Įkraunama...
Įkraunama...

Ar mokame po 10 Lt/mėn už augintinius?

Apklausa: Ar mokame po 10 Lt/mėn uz augintinius? (201 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali

Pas mus Justiniskiuose aikstele reguleriai sutvarkoma del to nezinau argumentu nemoket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KatiaNorg: 09 liepos 2008 - 20:03
nemoku, nematau uz ka tureciau moket.. g.gif s.... turiu pati rinkt, siuksliadeziu nieks nesivargina pastatyt.. aiksteliu sunims palei namus taip pat nematau.. kazkur i ora pinigu metyt tikrai neketinu.. schmoll.gif
Atsakyti
mes neseniai isigijom suni. iskart priregistravau ir sumokejau uz likusius menesius. galima sakyti, kad susimokejau uz savo teise laikyti augintini. musu rajone sunu vedziojimo aiksteles su ziburiu nerasi, ka jau kalbeti apie spec. siuksliu dezes kakuciams. gerai, kad gyvenam netoli misko, tai einam ten visu gamtiniu reikalu atlikti, kad tik netektu vaikam zaisti tarp gyvunu ismatu.
bet jei atvirai, tai nematau reikalo moketi, nes vis tiek uz tuos pinigus nieko negaunu. susimokejau uz ramybe, nes baudos nera jau tokios menkos - ar 200, ar 400lt. dabar jau nebeatsimenu tiksliai
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 07 13, 23:13)
jei atvirai, tai nematau reikalo moketi, nes vis tiek uz tuos pinigus nieko negaunu. susimokejau uz ramybe

Ir mes reguliariai mokam. Ir mokam už 2 beveisliukes.
Tačiau ir mes nelabai suvokiam, UŽ KĄ ir KAM MOKAM, jei ta netolies mūsų namų "įrengta" šunų aikštelė yra NETVARKOMA (jau nekalbu apie dezinfekavimą) ilgiau nei geras pusmetis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2008 09 30, 18:32)
Nu prisiekiu, gal prieš mėnesį skaičiau temą apie gyvūnų registravimą, arba kvaila, arba akla, bet jos nerandu blink.gif Ir per paiešką nieko nemeta unsure.gif

Ar ne šitos ieškot: Mikroschema, Ar jūsų šuniukai ją jau turi?? mirksiukas.gif

QUOTE(onyx @ 2008 09 30, 19:46)
Nu ir aš taip suprantu, o Gyvūnų registras man kitaip aiškina, kad tikroji duombazė tik pas juos ir aš savo šunis dabar esu tik sužymėjusi, bet ne užregistravusi doh.gif Ir vetai neturi teisės registruoti gyvūnų taip, kaip reikalauja teisės aktai g.gif Tai velniam tokiu atveju vetam palikta galimybė čipuoti šunis g.gif

Čipavimas - tai identifikacija. O miestų laikymo taisyklės rašo, kad gyvūnas turi būti "identifikuotas IR registruotas". Vat registravimui konkursą laimėjęs yra Gyvūnų registravimo centras...

Veterinarai čipuoja ir duomenis suveda tik į tarptautinę duomenų bazę, o GRC čipuoja (t.y., identifikuoja) ir dar registruoja gyvųnus pagal miestų taisykles (veterinarams tos taisyklės kaip ir dzin, nes jie pinigų iš savivaldybės už čipavimą negauna). Sistema tokia: arba čipuojatės pas veterinarą ir nemokat mokesčių, kol nepagaus, arba darotės legalūs piliečiai ir su veterinaro duomenimis skuodžiate į GRC registruotis, arba viską darote GRC ir uždirbate jiems pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2008 09 30, 20:06)
baik tu...jie tik ir nuaiskins,kad pinigu ismelst..mama mano buvo uzreginus taip suny-tai atejo po kiek laiko,skolos visokios mokejimo... doh.gif  doh.gif kai to suns nei kvapo pas ja jau nebuvo  doh.gif As tai jau neisiu ir nereginsiu ten pas juos..lai apsisika  doh.gif

Tai va, bet, matai, man bauda gresia, jei iki spalio 1 neužreginsiu, kaimynai įskundė, kad pas mano mamą du šunys blink.gif Įmetė į pašto dėžę įspėjimą, bet ar aš neturėjau pasirašyti, kad gavau jį? Kas įrodys, kad iš mano pašto dėžės jo nepavogė ir išvis, kad man jį įmetė. Klausiau, kas bus, sako, skirsim baudą ir perduosim antstoliam blink.gif O jau su antstoliais nelabai ką pasiaiškinsi, patirties turiu doh.gif doh.gif Kažkaip labai čia man keistai viskas g.gif

QUOTE(kykute @ 2008 09 30, 20:13)
Ar ne šitos ieškot: Mikroschema, Ar jūsų šuniukai ją jau turi?mirksiukas.gif
Sistema tokia:

Taip, šitos, ačiū 4u.gif
Tai gerai, bet jeigu mano šuo sučipuotas, kodėl neužtenka jiem pervest pinigus už tą registravimą ir nufaksuot pažymas ar kitus dokumentus, kad mano šuo užregistruotas? Negi konkursą galėjo laimėti įmonė, kuri nepripažįsta tokių duomenų perdavimo būdų? Dabar aš turiu iš savo kaimo grūstis vien tam, kad jie pažiūrėtų tas pažymas doh.gif Mano manymu, tokia sistema mažų mažiausiai netobula...

Taip, mano gyvūnai registruoti regivet.lt, bet ne registracija.lt, tai po paraliais, ar negalėtų jie vieną kartą susitarti ko kam reikia, o ko nereikia, o tu, paprastas žmogau, nebežinai, kaip iš tiesų yra. O dėl registracijos mokesčio panaudojimo labai jau miglotai čia parašyta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 30 rugsėjo 2008 - 19:24
Nu bet tai aš galiu vis tiek būti negavusi to įspėjimo užregistruoti šunis g.gif Niekur nepasirašiau, kad gavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2008 09 30, 18:50)
manęs nulupo pinigus už čipavimą, nes jie tai daro nemokamai (nemokamai bijojau, kažkokių istorijų girdėjau, kad čipuoja bet kaip ir tt.).

O man vetas sake, kad tie cipai yra visiskai vienodi ar pas ji ar ten kur nemokamai, ir as juo tikrai tikiu, nes jis siaip yra tikrai pinigu lupikas ir galejo pasakyt kad, ne cipuok pas mane, tai nuvariau ten pas kita veta kur cipuoja nemokamai ir kai paklausiau kuom skiriasi tie cipai juoktis pradejo, isaiskino kad viskas tas pats. Bet ti as sucipavau kazkur sausi ir tik dabar atejo laiskas, kad tipo skola uz visus menesius, o nesiunte jokiu lapeliu doh.gif
Blem kaip as nekenciu tu visu lietuvisku instituciju doh.gif jie tik ziuri kaip ir ka ismelzt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryzoji: 30 rugsėjo 2008 - 19:52
QUOTE(ryzoji @ 2008 09 30, 19:51)
O man vetas sake, kad tie cipai yra visiskai vienodi ar pas ji ar ten kur nemokamai, ir as juo tikrai tikiu, nes jis siaip yra tikrai pinigu lupikas ir galejo pasakyt kad, ne cipuok pas mane, tai nuvariau ten pas kita veta kur cipuoja nemokamai ir kai paklausiau kuom skiriasi tie cipai juoktis pradejo, isaiskino kad viskas tas pats. Bet ti as sucipavau kazkur sausi ir tik dabar atejo laiskas, kad tipo skola uz visus menesius, o nesiunte jokiu lapeliu  doh.gif
Blem kaip as nekenciu tu visu lietuvisku instituciju  doh.gif jie tik ziuri kaip ir ka ismelzt

Tai LT yra istatymas,kad uz visus suniukus reikia moketi valstybei(jei bute laikai)?Ar kaip cia gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(ryzoji @ 2008 09 30, 20:51)
O man vetas sake, kad tie cipai yra visiskai vienodi ar pas ji ar ten kur nemokamai
Blem kaip as nekenciu tu visu lietuvisku instituciju  doh.gif jie tik ziuri kaip ir ka ismelzt

Tai jie vienodi, bet yra klausimas, ar taip pat gerai deda čipus tuos, paskaityk temą, kur kykute įdėjusi buvo, dažnas atvejis, kai čipuoja praktikantai ir tt. doh.gif

Nu man tai irgi cirkas, žinok, su tuo registravimu. Dar nors tiek, kad name gyvenu, tai nereiks kas mėnesį mokėt. O jau dėl kačių tai gaurai pasišiaušė, kad už jas, gyvenančias butuose ir niekad neinančias laukan, irgi mokėt reikia doh.gif doh.gif doh.gif
Šiandien pikta kaip ragana buvau po pokalbio su GRC, nu dabar jau juokas ima, kad, kaip dažniausiai ir būna, pas mus viskas daroma per kitą galą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onyx: 30 rugsėjo 2008 - 20:01
Nemoku ir nemokėsiu schmoll.gif Gyvenu Žemuose Paneriuose, artimiausia man žinoma aikštelė - prie Gerosios Vilties mokyklos arba Lazdynuose, abiem atvejais, už 4-5 km mirksiukas.gif Šunį vedžioju tik miške (už 20 metrų nuo laiptinės), taigi jokių kakučių nei prie langų, nei ant šaligatvių ir pan. (Žinoma, per metus pasitaiko pora "avarijų", bet tokiu atveju net nežinočiau kaip susukto pilvuko rezultatą susemti biggrin.gif). Pati skiepiju, pati gydau. Laiptinėj vedu su antsnukiu ir trumpu pavadėliu (didelis šuo). Na už ką man mokėti? Geriau pervesiu kokiam Pifui ar kitai organizacijai, kuri bent bando kažką daryti.
Atsakyti
Vargu ar pas mus išvis kas nors žino, kad auginame kažką namie. Nebent artimiausi kaimynai, kuriems tenka dažnokai taikstytis su šienu džiovykloje blush2.gif Nelabai yra už ką mokėti smile.gif
Atsakyti