniuką...na kadangi aš savojo kakučius vistiek pati surenku, tai nežadu mokėt...nebent kokia pikta kaimynė iskųs g.gif o šiaip tai nematau už ką...

Jūs turbūt vienintelė tokia Lietuvoje...
Atsakyti
Atrodo ir čia bręsta konfliktas tarp šunų turėtojų ir neturėtojų.
Niekaip nesuprantu kodėl negalima susitarti gražiuoju. Kodėl dažnam šuns neturėtojui trūksta vietos po saule. Aš turiu šunį, vedžioju jį su pavadėliu tose vietose, kurios nepretenduoja į "Gražiausios vejos" rinkimus (švelniai tariant); t.y. vos kartą per metus nupjaunama žolė. Mano šuo nešika vaikų žaidimo aikštelėse ar gražiai bent kartą per savaitę nukerpamose vejose. Jas paliekam saugiam vaikų žaidimui. Bet kam kelti skandalus, jei braidžiojant po kokią pievą įlipi į kakį? Koks velnias per ta pievą nešė? Takeliais vaikščioti reikia.
Labai nervina, kai kokia bobulė išsilieja ant manęs, vedžiojančios savo dvarniuką, o ne ant kokio skustagalvio su koviniu palaidu šunimi.
Atsakyti