Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(rutt @ 2008 12 17, 16:43)
Nemoku ir nemokėsiu  schmoll.gif

Radote, kuo pasigirti doh.gif unsure.gif Ir jums nė kiek ne gėda? g.gif

Pati skiepiju, pati gydau.

Negi manot, jog kitiems šunų augintojams panašios procedūros teikiamos nemokamai? blink.gif

Na už ką man mokėti?

VISI norėtų išgirsti argumentuotą atsakymą į šį klausimą drinks_cheers.gif
Deja, deja, šis klausimas greičiausiai taip ir liks retorinis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(wanila @ 2008 12 17, 17:40)
Vargu ar pas mus išvis kas nors žino, kad auginame kažką namie. Nebent artimiausi kaimynai, kuriems tenka dažnokai taikstytis su šienu džiovykloje  blush2.gif Nelabai yra už ką mokėti smile.gif

Panašu, kad tikrai ne katinuką ar šuniuką auginate mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
O uz katinus reikia moketi irgi? ir butent uz ka moketi? juk aiksteliu suniukams beveik niekur nera..kakok kur nori...poto bobutes visokios pamato ir viska ispyz...ina visiems.ug,nejau gaila joms ,kad gyvena tie gyvuneliai..
a kai buvau pas vetus,su katinu..tai ji registravo kazka savo kompe kokios veisles katinas,kiek jam laiko,kur gyvena koks vardas...ar gali but ,kad mums ateis koks ispejimas? na tipo neregistruoti ir pan.
Ir beto uz ka tureciau juos registruot? sikalus pati tvarkau,maitinu as,tai dar ir moket? ka jie elektra mano sunaudoja? maudosi? as ir taip moku uz tai..tai kokiu pagrindu tureciau uz ji moket?
Atsakyti
Moku 5 litus menesini mokesti uz suni, bet kaip uz veislini reiketu lyg ir brangiau moket, bet kadangi dokumentu neturi tai nezinau... Siaip pas mane kovinis tai prie didelio noro galetu prikirpt mus blush2.gif , bet tikiuos niekas tuo neuzsimines

O del katinu isviso nesuprantu kas cia per mokestis. Kad jie oru kvepuoja biggrin.gif Pati kates neturiu, bet tikrai uz ja nemokeciau nei lito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 26 gruodžio 2008 - 20:57
tai vat butent smile.gif
Atsakyti
Bet ir zmones baisus siais laikais. Nors mano suniukas registruotas nuo jaunu dienu, bet buvo atejas toks kaip reklaminis lapelis patariantis prisiregistruot suni. Matyt pastininke suklydo ir padave ne tiems kaimynams, o gal musu nebuvo namie, tiksliai neiznau, bet kai kaimynu mergaite atnese ta lankstinuka, tai paminejo, kad mus kazkas isskunde jog suo neregistruotas. Niekam pikto nesam padare, suniukas registruotas, tik ta zialia platmase (numeriuka) laikau namie, nes negrazi ir gali pamesti, tai kaimynai labai rupinasi kitais kaimynais, kad tik saziningai visi mokescius moketu biggrin.gif
Atsakyti
Ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2008 12 26, 20:53)
Moku 5 litus menesini mokesti uz suni, bet kaip uz veislini reiketu lyg ir brangiau moket, bet kadangi dokumentu neturi tai nezinau... Siaip pas mane kovinis tai prie didelio noro galetu prikirpt mus  blush2.gif

pirma kart girdziu.. o kodel uz veislini brangiau..? tipo seimininkai turtingesni, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 17 sausio 2009 - 01:55
QUOTE(Aziza @ 2009 01 17, 02:54)
pirma kart girdziu.. o kodel uz veislini brangiau..? tipo seimininkai turtingesni, ar kaip?  g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Suo priregistruotas mokam metams i prieki labai simboline kaina, bet ir tai nesuprantu uz ka reikia moketi tuos pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 17, 02:41)

mes irgi nemokam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 12 18, 11:29)
Radote, kuo pasigirti  doh.gif  unsure.gif  Ir jums nė kiek ne gėda?  g.gif

o del ko turetu but geda? man visiskai ne.. biggrin.gif lyg netureciau kur pinigu det, geriau suniui koki skanuka nupirksiu.. biggrin.gif o jei jums priimtini visi sitie absurdiski mokesciai tai ir mokekit.. man visiska nesamone, kai turi moket uz savo nuosavo namo kieme laikoma suni, ar namuose laikoma kate, kuri i lauka neiseina.. uz ka turetu moket ju seimininkai, kad oru kvepuoja? jau nezino ko prisigalvot.. matai as privalau suns s... surinkt ir dar sumoket, tai man turetu moket kad surenku.. biggrin.gif nors as ir nerenku, yra salia miskas kur visus didelius reikalus padaro.. rolleyes.gif
Atsakyti
man per menesi mazdau iseina apie 80lt. cia be skiepu ir veterinaro paslaugu. dar greitu laiku pradesiu moket registracijos mokesti 4u.gif
As tik nesupratau sios apklausos.. g.gif kas gali isleist tik 10lt? o maistas vien tik kiek kainuoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 19 sausio 2009 - 20:53
tisą sakant nelabai matau to mokesčio prasmės.. nebent jei yra įsiūtas tas čipas, kur nuskenuoja ir mato kieno gyvūnas, jei pasimetusį randa vet tarnybos.... Bet nemanau kad tas mokestis adekvatus paslaugai. Per gyvūnėlio gyvenimą vidutiniškai sumokama pus antro tūkstančio litų vien mokesčių. g.gif

Atsakyti